Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drgonzo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkezdet Phiai – Kottazűr (Szerzői kiadás) Rég volt rá példa, hogy magyar hip hop-lemezt ennyire várt volna a nagyközönség, de arra is, hogy a nagyközönség akár kicsit is várt volna magyar hip hop-lemezt. Ennek leginkább az az oka, hogy ez a színtér még mindig egy jól…..
Drgonzo 2010.05.08 22:28:38
@Khargath: smsem átka mese mese mátka? Ez melyik szam? En az "Emese smsének a fele se mese" szövegük miatt figyeltem fel rájuk bár azt még azóta is nehezen találom meg újra a régi albumon, pedig sokszor fülbemásztattam ászt adtam
összefüggéstelen de sok benne a gyöngyszem amiket csak alapos odafigyeléssel lehet kibányászni, remélem ez erre az albumra is igaz amit amúgy még nem hallgattam meg se
Nagy nap ez a mai mintegy 50 millió embertársunk számára: éppen 60 éve, 1948. augusztus 15-én kiáltották ki a Koreai Köztársaságot. Nemsokára aztán, szeptember 9-én a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság is megalakult, így itt is nagy szülinapi buli várható. Ez alkalomból…..
Drgonzo 2008.08.16 19:25:12
Zoldful koszi a korrekt kiigazitasokat. Hozzafuznek par dolgot ezekhez ami most beugrik
Ezt az ideggyenge szot nem tartom meltanyosnak valo igaz hogy az asziaiak joval hevesebb vermersekletuek mint pl mi de az elet is joval gyorsabb meg zsufoltabb sokat kell sorba allni meg tulekedni (a szouli metro naponta 4(!) millio ember membert szallit

A tuntetoket nem vertek szet brutalisan csak amikor a blue househoz az elnoki palotahoz kozelitettek akkor oszlattak vizagyuval jo volt egy kis gumibot is de ez a legjobb helyeken is elofordul. Mondjuk a tuntetok sem dobaltak utcakoveket meg egettek kukakat autokat, volt hogy az egeszen inkabb csaladi piknik hangulat volt. Egy szabad kereskedelmi megallapodas (annyi s olyan marhat hozhatnak az amerikaiak amennyit akarnak) eleg erzekeny dolog. Az amerikaiak valaszul mevetseges modon nem adnak vizumot a tuntetesek kezdete utani ket honapban annyi vizum kerelmet utasitottak vissza mint amennyit az egesz elozo evben

Kulfoldi autokat (nem csak japant) nem csak a vamok miatt latni ritkan hanem azert is mert (regebben) patriotizmusnak szamitott ha hazai gyartmanyt veszel. Kulsore nekem itt legjobban a Samsung gyartmanyu kocsik jonnek be na meg persze a kisbogar kinezetu Damas kispici furgonszeruseg.

A csajok tenyleg toppon vannak szerintem sok mas azsiai orszagot uberelnek e teren (talan csak a filippinokat nem) mas a szepsegideal, nincs pircing meg nem teszik ki a melleket es neha elofordul hogy az utcan kopkodnek de rengeteg a jo no. Meg akkor is ha nyugati szemmel egyeseknek rovid a labuk de ettol meg nyaron szinte mindenki szoknyat hord, es rengeteg a jo bringa.. Arcvonasra a koreaiak valahol a kerek arcu kinaiak meg a szogletes japanok kozott vannak pont az aranykozepkategoria csucsan. Aranyaiban szerintem meg a hazainal is tobb a jo csaj. Persze arnyalja a kepet h kover embert nagyitoval kell keresni, meg az hogy az azsiak a mi szemunkben mindig fiatalabbnak tunnek tovabba h Szoul 10 millios varos es ugye sok ember kozt a jo csajok szama is dusabb de akkor isss :)

Drgonzo 2008.08.17 05:59:54
Csak a tuntetesek elejet lattam a balhes reszekre nem maradtam igazabol csak a magyar tunetesekkel vont parhuzam miatt irtam errol, nincs nagy velemenyem kis hazank rendorsegerol de otthon szerintem okkal leptek fel kemenyen (foleg a tv ostrom utan) itt ez annyira valoszinuleg nem volt indokolt.

Luxusmarkak preferalasat meg az europai dolgok masolasat kicsit tulzasba viszik meg vagyok gyozodve rola hogy ha pl valami festekkel veletlen osszespriccelnem a nadragom majd olasznak kiadva magam kifejtenek egy kis propagandad par het mulva sok ember jarna hasonlo gatyakban. Vicces hogy a koreai lanyok mennyire vonzodnak a fenykepzo lencsejehez, minden gatlas nelkul fenykepezgetik magukat barhol, meg kulon szavuk is van erre selca (selfcam-bol).

Kuzdeni nagyon tudnak most mindenki olimpiat nez a gyerekek oran a telefonukon, szerintem a magyaroknl is jobban azanosulnak a sportoloikkal. Kivancsi vagyok mi lesz ma a magyar-koreai noi kezilabda meccsen.

A cikkben szo volt meg a keresztenysegrol. Az olvastam hogy a legfobb oka annak hogy itt ennyire nepszeru vallas lett (sajnos az amerikai tipusu ujhullamos protestantizmus) ilyen rovid ido alatt (mig pl Kinaban Japanban nem) az hogy a Japan megszallas idejen a japanok a japan csaszar imadatat szuszakoltak ra az emberekre de a keresztenyek votlak akik nyilvanosan szembementek ezzel mondvan h ok csak Jezust, sokat bebortonoztek meg kivegezetek a japok es igy konnyu volt azonositani oket az ellenallas eszmejevel. Meglehetosen erdekes elegyet alkot a buzgo keresztenyseg es az osi samanista vallas(?). A koreaiak nagyon nagyon babonasak, csunya szoval a balvanyimadat is gyakori de ezek az osi dolgok teljesen jol megfernek a kereszteny hittel meg a buddhizmussal.