Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Bubba4400

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deansdale Lustaság fél egészség 2023.11.28 10:41:35
Mármint úgy értem a bejegyzés címe valójában az, hogy gondolatok egy olvasótól... Csak mivel én kb. olyan gyakran írok cikket amilyen gyakran péntek 13. van a naptárban, így kapóra jön, hogy közzétehetem Békaapu gondolatait a sajátjaim helyett :) Legalább elszakadunk kissé az aktuális kaptafáimtól…..
_Bubba4400 2023.11.29 11:58:08
Zseniális megfogalmazás.

Nyáron ért véget a több éves kapcsolatom. Eljegyzés is volt, esküvőre készültünk. A gyűrűt követően teljesen feladta magát és amikor szóba jött az hogy én hiszek a férfi-női szerepekben, ment a "hát én nem, 2023 van". Nem volt szex, nem volt már tenni akarás. Legfontosabb a karrier volt és a saját kényelme - a házimunka 90 százaléka már nálam volt a végén. Az utolsó hónapokban minden létező szóval elmondtam hogy rossz irányba tartunk és ez nem OK. A válasz az volt, hogy a határaim túl szigorúak, felszínes pasi lettem és igen is értsem meg hogy már "nem olyan világot élünk". Valójában teljesen lusta lett mellettem, és arról beszélt hogy reméli, ha gyerekünk lesz, én is az a fajta cuki modern apuka leszek mint amilyenek a progresszív nyugati felfogás szerint szerepelnek az Instagramon. A kapcsolatunk kezdete óta valójában teljesen elment az esze, nem tudta már hol tart, óriási megfejtések mentek azt illetően hogy neki "fel kell fedeznie magát" meg "ki kell teljesednie nőként", de a lakást kitakarítására való rákészülés is óriási drámával járt már ekkor részéről.

Tele lett a tököm és végül megmondtam neki hogy erre én nem vállalok házasságot, lehet szépen menni kiteljesedni akkor. Meg is kaptam hogy én félek az elköteleződéstől és társai. Kicsit szarul érintett a sztori, főleg mert azóta a legtöbb csaj, akiket megismertem, hasonlóan idióta nézeteket tolnak.
_Bubba4400 2023.11.29 22:10:13
@keresemazigazat: "Nem kötözködésképpen, de az, hogy ki miben hisz, főleg ilyen alap dologban - ami szerintem az - hogy te így a férfi meg a nő együtt hogyan lehet, annak biztos, hogy az esküvő előtt kell kiderülnie?

Azért az esküvőnél azért akarsz elvenni valakit, mert olyan értékeket vall.
Oké, van olyan, hogy valaki belehazudik az ember arcában és csalja fűvel-fával, de ez valami együttéléskor kiderülő dolog, hogy milyen keretben gondolja az életet párkapcsolatban, nem?"

Tök jogos a felvetés. Ahogy írtam, az eljegyzést követően jött a dolgok teljes elengedése. Azelőtt is téma volt ez köztünk, de addig tudott kompromisszumot vállalni valamilyen formában - talán ez itt-ott megbicsaklott, de valószínűleg a számomra vonzóbb tulajdonságai ezt könnyebben felülírták. Ez az én felelősségem, ez mindenképpen tanulópénz a jövőre nézve.
_Bubba4400 2023.11.29 22:12:07
@békaapu: "Amit írtál, azt meg fogom mutatni a kiffijamnak.
..hogy észrevehesse amikor már szinte a szemét szúrja ki a (biztos hogy ilyenné alakuló) leendő helyzet."

