Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferrás

7 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyvenhétezer Milena után... 2020.07.31 21:53:14
…imádom ezeket a ködös, párás téli estéket. Valahogy olyan megnyugtató burokba költözik az egész város, hogy olyan érzésed lesz tőle, hogy semmi baj nem érhet senkit; béke és nyugalom honol mindenütt. Még azokra a szembe jövő, szakadt emberekre is reményteljesen nézel, akiket egyébként egy átlagos…..
Negyvenhétezer Milena 2020.07.31 21:52:23
Rettenetesen megkönnyebbültem, amikor a harmadik adag hányást ürítettem az összehugyozott budiba – szerencsére tapasztalt vagyok már az öltönyök és a nyakkendők viselésében, úgyhogy úriemberként hagytam el a helyiséget. Ez a kibaszott gagyi whiskey, csak ez lehetett az oka – röhögve folytattuk a…..
Negyvenhétezer Vanília 2020.07.31 21:50:37
Ahogy befordult a teraszról, még éreztem Vanília Kisasszonyom illatát, ahogy bársonyosan összesimult az őszi eső áztatta sárgás falevelek szellőjével. Végre igazán ősz volt. Csendesen, reményvesztetten, de mégis határozottan esett. Mintha soha nem akarna elmúlni. “Örökké nem eshet...” Az erkély…..
Negyvenhétezer Golden Gate II. 2020.07.31 21:49:07
- Toti bazmeg, neked fingod sincs a fociról bazmeg, egy kibaszott béna fasz vagy! Bazmeeeeg! - üvöltöttem, ahogy szaladt a bőrlaszti után; talán még köptem is egyet attól a rohadt erős cigitől, amit hozott.   - Tessék, piros Marbóró - kínált meg, mikor találkoztunk kora este a szokott…..
Negyvenhétezer Golden Gate 2020.07.31 21:46:59
"Goúden géjt" - mondtam erőltetett ámerikai akcentussal, miközben Totival szívtuk az utolsó szál cigit a lépcsőn ülve; egy slukk ide, egy oda. Csak néztünk a távolba, mintha ott rejtőzködött volna a gazdagság titka, de csak a folyó látszott - a hozzá festőien odapakolt erdős háttérrel. - Hja, az…..
Negyvenhétezer Knife party 2016.02.10 22:05:17
  Knife party   Keményen basztam hátulról; minden lökésnél újabb kis nyállal kevert vér spriccelt ki a száján, miközben kéjesen hangzóan lihegett. Ettől csak még jobban beindultam: bal kézzel a feszes seggét markolásztam, jobb kezemmel átkaroltam, és hegyes mellbimbóit ujjaim közé csípve…..
Negyvenhétezer Cocain 2016.02.10 21:14:35
  Cocain   Megint itt van, pedig nem számítottam Rá, de hiszen Ő mindig váratlanul érkezik. Bejelentés nélkül, hirtelen, flegmán beront és azzal a lenéző arckifejezéssel, kaján mosollyal végigmér, mert tudja, hogy nem vártam, nem akartam… Talán most… Beszélhetnénk, de esélyt sem ad; a fények…..
Az apokalipszis lovasai ernyedten engedték el harsonáikat, amikor az előttük álló fiatalember a naplemente állásából kiszámolta szerelmét. És ne legyen közünk tőrös férfiakhoz, ne feledjük. Innen loptuk Sokáig gondolkoztam, hogy megírjam-e nektek a most következő sztorit,…..
A vonaton ismerkedés is olyan fiktív és egyben zajos történet. Érdekes, hogy fél évig jártam pécsre és vissza, és kurvára nem állt velem szóba senki, ellenben egyszer nem bírtam leszállni a Piliscsabára tartó vonatról, csak Újpesten, ami akkor a világ végének tűnt (ma itt…..
Tisztelt subba! Szeretném ha megnéznétek egy fantasztikus remekművet, ami engem megbotránkoztatott. A durva az az egészben, hogy ezzel az emberrel egy előadásra járok nap mint nap. A videót saját maga rakta fel, nem tudom milyen célból. ui.: Tök flesh mikor egyszerre nézik ezt…..
Ferrás 2008.08.28 09:40:28
Ferrás 2008.08.28 09:41:40
Valamiért az életemből kimaradtak a súlyosan buta lányok, akikkel hegyeket lehet elmozgatni. A netes társkeresésről már annyiszor elmondtuk a véleményünket, mint egy sportkommentátor az olimpián, hogy a magyarok ellen csalnak. Average Joe kutatása jó tapasztalat azok számára, akik…..
Hány nőt érdemes hazavágni a szerelemért? Tényleg nem a vastag a divat manapság? Mit jelent a hétvége 7 nélkül? Kávét? Rendhagyó poszttal jelentkezünk itt a nyár végén, mert szeptember 1-től végre visszaállunk a rendes megszokott szakítós ritmusba, jön a napi két poszt,…..
Vannak az ilyen teljesen hihetetlen sztorik, de mivel hasonló esetről nem egyszer derült már ki, hogy megtörtént, ezért most a kedves olvaskra bízzuk, hogy a levélíró haverjának geciségét elhelyezzék az etikus újságírás skáláján. Verespálné, mit tesz ilyenkor egy jó…..
Rövid kapcsolat is lehet olyan fájdalmas, hogy a levélíró elgondolkodjon azon, soha többet ne kezdjen nőkkel. Kegyetlen világban élünk, ahol a szívek roppannak, miközben eszünket veszítjük. A levélíró kérdésére válaszolnék: lépj tovább, szevasz. Innen loptuk Kedves…..