Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kurucles

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közlekedési jelzőtábla feladata, hogy tájékoztatást adjon az úthasználóknak. Nemzetközi tendencia, hogy ezeket a lehető legjobban leegyszerűsítsék (főleg illusztrációkat használva) és szabványosítsák, így segítve az utazóknak leküzdeni a nyelvi akadályokat. Olykor…..
A szlovén szövetség az MJSZ-nek küldött levélben fejezte ki köszönetét és elismerését a magyar jégkorongszurkolóknak, amelyből kiderül, máskor is szívesen látnak bennünket. Fontos megjegyezni, a szervezők végül minden érvényes jeggyel rendelkező magyar szurkolót beengedtek…..
Sok kommentelő kérdezte, hogy hová tűnt Baló György a Kossuth Rádió 180 perc című műsorából. A választ a Kreatívban leltük meg: Balónak a Kassza című új köztévés műsora miatt az MTV nem engedte, hogy szerződést hosszabbítson az MR1-el. Balót február 15-től Mong Attila…..
VILÁGJÁRÓ KÍNA - GUILIN 2007.12.23 23:13:00
GUILINGuilin Kína egyik legpompásabb helye. A táj mesébe illő. A várost és a Li folyót ,amely átszeli, a karsztcsúcsok tették  híressé.Érdekes, hogy  a karszthegyek a városban is felbukkannak a lakóházak között, de a várostól délre kanyargó „jade-öve”…..
VILÁGJÁRÓ SZAHARA - LÍBIA 2008.02.06 14:09:00
Szahara, a végtelen homoktenger A végtelen homoktenger közepén úgy tűnik az utak sehova nem vezetnek. Itt a Szaharában élnek tuaregek, akik valaha a sivatag rettegett kalózai voltak, ma pedig a sivatag urai. Ők az egyetlen népcsoport, amely ismeri és féltékenyen őrzi a titkait…..
comment:com Stylista a Viasat3-on 2009.01.15 15:30:00
Január 31-étől újabb divatszakmában játszódó realityt kezd vetíteni a Viasat3. Ha láttunk valaha 10 percet a Topmodell leszek!-ből és ismerjük Az ördög Pradát visel című filmet, akkor már mindent tudunk a Stylistáról. Valószínűleg azt is, hogy kell-e nekünk egyáltalán.A…..
Feleslegesen lökte fel a szomszéd nénit a kapualjban, nem volt értelme kettesével szedni a lépcsőket a légszomjjal küzdve, mert a Hal a tortán úgyis tizenöt perccel később kezdődött, mint ahogy a műsorújságban szerepel? Szerette volna megnézni, hogy akkor most Falusi Mariann vagy…..