Nagyon jó ötlet, ha másra nem, arra mindenképpen jó volt a sztorim hogy példaként is szolgálhasson. Feltételezésem szerint sok férfi bennemaradt volna ebben, önként és dalolva. Láttam hasonlót és bennem ezáltal kondult a vészharang a döntéshozatalt megelőzően.
Deansdale Konteózzunk 2. 2022.09.25 10:04:50
A következő pár bekezdés saját gondolat, nem máshonnan ollóztam, és mint ilyen nyilván nem gondolom, hogy garantáltan igaz, csak szerintem frankón magyarázza a világhelyzetet, szemben a hivatalos narratívával, ami agysorvasztóan valószerűtlen. A háttérhatalom már hosszú évtizedek óta sugározza a…..
A közelgő globális élelmiszerválságra való tekintettel a holland kormány 7,5 milliárd eurós keretet különített el holland farmok és állattenyésztő telepek bezáratására. Kicsit pontosabban: bohócvilágban egy EU-s kormány rászán a költségvetéséből háromezermilliárd forintnyi összeget a mesterséges…..
- Miért nem állnak ki az emberek a lezárásoktól szenvedő kínaiak mellett, ahogy az ukránokkal teszik? - Mert a TV-jük nem adott erre utasítást...
_Bubba4400 2022.04.22 11:14:55
Most hogy a FIDESZ megint nyert, jönnek a megszólalások, hogy "jaj mi lesz most". És ezen tök komolyan elgondolkodtam, hogy mi lesz most, meg hogy mi volt itt 2010 óta.

Valójában semmi az égvilágon.

Magyarországon akkora jobboldali diktatúra van, hogy Budapest Pride-ot is lehet nyugodtan rendezni, a sajtószabadságot meg olyan mértékben törölték el, hogy a 444 simán lehoz egy kisfilmet arról, ahogyan feltárják az Orbán-Simicska médiabirodalom kiépítését, amit mindenki megoszthat és kommentálhat. Ha már itt tartunk: láttátok? Én még nem néztem teljesen végig, tök érdekes darab egyébként, de valójában egy dolog fogalmazódott meg bennem miközben megnéztem: a filmben kielemzett és ekézett Orbán-féle rettegett médiabirodalom szerintem fasorban sincsen a progbal által nyomatott véleményterrorral, cancel culture-ral, meg a többi, ehhez tartozó eszközzel. Ugyanezek a nagy "oknyomozó" meg "független" riporterek miért nem mennek utána annak, hogy az elmúlt 10 évben ezek a nyugati, globális médiumok micsoda erővel bírnak? Ezekhez képest az esti M1 híradó egy ártatlan iskolai füllentés. Arra az érvre, hogy mindez a mi adónkból történik, csak azt tudom mondani hogy a Netflixre meg az emberek szinte örömmel fizetnek elő, önszántukból és tárt karokkal fogadják a teljes agymosást. Ez a baloldal jelenlegi alternatívája a médiára, a teljes progos agymosás - szerintem ez milliószor rosszabb a jelenleginél. A "Migránsok elveszik a munkánkat" és a "George Floyd, a nemzeti hős" közül az elsőt választanám.

Amin meg jót tudok nevetni, hogy a legnagyobb kormányellenes hisztériát azok az ismerőseim tolják, akik a következő instastory-ban már a Twentysix-ben élvezik a gondtalan luxust. Ez az egész egy komolytalan, gyerekes szappanopera.
_Bubba4400 2022.05.28 13:07:40
index.hu/kulfold/2022/05/28/video-ukrajna-idegenlegio-harckocsi-tamadas-haboru/

"Videón látható, amint az Ukrán Idegenlégió harcosainak egy angolul beszélő csoportja, akik az ukrán Kranken csoporttal együtt tevékenykednek, rajtaütést hajt végre egy orosz BTR harckocsin Harkivtól északra."

Aszongya angolul beszélő. Ezek nem ukránok, hanem vagy zsoldosok, vagy valaki odaküldte őket. Mégis ilyen helyzetben majd az ukránok a videó kedvéért angolul beszélnek majd? Ugyan már.
Ahogy írtam, a háttérhatalom tökélyre fejlesztette a szektásítás pszichológiáját, és az agymosott hordáival úgy legózik, ahogy neki tetszik. Ennek egyik folyománya, hogy ami a világban történik, illetve amit a média erről hazudik, annak jó része már kifejezetten a szektatagoknak szól, ők a…..
_Bubba4400 2022.04.13 11:17:23
@Deansdale: "Én a "szankciók" bejelentésének pillanatától mondogatom, hogy ezek a nyugati civilizáció tönkretételéről szólnak, a ruszkiknak nem fognak ártani semmit, sőt. Hogyan bünteti az Oroszországot, hogy az olajukat az EU helyett India veszi meg? Hát az, hogy a meki kivonul? LoL"

