Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galajti

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A kommunista Kína pártállami egyeteme nyugati országban – ilyet még nem látott a világ" — írja Sükösd Miklós, aki büszkén hirdeti, szociológus, a Koppenhágai Egyetem Kommunikáció Tanszékének docense. — Miklós, légy erős, látott! Te nem láttál. "A tudatlanság erő" – ahogy az előző posztunkban…..
Galajti 2021.04.28 13:30:31
Már vártam, hogy mikor kapod meg te is az ukázt a Fudan megvédésére, aminek chartája azzal kezdődik, hogy "az egyetem hű a Kínai Kommunista Párt vezetéséhez, végrehajtja a párt oktatáspolitikáját, elfogadja a marxizmus vezető szerepét, a szocialista oktatásirányítást, és hogy a Fudan (a nép mellett) a Kínai Kommunista Pártot szolgálja."

Meglepett volna, ha schiffer ivadék propagandistaként pont ebben a kérdésben nem nyeled be tövig orbán viktor faszát, de te igazi jó kurva vagy, aki nem finnyáskodik, akkor se, ha seggből szájba kell venni, és lőn, már itt is a várva várt kormányvédő poszt, mint mindig, menetrend szerint.

Kezdő olvasók számára visszásnak tűnhet, hogy valaki egyik nap még orwellt kiált a járványügyi védekezés kapcsán, másik nap meg már az ujgur népírtást csípőből letoló, brutális megfigyelő államot kiépítő kínai kommunista dikatúrát szopja fel bő nyállal, de hát itt ezen nem kell fennakadni, tegnap az volt a feladat, ma meg ez.

A kedvenc állításom ebből a porpaganda anyagból, hogy szerinted CEU is kellene meg Fudan is. Ez annyira aranyos, te olyan nagyon független vagy, hogy mindjárt elhiszem. Miközben persze mindenki pontosan tudja, hogy a CEU-t végleg kiüldéztétek az országból és soha, semmikor nem fog visszajönni ide, se ők, se más nyugati egyetem, a Fudan kérdése pedig már rég eldőlt és akkor is meg fog épülni, ha piros hó esik. De azért persze leírod, hogy te mennyire szeretnél CEU-t, hisz tétje úgysincs, de ezzel máris szekértáborokon felül állónak mutathatod magad. Már persze annak a pár hülyének, aki beveszi...

Nem tudom eldönteni, hogy neked fizetnek is már ezekért a posztokért, vagy csak azért tepersz, hogy rákerülhess a fizetési listára, de ha te ezért a tevékenységért már pénzt vagy posztokat kapsz, akkor nagyon kétségbeesett lehet a fidesz.

Annyira átlátszó amit művelsz, hogy ha ennél is átlátszóbb lennél, akkor már madarakat kéne rádragasztani mint a zajvédőfalakra, hogy a többi madár ne repüljön neked.