Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SteK

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tűzkeresztben C.Q.B. 2009.06.14 20:05:00
HADINAPLÓC.Q.B.(Épületharcászat)   Reptéri C.Q.B.Legénységi épületDebrecen2009.06.01.10:00 ZULU Az időjárás ismét nekünk kedvezett, hiszen a huzatos épületben semmilyen jele nem mutatkozott a légmozgásnak. Ez a játék szempontjából teljesen pozitívan hatott,…..
Kozonithy Félsz a csöndtől? 2007.11.22 23:15:00
Hallgattam ma este a "Rádió-Q"-t a neten. Érdekes jelmondatuk van: Rádió-Q! Ha félsz a csöndtől...Csak ez alapján nem az én rádióm a Rádió-Q, mert baromira örülnék, ha egy darabig tényleg lenne egy kis csendem... mármint minden téren. Egy olyan nap, amikor nem kell a…..
A holnapi műsor vendége hazard_green, feltörekvő producer! Hozza a saját zenéit. Remélhetőleg lesz élő impro-zás is. Kérdezgetni fogjuk minden féléről, persze főleg hiphop-ról.:) Ezenkívül lesz filmzenés spot, valamint elmondjuk hogy a hétvégén milyen bulik várhatók. Lesz…..
A mai napig több, mint ezernégyszázan mondtátok el véleményeteket a Vipmailről. Sokan írtatok jelenlegi hibákról, bosszantó apróságokról, ezek kijavításán folyamatosan dolgozunk. Szintén sokan javasoltatok olyan új funkciót, szolgáltatást, amit hiányoltok a jelenlegi…..