Teljesen egyetértek. Csak én gondolom azt, hogy a "soha nem látott válság jön ránk az ukrajnai háború következményeként" kezdetű magyarázat inkább úgy szólna helyesen hogy "soha nem látott válság jön ránk az EU idióta oroszellenes szankciói miatt"? Értem én hogy elvek meg mi az etikus meg mi nem, de ezt még mindig le lehet nyomni értelmes emberek torkán, hogy az óriás drágulásért a ruszkik a hibásak?
_Bubba4400 2022.04.13 11:20:50
@icipicicsipa: "A madárinfluenza többnyire fertőzött vadmadarak ürülékével terjed."

Azon röhögök, hogy eszembe jutott hogy két évig itt a szennyvízből jósolták meg hogy jövő héten Kecskeméten és Pécsett emelkedni fog a koronás betegek száma (nyilván úgy is lett), valamiért eszembe jutott erről az ürülékes sztoriról :D
Deansdale Reset the elite 2022.02.24 16:30:49
 ..
_Bubba4400 2022.03.03 16:22:51
Na helló, nem írtam ide tavaly nyár óta, de követem az eseményeket azért ahogyan kell.

Jót nevettem amikor ma olvastam hogy hétfőtől se védettségi kártya, se maszk, semmi nem kell. Egyszerűen ennyi volt, kész, Gulyás G is hamar lerendezte és az orosz-ukrán sztoriról beszélt inkább a Kormányinfón.

Eszembe jutottak a COVID-VACCINATED kerettel ellátott, meggyőződéses rettegők a Facebookról, meg azok akik türelmetlenül álltak sorba a Pfizerért tavaly májusban (májusban, értitek, a járványhullám végén), attól tartva hogy itt a nagy gonosz Orbán nem vásárolt be kellőképpen vakcinából - aztán később ezek az emberek jól pofára is estek, mert az őszi hullámra óriási készlete lett az országnak, mehetett mindenki, azt vett fel amit akart.

Amúgy nagy dilemmázások után tavaly szeptemberben én is beoltattam magam, csak mert feszélyezett ez az egész, besokalltam az otthonléttől, úgyhogy beneveztem a Sinopharm-ra. Lekopogom, bajom nem lett tőle, aztán decemberben elkaptam a COVID-ot (pozitív lett a PCR), ami kábé egy tinédzserkori influenza alatt lehetett erősségben.

Ez az orosz-ukrán sztori elképesztő nekem, de főleg az a része hogy a fősodratú média megint mennyire egyoldalúan mutatja be a helyzetet a gonosz oroszokról és a kedves mesehősöknek beállított ukrán vezérkarról. A vadul dolgozó cancel culture pedig már csak hab a tortán, példának okáért az NHL-ből ki akarják tiltani az összes orosz játékost:

sports.yahoo.com/dominik-hasek-calls-ovechkin-chicken-shit-wants-nhl-suspend-all-russians-143643183.html

Amúgy nem tudom megvan-e nektek, hogy az egykori Chateau Heartiste blogot a letiltás után a szerző átvitte a Gab-re, ezúttal King Of All Nads néven megy: gab.com/kingofallnads

És egy jó kis Twitter-poszt az elmúlt két év összegzésére:
twitter.com/JoshLekach/status/1498293912183746568
_Bubba4400 2022.03.05 00:29:09
@icipicicsipa: Ezt a Zorina-videót pont most néztem meg az Indexen és egyből jöttem ide, ahogy látom pont jókor. A csaj amilyen rendületlen nyugalommal beszél a történtekről, pontosan az jutott eszembe hogy ez a felvétel akár egy San Francisco-i szobában is készülhetett, berendezték a helyet, a csaj tolta az ukrán akcentust és cső, megvan a műsor. A videóban amikor a műsorvezető hasonlóan faarccal és minden érzelem nélkül mondja, hogy "I'm so sorry... to hear that", na az ott mindent vitt.

