Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toms

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenféle férfivel találkoztam már. Érzéketlen, mindent tűrő; lavírozó, dönteni nem merő; cuki, humor mögé rejtőző; sikeres, kapálni is Hugó Boss-ba járó; nagyzoló, hencegő; csendes, rettegő; bizalmatlan, állandóan visszakérdező; hangosan gesztikuláló, lenyomni akaró; félelemkeltő, bántalmazó; és…..
Nemi erőszakkal képtelenség viccelni, én most fejből csak egy komikust tudok, akinek ment (Louis CK-ről van szó), de ő sem azon a borzasztó bűncselekményen pattogott, hanem inkább saját magán, hogy milyen borzalmas gondolatai vannak. Maksa Zoltán pedig nem egy Louis CK, úgyhogy az…..
Cristofel kiverte a szart a legutolsó csajából is. A 8 napon túl gyógyuló nő a Blikk után már a neten sajnáltatja magát: ..
Modorosblog Lambordzsíni 2012.03.27 06:00:00
De külföldiül se tudnak. Lambordzsíni. Pedig ennyit illenék tudni, hogy a há az pont azért van ott, hogy ne dzsé legyen belőle. De kicsit rendet kéne tenni a fejekben, ami a márkaneveket is illeti. Mitsubishi: helyesen micubisi, nem micsubicsi. IBM: ájbíem és nem íbéemm…..
toms 2012.03.27 13:01:00
@Lucky Larry Silverstein: Nem akartam már zs1d0zn1. :)
toms 2012.03.27 12:30:10
@Fermentátor: Ha már visszakanyarodtunk a Levi's-re, szerintem épp Amerikában terjedt el helytelenül. Biztos vagyok benne, hogy Levi Strauß ragaszkodott ahhoz, hogy lévi-nek ejtsék a nevét.
Egyébként pedig nem lehet senkit megszólni, hogy nájk, vagy nájki. A magyar nyelveben úgy ejtünk mindent ahogy írunk, tehát magyarul úgy hangzana, hogy nike. Ebből kiindulva nem csoda, hogy a legtöbb embernek gondjai vannak az idegen szavak kiejtésével. Nem olyan nagy katasztrófa ez mint ahogy a blog írója beállítja. Az már inkább gáz lenne ha valaki nem szécsényit mondana hanem széchenyit.
toms 2012.03.27 12:36:26
@papugaja: Nem. Abban igazad van, hogy a németben az s-t sz-nek ejtik, de vannak kivételek. Ugyanúgy mint ahogy a straße sem sztrassze, hanem strassze.