Regisztráció Blogot indítok
Adatok
otun

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napokig tartó huzavona után eldőlt, hogy Karácsony lép vissza Márki-Zay javára, és ezután az is kiderült, hogy az MSZP, az LMP és a Jobbik sem áll be Márki-Zay Péter mögé, csak a Momentum. Karácsony pártjáról nincs információ, a Párbeszéd mint párt nem nyilatkozott, de Karácsony pártja nehezen…..
otun 2021.10.10 02:19:43
@élhetetlen:

panelmedve.blog.hu/2021/06/10/eszbontok_tenyleg_lehet_ekkora_sotetseg_ilyen_sok_emberben?full_commentlist=1#c40711626

"Neked ugyanúgy nem érdemes válaszolni"

akkor mi a faszomnak válaszolsz, te idióta?!

neked nem érdemes válaszolni, csak egyetlen esetben érdemes neked is , meg bircának válaszolni, ahogy én csinálom. gyengeelméjű barmok vagytok, ezért nagyon sokszor kell a fejetekre koppintani, és a lehető legkevesebb energiaráfordítással.

"Ha te benyomsz 100, 200 kommentet, azt már senkinek sincs kedve átlapozni."

akkor ne lapozd át?! csinálj valami értelmesebb dolgot, mint azt a sok sületlenséget, amit eddig csináltál itt! olvass, tanulj, szerezz IQ-t! nem kell idejönnöd, nem kell átlapoznod semmit. mi lenne, ha végre leérettségiznél, te kis nyomorék?!

"perelhető lennél."

próbáld meg beperelni a bloggereket, akik napi szinten tiltanak le embereket, te kis szerencsétlen! olyan sötét vagy, mint a főd.

"Mennyivel vagy jobb bircánál. aki egy-egy kommentben leírja, hogy sajtból van a hold, mikor te százszor, több százszor floodolod, hogy „te idióta”, „gyengeelméjű selejt vagy”, stb, és félrevezetésül fidiótázol?"

1) én hivatkozok, érvelek, idézek.
2) birca egy autista beteg. vele csak annak van értelme, hogy addig ismételgetem az érveimet, amíg meg nem unja. veled is csak ennek van értelme. ti ezt a viselkedést azzal vívtátok ki magatoknak, hogy egy szóból nem értetek. na most én nem fogom azzal elbaszni az időmet, hogy százszor leírjam neked, hogy miért vagy hülye, hátha feléfogod.

3) azt mondd meg nekem, hogy annak mi értelme van, hogy te ide jössz minden nap, és minden nap újra megfogalmazva floodolod ide a hülyeségeidet? miért lesz a te hülye kommented értelmesebb attól, hogy minden nap újra megírod, mert egy idióta fasz vagy?!
otun 2021.10.10 08:07:09
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

szeka.blog.hu/2021/07/24/olyan_ellensegre_vadaszik_orban_viktor_aki_egyelore_csak_a_gondolataiban_letezik/full_commentlist/1#c40807522

itt órákig magyaráztad a scriptnek, hogy nem script, illetve, hogy nem működik. sorozatban küldted a választ, és szívattad magadat a scripttel.

de nekem teljesen megfelel, ha te azt hiszed, hogy a script nem script, és egész nap szívatod magad vele. én ezzel elértem a célomat.
otun 2021.10.10 08:11:52
@élhetetlen:

panelmedve.blog.hu/2021/06/10/eszbontok_tenyleg_lehet_ekkora_sotetseg_ilyen_sok_emberben?full_commentlist=1#c40713150

1) igen, homokvárakat építő gyerekek vagytok. ezen a szinten vagytok. és a ti rombolásotok sokkal nagyobb. azzal, hogy teleszarjátok az internetet a hülyeségeitekkel, sokkal többet romboltok. a nácik meg azzal, hogy ártatlan embereket gyűlölnek, még sokkal többet rombolnak. te is, azzal, hogy itt a nácik rombolási jogát véded. te nácikat téámogató kis féreg vagy magad is. merthogy amikor "vitatkozni" akarsz velük, akkor csak eteted az ocsmány gyűlölködéseiket. támogatod a megjelenésüket. te Orbán hú szolgája vagy.
2) kevesebb időt toltok a blogokon, mint ti.
3) ha szerinted a saját blogjáról mindenki azt tilt ki, akit akar, akkor miért akarsz beperelni engem, aki ki se tiltok senkit?
4) én hivatkozok, érvelek, idézek. ta hazudozol.
5) a minidiktátor te vagy, hiszen már sok napja azt akarod megmondani, hogy én hogy kommenteljek, és hogy ne kommenteljek. ráadásul hülyeségre akarsz rávenni

Látod, te meg akarsz győzni, amivel elismered, hogy okos vagyok. Te ezzel szemben idióta vagy, ezért én meg se próbállak hagyományos módon meggyőzni. Tudod az elmebetegeket nem véletlenül kezelik elektrosokkal. Te pedig azon a szinten vagy. Te hány nácit tudtál eddig meggyőzni? Nullát. Mi értelme van annak, hogy elbaszod az idődet ezzel? Semmi. Se a nácik, se te nem vagytok meggyőzhetőek pár érvvel, hagyományosan, mert ostobák vagytok ehhez, mert pszichopata elmebetegek vagytok. A nácikat, és téged is csak legyőzni lehet, illetve nevelni. Úgy, mint az elmebetegeket elektrosokkal. Azért, mert elmebetegek vagytok. Ti nem láttok be valamit, csak azért, mert egyszer beírtam egy jó érvet. Nektek ismételgetni kell, kurva sokszor. Mert elmebetegek vagytok. Pontosan azért kell ismételgetnem, mert elmebetegek vagytok. Normális emberekkel lehetne vitázni, és elég lenne egyszer beírni egy érvet, és azt válaszolná, hogy "igazad van, meggyőztél". Ti erre képtelenek vagytok, mert nem vagytok normális emberek. Ti elmebetegek vagytok.
Az ókorban még egész más volt a szexualitásról alkotott felfogása az embereknek. A görögöknél például tudjuk, hogy megtiszteltetés volt egy férfinak valamely hadvezérrel hálnia, a rómaiak ilyen szokásaira azonban sokáig nem derült fény. Közvetett információ persze mindig akadt, például Suetonius…..
Japánban létezik a világ legrégebbi monarchikus rendszere, sőt, jelenleg a világ egyetlen olyan uralkodója, aki császári címet visel. Ez a rendszer azonban nagyon komoly válságba került, de éppen most megpróbálják megmenteni...