Lehet, hogy ezt csak én látom bele és valójában tényleg ez az igazság amit itt előadnak, de amit láttam és hallottam, nem győzött meg.
Deansdale Szép új világ 2022.02.09 19:26:41
Amennyi pénzt a cenzúrára költenek, abból már felszámolhatták volna az éhezést az egész világon, vagy a szegénységet nyugaton, ha úgy jobban tetszik...
_Bubba4400 2022.02.19 16:32:13
@Frederick2: A művészet mindig is a baloldal felé húzott. Az összes kedvenc előadóm full liberális, és be is állnak a sorba a progresszív haladás nevében. Nézd meg hogy a magyar zenei underground mit képvisel például. Zeneileg szerintem zseniális dolgok születnek, de a mondanivalóval ki tudnak kergetni a világból.
"A kormány halálos ítéletet mondott a vályogházakra", olvasom a hírt, és nem tudom hogy sírjak vagy nevessek. Az intézkedés eleget kíván tenni az EU-s klímatervnek, amelyben 55 százalékos üvegházgázkibocsátás-csökkentés a cél 2030-ra Aha. És melyik az az építőanyag aminek garantáltan messze a…..
A kanadai tisztifőorvos élő műsorban feltett kérdésre válaszul elmondta, az összejövetelek tilalmának egyik oka az, hogy ha emberek összegyűlnek akkor könnyen terjed mindenféle covid-tévhír és konteó. Nem tudom értjük-e: a kanadai kormány aggódik, hogy az emberek olyanról fognak beszélgetni amiről…..
_Bubba4400 2021.07.19 10:39:07
@Merész Vlagyimir: Ez teljesen valid. Mondjuk az "én a tudományban hiszek" kezdetű szakértők ezt azzal fogják indokolni, hogy oltás nélkül meg is halt volna, valójában az oltás mentette meg a haláltól és a lélegeztetőgéptől, olcsón megúszta, és hogy oltasd be magad.
_Bubba4400 2021.07.19 12:29:49
@valis47: "Az, hogy ők is eljártak titokban bulizni meg fodrászhoz meg nyaralni, az csak azt jelenti, hogy ők sem tudnak lemondani arról, amire a köznépet kényszeríteni akarják" - na ez például így is volt, de mégsem esett le az emberek nagy részének.

Tele volt az internet azzal, hogy Szájer Józsi a buzibuliból az ereszen menekült, höhö, milyen vicces, köcsög Fidesz, na jól megkaptátok konzervatívok, jöttek a mémek Tibi atyától az Indexig, de arra nem figyelt senki hogy mindez a második "hullám" közepén történt, amikor is ugye mindenki rettegett, és állítólag Európa-szerte magasak voltak a halálozások(nak hazudott számok). Ezen nem gondolkozott el senki, hogy ha ilyen történik egy felső körben lévő politikussal egy "járvány" idején, akkor most mi van.
...hiszen szó sincs arról, hogy bárki is meg akarná környékezni a gyermekeinket bármiféle aberrációval. Kivéve amikor pl. egy londoni könyvtár gyermekeknek szóló, olvasást népszerűsítő (hmmm) előadását szivárványszínű gorilla tartja vaskos dildóval a lába között. Nincs itt semmi látnivaló kérem,…..
_Bubba4400 2021.07.21 10:28:53
Eközben a 444-en: 444.hu/2021/07/21/a-ferfiak-penzkoltese-jobban-szennyezi-a-kornyezetetet

A férfiak pénzköltése jobban szennyezi a környezetet! A cikkben szereplő férfi keze nem fehér, a kutatás svéd eredetű, a referencia pedig a Guardian cikkét veszi alapul. És a kedvenc mondatom: "A kutatás szerzői szerint muszáj figyelembe venni a klímaválság gender-vonatkozásait."

