Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ragadvány

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hatalmas vitákat és ellenállást kiváltó április 19-ei iskolanyitásnak nem volt semmilyen negatív hatása a járványra. Az elmúlt két hét a bizonyíték. Mind az esetszámok, mind az azt mindig 10 nappal követő halálozások száma tovább csökkent.  Ahogy hospitalizáció és a lélegeztetésre szorulók száma…..
ragadvány 2021.05.06 11:13:43
@Piffu:

Továbbá a föld lapos, a felhők a chemtrailtől vannak, a holdraszállás greenbox, az 5g meg nem tudom mit csinál, de biztos rossz és különben is SOROS!

Szerintem keress egy orvost. Mármint a közeljövőben. Mondjuk azonnal.

De azért szépen kirajzolódik, hogy milyen elmék alkotják ma már, ennek az egykor szebb napokat látott blognak a törzsközönségét. Ami mostanra kb. 3 fő. :)

Ja igen, és:
"Piffu

0 bejegyzést írt és 277 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2014.01.20. óta tag.
Piffu ezekben a blogokban publikált: Admin Tag "

Remélem ezt így kell. Nagyon igyekezni fogok, hogy nekem legyen 278 hozzászólásom is, mert akkor abból végre magától értetődően következne, hogy igazam van. Addig sajnos kénytelen vagyok érvekkel és tényekkel helyettesíteni a kommentek számával elérhető igazmondási státuszt. :)
ragadvány 2021.05.06 11:21:34
@Piffu: Én nem tartok semmitől, legkevésbé az igazságtól. Itt ti vagytok azok, akik annyira rettegtek a járványtól, hogy inkább tagadjátok a létezését is. Szerencsére vannak a világon tudósok, orvosok, egyéb szakemberek, akik akaratotokon kívül is megvédenek titeket a saját hülyeségetektől, így kényelmesen mantrázhatjátok a baromságaitokat és kedvetekre szórakoztathatjátok vele egymást, és minket, értelmes embereket.
ragadvány 2021.05.06 11:01:44
@Piffu:

Úgy látszik, a feltétel nélküli Fidesz hívőséggel együtt jár, hogy az ember alapvető szövegértési nehézségekkel is rendelkezzen, mert láthatóan nem sikerült értelmezned, hogy "emék eztető" kommentjei ennek a blognak a szerzőjétől származó idézetek voltak. :)))

Az idézőjelből mondjuk gyanús lehetett volna, de ezek szerint a Megafon képzésen ilyen alapvető dolgokat se mondanak el. :)