Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KeletiGuru

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RozéKacsa Fügés frangipán 2019.10.02 09:11:31
Picit megkésve írok róla, de szeptember közepén ünnepelte a blog az 5. születésnapját. Illetve nekem kellett volna ünnepelnem, de eddig a posztig csak most jutottam el. A 9,6, és 1 éves gyerekeim között 5 éves lett a negyedik "gyerekem": a RozéKacsa. Íme egy csodálatos őszi ünnepi pite, amit blog és…..
Már nagyon készültem az első kínai posztra és sokat gondolkoztam azon, hogy mi legyen az. A hosszú hezitálás után erre esett a választásom, szerencsére jó döntésnek bizonyult, mindenkinek nagyon ízlett (én annyit ettem belőle, hogy most is rosszul vagyok).Nagyon szeretem a kínai…..
Moha és Sáfrány Shakshuka 2014.09.03 20:11:59
Rengeteg fajta lecsó létezik a világon, pl. a szerb (balkáni) dzsuvecs, a francia ratatouille, az olasz peperonata, a török menemen és a közel-keleti shakshuka. Én az összeset imádom természetesen (lehet, hogy majd indítok a blogon egy lecsó sorozatot is :) ), de az egyik kedvencem…..
vegasztrománia tudatosság & curry 2012.11.21 09:13:19
egyensúlyozom a tudatos étkezés és az elfoglaltságaim között. baromira észnél kell lenni, ha a munka és az egyéb vállalt tevékenységek mellett oda akarunk figyelni arra, hogy normális dolgokat együnk, és ne csak bekapjunk valamit útközben, kutyafuttában. szoktam én is, de…..
szerdán a ház ura legénybúcsúra volt hivatalos, én pedig otthont adtam egy csajok körében ünnepelt születésnapnak.a vacsora természetesen az én "feladatom" volt, és ebből az alkalomból egy már régóta vágyott indiai ételt főztem. egyszerűsítettem a dolgon, eleve őrölt…..
Érzékeny lelkűektől, valamint a nálam jobban és hitelesebben főző tömegektől már az alcím miatt is elnézést kell, hogy kérjek. Pontosan tudom, hogy a tahini az kell! De azt is, hogy míg csicseriborsó szokott otthon lenni, vagy ha épp nincs, a lányoknál akkor is tutira akad, szezámpaszta/szezámmag…..
Blogkocsma Mumus 2021.05.09 07:00:00
Hummusznak indult, aztán kis híján mumus lett belőle. Vagy legalábbis ékes bizonyítéka annak, hogy:a. Reménytelenül béna vagyok.b. Teljességgel alkalmatlan eszközeim vannak.Az igazság valószínűleg valahol a kettő közt van.Na de haladjunk szépen sorjában. Kistesótól kaptam Karácsonyra többek közt egy…..