Amikor a klímaválságnak gender-vonatkozásai vannak, na az a kamuproblémák igazi ötvözete.
Biztos vagyok abban, hogy sokan túlzónak tartanak, vagy egyenesen hülyének néznek amikor a nyugati országokban zajló fehérellenes gyűlöletkeltésről beszélek. Ugyan már... Az oktatási rendszerből, politikából, szórakoztatóiparból, a médiából és közösségi médiából ömlő rengeteg fehérellenes elmélet,…..
_Bubba4400 2021.06.29 08:55:39
@Merész Vlagyimir: Elég komoly ez hogy újra kell gondolni az oltások alkalmazását, meg az is hogy mostmár elkezdtek a mainstreambe is beszivágrogni az ilyen hírek - hozzáteszem, úgy, hogy még mindig "elenyésző mértékben", "ritka esetekben" szerepel a szívizomgyulladás és társai mellett.

A minap sefteltem a Jófogásról valamit egy fickóval, házhoz mentem, beszélgettünk. Mesélte hogy kezelésekre jár mert ahogy megkapta a második ModeRNA oltását, a bal kezén két ujja lebénult pár napon belül, a jobbon pedig tele a körme bevérzésekkel. A beadott oltás a jó oltás, ugyebár.
_Bubba4400 2021.06.29 15:36:11
@KalmanBlog: Nem kérdeztem, de gyanúsan nem jelentette, elég rezignáltan, beletörődően mesélte el az egészet. Pl az Orvosok A Tisztánlátásért oldalon ott a rengeteg sztori, mégsem kapnak nagy teret.
_Bubba4400 2021.07.06 09:48:34
A múlt héten lebetegedtem, klasszik influenzás-arcüreggyulladásos tünetek, orrdugulás, hőemelkedés, fejfájás, aztán ez átment köhögésbe, az az igazi felszakadozós. Mivel azt mind tudjuk már, hogy a PCR-tesztek egy árva náthára is pozitívat jeleznek, gondoltam elmegyek a háziorvoshoz (nem akarok kifizetni 15ezret ezért a hülyeségét), elmesélem a bajom és akkor megcsinálják. Ha pozitív, akkor jöhet a védettségi kártya (tudom, hogy dobták a korlátozásokat, de ősztől ki tudja mi lesz, oltást változatlanul nem akarok, így ezt az idióta rendszert a haszontalan PCR teszttel és egy náthával meg kellene úszni).

A pénteki látogatáskor háziorvos azonnal elzárkózott a teszttől, mondván hogy ez nem COVID, ez valami megfázás, ugyan már. Számomra ez amiatt volt furcsa mert február-március körül a "harmadik" hullámban ugyebár boldogot-boldogtalant teszteltek, egy árva fejfájással is koronagyanús voltál és mondjuk nem kaptál ellátást a kórházban a negatív tesztedig, az aktív esetszámok pedig az egekben voltak (az influenza meg eltűnt a maszkok miatt, megmondta Rusvai is, LOL). Ráfeküdtem a dologra, mondtam a háziorvosnak hogy márpedig ragaszkodom a teszthez, mire azt mondta hogy hétfőn lesz bent az asszisztens, jöjjek vissza ha rosszul leszek és akkor nagy kegyesen megcsinálják. Hétfőn már kutya bajom nem volt, de mondtam hogy akkor jövök, csináljuk, mire el lettem hajtva. "A protokoll az, hogy súlyos köhögés, vagy láz esetén csinálunk tesztet, magának egyik sincsen. Menjen el a vérvételes antigén-vizsgálatra." BUMM.

Nyár van, nincs vírus, csak súlyos esetben mennek utána. Ha szeptember és május között estem volna bele ugyanebbe, valószínűleg házhoz jönnek a szkafanderes emberek, aztán a köhögős náthámra kijön hogy ez bizony az indiai-delta-brit-délafrikai-brazil mutánsok valamelyike.
Black Pilled kolléga szokta mondogatni, hogy a színesek és libsi szóvivőik mennyire felháborítónak találják az indián rezervátumok ötletét - kikérik maguknak, hogy a rohadt rasszista fehér elnyomók így kitoltak a szegény színesekkel -, viszont ha most a nyugati civilizáció állapotával és…..
Deansdale Kedves magyar sajtó 2021.05.03 16:14:50
Május elsején zavargások voltak Franciaországban. Meg Németországban, Olaszországban, Törökországban is. Egy kicsit békésebb tüntetés zajlott Nagy-Britanniában. Lehettek ilyenek még máshol is, a fene se tudja, és nem is tudhatja, legalábbis ha a mainstream médiából tájékozódik. A kérdésem az lenne,…..
_Bubba4400 2021.05.12 09:57:32
Meglepődtem hogy az Index ezt viszont lehozta, bár a mosdatáson van a hangsúly, főleg a végén:

