Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kialikó

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Derült, hideg áprilisi nap volt, az órák éppen tizenhármat ütöttek" — kezdődik George Orwell 1984 című regénye. Egy hideg április napon... akár a mai. Sosem hittük, hogy bekövetkezik: kijárási tilalom, megfigyelő állam. Mindez 1-2 éve még ugyanolyan elképzelhetetlen lett volna, mint amennyire…..
Kialikó 2021.04.27 13:30:23
Én őszintén szólva nem értelek téged. Pár hónapja tettél egy tudományos felfedezést, miszerint a Covid legtökéletesebb ellenszere a D vitamin. Megszámlálhatatlan posztban és kommentben közölted mindenhol, megcáfolhatatlan tudományos tényként, hogy ez a megoldás, az egyetlen, a legtökéletesebb, nem kell se maszk, se oltás, se távolságtartás, se zárás, semmi, csak és kizárólag D vitamin kell és megszűnik a Covid.

Erre most írsz egy végtelen hosszúságú posztot és meg se említed benne ezt a Nobel díjat érő felfedezésedet, amit annyira védtél, hogy elmebetegnek neveztél mindenkit aki vitatni merte? Mi ez a szerénység Mester? Egy ilyen posztból, hogy lehet kihagyni A Megoldást?

Remélem nem amiatt lettél ennyire szerény, hogy holmi tudósok egyértelműen cáfolták ezt az általad tudományos tényként tálalt egyszerű feltételezést, mert akkor nagyon csalódott leszek! Nem olyan embernek ismerlek mint akit tudományos tényekkel össze lehet zavarni, nem hagyhatod győzni a Big Pharmát, a multikat, hisz te egy igazi szabadságharcos vagy, minden multi réme, a zigazság bajnoka!

Tessék belefogalmazni szépen a cikkbe a korábbi megállapításodat is, ne tessék szerénykedni, amikor itt vagy győzelem kapujában! Hisz eddig is hogy bejött minden amit mondtál! (Ja nem, igazából kurvára semmi nem jött be abból amit mondtál, az ellenkezője annál inkább, csak épp nem akarsz róla tudomást venni, de ilyen apróságokon ne akadjunk fenn)

Eskü, rákerestem, mert elolvasni nyilván nem fogom ezt a rettenetet, de még a vitamin szó se szerepel a posztban, egyszer se. Le vagyok döbbenve, egy világ omlott össze most bennem!

Epedve várom a következő világmegváltó felfedezésedet - ami gondolom hasonló csendben fog eltűnni, amikor már számodra is vállalhatatlan lesz. Csak így tovább kamugép!