Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MessireWoland

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Stefka István még az első Orbán-kormány idején közölt portrét a Magyar Nemzetben Dobó Andor matematikusról.      "Dobó Andor alkalmazott matematikus 1979-ben jelezte a Jupiter egyik, addig ismeretlen holdjának létezését, amit 1980-ban igazolt a Voyager űrszonda. A csillagászati probléma…..
MessireWoland 2018.06.13 20:45:16
@joska141: Ha az ideillo kozmondas alatt a "halottakrol vagy jot vagy semmit" c. okossagot ertetted, akkor nyugodtan kimondhatom, hogy Dobo Andor egy rendkivul szinvonaltalan figura, aki nem mellesleg mentalis problemakat okozott nekem amikor vegighuledeztem a specialis relativitas teruleten kifejtett munkassagat.:-)

Az ominozus mondas ugyanis a romai jogbol jon - De mortuis nil, nisi bene - es valojaban annyit tesz, hogy halottakrol csak jol lehet beszelni, csak igazat! lehet mondani - hiszen o mar nem tudja megvedeni magat.
MessireWoland 2018.06.14 00:25:04
@Unseen Academical: Egy lezarult eletrol sem lehet csak jol beszelni. A szaremberrol a halala utan is szarul kell beszelni.

A citalt es tokeletesen felreforditott, majd a koztudatban hibasan elterjedt mondas eppen arrol szo, hogy halottrol csak igazat! Nem arrol van szo, hogy csak jot szabad mondani - ertelmetlen is lenne;-)

A felreforditas valoszinuleg abbol fakad, hogy a regi latinban a "jo" es az "igaz" nem valt el olyan egyertelmuen egymastol.

Dobo Andor meg egy bolond;-)
Az előző posztom utáni kommentekből tanultam egy érdekes jelzőt: „szíjjártópetyai”. Ahogy ez a politikában lenni szokott, már a definíció megfejtéséhez sem mindegy, hogy honnan nézünk a szóra. Én azt mondom: a jobboldallal nem szimpatizáló kommentelő meghatározása…..
MessireWoland 2011.06.24 20:35:58
Egy éve dübörög a Nemzeti Együttműködés Kétharmada és az Elszámoltatási Kormánybiztos, de még most sem tudjuk, hogy az "elmúltnyolcév" (@copyright by Szijjártó) legnagyobb biznisze, az autópálya építések körül mi volt a helyzet. Ha szimaton nem csal,…..
  A régi, közterületen maradt plakátok sorát gyarapítja az a pompás darab, amelyről Szálinger Balázs küldött pár fotót. A Mátra Mese- és Ifjúsági Mozi hirdetőoszlopáról van szó, amelyen talán negyedszázadosak (ha nem öregebbek) a hirdetések, hisz a Ludas Matyit…..
MessireWoland 2011.04.21 14:20:04
Ennyit változott a világ, ennyire picik lettek a tárolók harminc év alatt. A bal oldali monstrumon a piros gomb akkora, mint a jobb oldali SD-kártya. A bal oldali IBM által összeállított tár nyolc darab 2,5 GB-os részből áll és majdnem kétezer kilogrammot nyom. Az egész monstrum 648…..
A Lányokhoz jár a férjem? c. poszt és a folytatása úgy tűnik, felébresztette a gyanút néhány feleségben. Vajon merre kódorog az uruk, amikor váratlan értekezlet, munkavacsora külföldi ügyfelekkel vagy csak szimpla túlmunka szerepel az otthonról való távolmaradás…..
MessireWoland 2009.07.13 15:38:52
@idunn: Lekoteleznel ha elarulnad, hogy ugyan mifele logikai uton jutottal arra a kovetkeztetesre a post-ombol, hogy nincs gerincem.

Idiota.:-))
A "legkommunistább dolog a kapitalista Magyarországon"-verseny erős favoritja a magyar hatóságok által kiállított nemzetközi jogosítvány. A dolog annyira szép kerek, hogy el sem hinnénk, ha nem láttuk volna Varga Péter fotósorozatán. Adott egy vicces külsejű,…..