Regisztráció Blogot indítok
Adatok
futar666

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Netpincér (Foodpanda) VS Wolt futárkéntSziasztok!A koronavírus miatt ugyebár sokan elvesztették a munkájukat főleg pl. Budapesten a turisztikai vagy vendéglátói szektorban és az utcákon rengeteg biciklis vagy motoros ételfutárokat látni... Leginkább az ebédidőszakban (10:00-15:00) vagy most ugyebár…..
futar666 2021.05.11 02:29:16
@moruga4: Ide figyelj te kis takony, csináld ezt a munkát jatt nélkül pár hónapig, aztán rájössz miért jár az a futárnak, jahogy egy napig se bírnád mert egy lusta senkiházi kis tetü vagy, az ilyen smucig kis mocskokat mindenki utálja, sajnálod azt a pár száz forintot a futártól, sok ember viszont nem, mert a legtöbb nem egy szánalmas megkeseredett szardarab, mint te, mit fáj ez neked te büdös paraszt!
futar666 2021.06.28 02:57:13
@C4rmin3: Dugd fel az egyetemedet anyádnak, tudom, hogy fáj, hogy többet megkeresek futárként, mint te a szaros diplomáddal, szerinted én nem rendelem a kajámat? és én jattolok is kockaf@szfej, te mit csinálsz, egy irodában rohadsz egy monitor előtt egész nap, erre vered magad, egy nap tekerés után meghalnál, de felismerjük a fajtádat ne félj, megy a csula a kóládba, meg a fika is, ízleld köcsög!