Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vájtfülű

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Máig ismeretlen okokból csapódott a 997-es sorozatú Porsche 911 Turbo Cabriolet az autópálya oldalait elválasztó palánknak. A stuttgarti gyártó épp két kísérleti járművével végzett próbákat, de a hátul jövő Panamera pilótája ki tudta kerülni szerencsétlenül járt…..
vájtfülű 2009.02.15 22:07:26
@ekutya: Te miért is minősítgetsz engem? Főleg úgy, hogy nem is ismersz.
A vitában itt többen is hozzászóltunk, érvelünk, szntem ez természetes.
Még egy: szerintem mindenkit dühítenek olykor a mazsolák, vasárnapi vezetők (akik egyébként maguk is borzasztóan stresszelnek a forgalomban). Mégsem vezetek úgy, hogy bármelyiket veszélybe sodorjam. Inkább dühöngök egy sort. De nem vonnám kétségbe a jogukat a közlekedésre, vigyázok rájuk is, meg magamra is. Ez van. Ezzel kell együtt élni.
vájtfülű 2009.02.15 22:44:50
@ekutya: a vitának az is alapja, hogy nem vonjuk kétségbe a másik jogát az érvelésre. Még ha úgy érezzük, hogy elhangzott érveink már kielégítőek voltak, akkor sem.
vájtfülű 2009.02.15 23:28:32
@ekutya: megnéztem a finn videót: nem is lenne baj, ha :
1 a sok lóerővitéz megtanulna vezetni,
2 csak zárt pályán száguldoznának.
Sajnos azonban nem így van, így mindannyiunkat veszélyeztetnek. És nem arról van szó, hogy nem érteném meg, vagy kétségbe vonnám a jogukat, hogy autó- és sebességmániások legyenek, hanem arról, hogy csak a saját rovásukra szórakozzanak.