Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tigasses

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hatalmas vitákat és ellenállást kiváltó április 19-ei iskolanyitásnak nem volt semmilyen negatív hatása a járványra. Az elmúlt két hét a bizonyíték. Mind az esetszámok, mind az azt mindig 10 nappal követő halálozások száma tovább csökkent.  Ahogy hospitalizáció és a lélegeztetésre szorulók száma…..
Tigasses 2021.05.08 15:35:05
@A kiló nem százat jelent.: A vírussal kapcsolatos helyzetértékeléseid és a valóság kapcsolatát, valahogy úgy lehtne tökéletesen lefesteni, mintha te teljes erőből nekirohantál volna egy falnak, amit rögzített 5 db, különböző szögben elhelyezett kamera, látta és telefonjaival felvette egy teljes japán turistacsoport, meg még több tucat szemlélődő, plusz ott állsz vérző orral meg betört fejjel a fal előtt, ami szintén vérfoltos és amikor megkérdezik tőled, hogy ugyan áruld már el, miért rohantál neki a falnak, akkor te nagyon határozottan kijelented, hogy te nem is rohantál neki, sőt nincs is ott fal, meg nem is volt, te épp most nyertél meg egy futóversenyt és várod, hogy a nyakadba akasszák az olimpiai aranyérmet, a körülötted elborzadva álldogáló emberek meg épp téged ünnepelni gyűltek itt össze. Ja, és az nem is vér, hanem izzadság, senkit ne zavarjom, hogy piros. Meg amúgy nem is piros, kérjen elnézést mindenki, aki szerint az. Hol van már az az érem?

Mondani persze lehet ezt, semmi nem tart vissza attól, hogy minden teljesen egyértelmű tudományos tény, bizonyíték és ellentmondásoktól hemzsegő posztjaid, kommentjeid hosszú sora ellenére kijelentsd, hogy neked (tudatlan, képzetlen laikusnak a partvonalról) volt/van/lesz igazad és mindenki más (tudósok, orvosok, stb.) hülye, ahogy azt is egészen nyugodtan kijelentheted, hogy reggel még a holdon ébredtél, de azóta áttekertél bringával a marsra, csak ne lepődj meg rajta, ha többség reakciója erre az lesz, hogy "ez hülye".

Nyilván nem mindenkié, hisz itt van neked Pifuka meg szokott még lenni 2-3 másik hasonló szintű lény, aztán kb ennyi. Ahogy nézem az Index címlap is ugrott már régóta, valahogy nem tolong úgy a nép erre a kontentre mint Pfizer oltásra. Vajon miért? :)

De azért ne csüggedj, 22-ben minden bevethető propagandistára szüksége lesz a Fidesznek, szóval biztos fog azért csurranni-cseppenni némi népszerűség, ha keményen kitartasz, ott már úgyse a minőség fog számítani, csak a mennyiség. Csak told tovább ezt az "ellenzékiként" védem a Fideszt vonalat, ez már másoknak is bejött.

Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy teljes kudarcnak tartom a vírustagadó, maszktagadó, oltásellenes tevékenységedet, biztos vagyok benne, hogy azért ezek a tartalmaid eljutottak annyi emberhez, hogy pár embert minimum meg tudtál ölni azzal, ahogy a járványügyi előírások megszegésére, leszarására buzdítottál, végülis volt olyan Indexre kirakott vírustagadó posztod, amit sokan olvastak, szóval nem dolgoztál hiába, azt a pár fejfát a temetőkben, elkönyvelheted sikerként. Meg azok is, akik az új, immár Fideszes Indexnél futtattak téged. Érthetetlen is, hogy mostanában miért mellőznek.