Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grimwing

19 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy Molnár F. Árpád végre vásárolt egy tévékészüléket, és rácsodálkozott a jegesen vibráló gonosz dobozra, vagy a Vodafone-nak mégis van humorérzéke. Esetleg a reklámügynökségének. Az október elején feltűnt videó, a Piros Pirula Projekt Üzenet című filmje ugyanis…..
Grimwing 2011.10.19 19:03:22
Shitsux [GAME] Resident Evil 5 2009.10.03 15:26:00
Woo-hoo, REZIDENTÍVÖLFÁJV! Egyszer csak jött a semmiből elő, mint egy rothadó szagú zombi a kihalt sikátorból. És itt van! PC-n! És fasza is! Állatkirályos! A CAPCOM-ot a harmatgyenge SZTRÍTFÁJTÖRFÓR után is imádom, mert japán cég létére alaposan odafigyelnek a magamfajta…..
Shitsux [GAME] Need For Speed SHIFT 2009.09.21 22:32:00
Tetszenek még emlékezni az NFS - ProStreet-re? Hát hogy is lehetne elfeledni a széria egyik legcsúfosabb bukását... Az általam egyébként mostanság nagyra tartott EA valamiért évek óta nem képes felfogni azt a roppant evidens különbséget, hogy Need For Speed játékból mi az…..
Shitsux [GAME] Wolfenstein 2009.08.23 17:28:00
Oh, the irony! Éppen az FPS az a zsáner, amitől kezdtem csömört kapni, ezen belül is főleg a második véhás fajtára már ránézni se bírtam. Egyszerűen a mai FPS-ekben az egész gameplay lapos, a Half-Life első epizódja óta csak zuhanórepülést észleltem ezen a fronton. Többek…..
Shitsux [GAME] Street Fighter IV 2009.07.26 14:15:00
Street Fighter IV. PC-n. Már megint mi a lófasz folyik itt? Amúgy kábé annyi, hogy a CAPCOM egy iszonyat rendes japó cég, ahol szívügynek tekintendő a multiplatformizáció. Így válhatott lehetővé, hogy ez a kimondottan konzolra íródott darab tiszteletét teszi a billentyűzethez…..
Shitsux [GAME] Prototype 2009.06.23 01:20:00
Kis kihagyás után azt hiszem, épp itt az ideje, hogy végre kanyarítsak valami értékelőt, ahogy korábban már beígértem. A Sims 3 sikeresen kimaradt a szórásból, de nem érzem magam elég retardáltnak ahhoz, hogy 5 percnél tovább lekössön egy életszimulátor, amiben az első rész…..
Subba GPS-Szopcsi 2009.06.11 09:23:00
Igazán laza embereknek tartjuk magunkat, de ez mégis miaf? Az oldal leírása szerint:...olyan, mint a GeoCaching, csak itt nem ládát kell megkeresned, hanem engem. Ha megtalálsz, leszoplak... nos, indulhat a vadászat?Akkor most keresnek olyan barmot aki megjelenik a megadott…..
Subba Bábylon 2009.05.06 02:20:00
Ami azt illeti nekem anno a City Grill és a Paprika kínálta sokkal jobban bejött, de tény hogy ez a vaker amit lenyom az öreg Burgert ( ez a név mennyire frappáns már? ) meghozta a kedvemet egy holnapi akciós sajtburgerezéshez. Bár alkoholt továbbra sem árusítanak, egy kis MDMA-t…..
Grimwing 2009.05.06 02:26:44
Mint az gondolom feltűnt annak az n-3 számú (ahol n= random egyjegyű természetes szám) olvasónak, akik időnként benéznek ide elolvasni valami hülyeséget, amit a szürkeállományom kiokád magából: nincs új cikk. Ez azért van, mert egyrészt nagyon durva pangás tapasztalható a…..
Shitsux [GAME] The Last Remnant 2009.03.23 16:47:00
Azt a kurva eget! jRPG PC-n, emberek! Square-Enix játék PC-n!! Mi a picsa van itt?! Melyik is volt az utolsó? Final Fantasy VIII? Vagy az Ubisoft gondozásában, hét éve megjelent Grandia 2? Idejét sem tudom már, ám egyre inkább úgy tűnik, a japó kiadók kezdenek megint nyitni a PC-s…..
Shitsux [GAME] Tom Clancy's H.A.W.X 2009.03.19 16:35:00
MIÉRT NINCS PC-RE REPÜLŐS JÁTÉK ÉVEK ÓTA?! Lövésem sincs, mindenesetre az Ubisoft ezt a tátongó űrt igyekszik betömködni a Tom Clancy nevével fémjelzett multiplatform fejlesztésével, a High Altitude Warfare eXperimental Squadron-nal, közismertebb nevén: H.A.W.X-szal. Az öreg…..