index.hu/kulfold/2021/05/12/atprogramozhatja-immunvalaszainkat-pfizer-vakcina-koronavirus-covid-19-oltoanyag-mrns/

Simán el tudom képzelni azt a forgatőkönyvet hogy pár év múlva itt lesz egy rakás ember egy sor megmagyarázhatatlan egészségügyi rendellenességgel.
Beteg: "Doktor úr, ez nem tán a 2021-ben kapott mRNS vakcina miatt van?"
Doktor: "Hát simán elképzelhető. De nézze a jó oldalát: a koronavírust legalább legyőztük!"
_Bubba4400 2021.05.15 12:32:45
@vodkasprite: a protokoll az áldozatok számolásában olyasmi lehet, hogy aki korona-áldozat, az nagyjából mindenki aki meghal a kórházban mert nem kap megfelelõ ellátást, plusz azok, akiknek csak úgy felírják a zárójelentésére hogy COVID, még ha autóbalesetes is volt. És akkor óriásiak a számok, lehet rettegni.

Oltásáldozatok esetében ennek a fordítottja: ha valaki oltás után stroke-ban, infarktusban, bármiben hal meg, neki viszont ugyanezek a tünetek lehetnek megjelölve halálokként. Lásd: még most is rengetegen veszik fel az Astra Zeneca-t.
_Bubba4400 2021.05.21 18:26:25
@KalmanBlog: A maszkot én amúgysem hordtam szabadtéren, max az államra tolva. Amúgy korábban írtad, hogy az ismerőseid 10%-a nem oltatna és ez nekem amiatt érdekes, mert nekem a budapesti ismerősök között hasonló a trend, talán inkább 5% ez a szám, viszont vidéken meg fordítva van totálisan. Az ottani ismerőseim hallani sem akarnak az oltásos játékról, max az idősebbek.
Deansdale Napi konteó 2021.04.23 09:10:22
A rockefeller alapítvány 2009-ben kiadott egy Forgatókönyvek a technológia jövőjéhez és a globális fejlődéshez című anyagot, amit még a mai napig is linkelnek a saját honlapjukról. Ebben a legelső "forgatókönyvük" a jövőre nézve egy új influenza világjárvány, ami drákói intézkedések bevezetését…..
_Bubba4400 2021.05.01 09:47:45
@KalmanBlog: Kösz, ezek jól jönnek! De ahogy eddig látom, ők az mRNS alapú vakcinákat emelik ki, a kínai Sinopharm meg nem az, hanem a klasszik elölt vírusos. A Google által kihozott találatok a fősodratú médiát (Guardian, BBC, stb) helyezik előtérbe, ők nyilván lehúzzák hogy ez az oltás nem jó. Nekik amúgy sem vagyok hajlandó hinni, keresgélek még.
_Bubba4400 2021.05.05 10:17:07
@Reactor: A Grand Theft Auto legelső része a világörökség része valóban. Nekem ne mondd, óriás fan vagyok a mai napig.
_Bubba4400 2021.05.05 16:43:28
@KalmanBlog: Én Vice City-ben buktam el mindig, a Bent Cop Blues küldetései már kemény diók voltak sajnos. Legjobban Liberty City-t szerettem, a Gangsta Bang kocsis küldetései mindent vittek, meg a feladatleírások is.

Lövöldözni tényleg baromi nehéz volt benne sajnos, meg a buszos küldetés amikor nem mehettél bizonyos sebesség alá. De a zenéket is nagyon szerettem benne!