A kártevőknek sokféle fajtáját ismerjük, lehet az rágcsáló, vagy éppen valamiféle rovar. Mi humanoid lények így nevezzük azokat az élőlényeket, melyek túlélés céljából pofátlan módon a mi javainkat dézsmálják meg. A moly megrágja a kínai zokninkat, a szú befészkeli…..
Grimwing 2009.02.22 20:40:47
Kicsit ütött-kopott volt szegény, de ajándékba kaptam. Beleülvén 20 évnyi megfakult spiritusz hagyatékát szippantottam be. Leharcolt ülések, rongyosra tekert sportkormány és egy nikotinszínűre barnult illatosító. A slusszkulcs könnyedén csusszant a helyére, érezni lehetett a…..
Shitsux [SÖR] Sörkép 2009.01.17 12:35:00
Egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne legyen egy átfogó sörszemle a Shitsux hasábjain. Elvégre a sör jó, és még pontozni is lehet. Arról nem is beszélve, hogy a sör kimondottan szórakoztatóipari termék. Szóval most ez következik: a kishazánkban elterjedten kapható söröcskék…..
Skót felebarátainknak három ismérvük van: tölgyfahordóban érlelt whisky, határtalan fukarkodás, és a Franz Ferdinand. Ez a zenekar ugyanis brévhártföldről került a köztudatba, 2 korábbi albummal örvendeztették már meg az indie műfaj szerelmeseit. (Én csak az elsőről tudtam,…..
Shitsux [GAME] Mirror's Edge 2009.01.16 19:28:00
Iszonyat régóta vártam. És iszonyat gyorsan ki is végeztem. Na nem, mintha egy ilyen zsánerű játékot túlzottan sokáig lehetne húzni, de akkoris baszottul rövidke. És egyébként milyen? - you ask. Tömören összefoglalva: érdekes. Bleh. Kurvanehéz róla írni, na. Egyrészt…..
Ritka az olyan deathcore banda, ahol a motiváció kellő hozzáértéssel párosul. Ahol minimális zenei érzék is befigyel, az már albinó holló kategória. Manapság amilyen szedett-vetett screamo deathcore bandákat találni, igazi felüdülés a műfajon belül ennyire kimért, groove-os,…..
Az online GameStar-t böngészve bukkantam erre a friss, "ingyenes" MMORPG-re. Ott így jellemezték a srácok: "A Frogster Interactive egy olyan játékkal állt elő, amely eléggé hasonlít a World of Warcraftra, ám azon túl, hogy ingyenes, vannak jelentős újításai, amit…..
"THE BEST THRASH METAL ALBUM EVER - IS OUT NOW - BITCHES" - informálja az egyszeri halandót a banda myspace oldalán villódzó banner. Ez az album, kérem igazi gyöngyszem. Sugárzik róla a direkt-klisé jelleg, a számcímek zseniálisak, a taglistát pedig egész Hollywood…..
A második Shitsux tesztet máris rendhagyónak teremtette a Magasságos: mivel a játék 5-10 perc között variálódó időintervallumok elteltével desktopot koccol, az avatatlan teszter nem tud mit tenni: dióhéjban meséli el élményeit, a pontozástól - annak morális alappillérei…..
Manapság marhára divatos dolog a jónevű játéknak folytatást gyártani. Ami első körben meglepett az új PoP játékkal kapcsolatban, hogy hol a picsában van az alcím? Eleinte Prince of Persia - Prodigy néven jegyezték, aztán a munkacímből lecsípték Keith Flintet és bandáját. Na…..
Hölgyeim és Uraim, Ladies and Gentlemen, Damen und Herren: Elindult a Shitsux! Hogy mi a hebrák az a Shitsux? Ha minden jól megy, a továbbiakban film- zene- és játékkritikákon futtathatjátok végig a szemeiteket ezen a nem is annyira szent helyen. A dolog pikantériája, hogy a…..
Subba Lukammal szórakázom 2008.09.16 15:52:00
Azt írja nekünk Csaba, hogyaszongya: "megérdemelnék egy állando posztot ezért a videómért kérem szépen": És tényleg...
Subba Hülye videó: Pince 2008.09.08 11:31:00
Mi valahogy így képzeljük el az osztrák rém pincéjét, egy helyiségben a lakásban található összes fontosabb pont. A vizes blokk hűtő és az emeleteságy egymás mellé helyezése igazán bátor lakberendező keze nyomát jegyzi. De már megint elragadtattuk magunkat, felesleges a…..
Grimwing 2008.09.08 18:27:37