Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azraelrabbit

109 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Crowbaby - Tőlem Neked... 2010.08.06 12:38:00
Brettner Tamásnak...  Emlékszem még azokra az időkre... Vajon TE is emlékszel? Nem hiszem... :'(  ..
Azraelrabbit 2010.08.11 23:29:38
@crowbaby: Vagy talán Ő változott meg...
Már régóta terveztem de most megvalósítom:MEGSZŰNIK NYUSZIETTA KIRÁLYNŐ BLOGJA!!!!Legalábbis egyeseknek....kissé elszabadult a pokol ezért úgy döntöttem szigorúbb leszek egynéhány dologban.Nah jó,költözünk az lesz.Mégpedig olyan szájtra ahol meghívós az egész…..
´ Nincs kegyetlenebb sors annál, mint amikor az ember rövid időre elnyeri, amire a leghőbben áhítozik, majd azonnal megfosztják tőle. ´ Fra Delavarel..
"Késve tudom, de száz életre megjegyzem: szeretni csak a szerelem minden fájdalmával együtt érdemes, vagy sehogy. Amikor visszaszületek, nem leszek abban a helyzetben, hogy keresselek, mert nem fogok emlékezni rád. De megismerlek majd. És ha tudván tudom is, hogy én fogyok el…..
Alvin És A Mókusok:Elbaszott SzerelemCsak bámultam a képed, olyan kurva nagy ez a végtelen. Miért vagyok az egyetlen a Földön, aki veled együtt lenni képtelen? Mert néha hányok, úgy hiányzol; más nők csak seggek, mellek és nagy fejek. Jó lenne együtt nevetni újra, hogy köpik…..
1. A világ tanítómesterünk,és azért vagyunk itt,hogy tanuljunk.2. Olyan vagy te is mint a többi.Ne akarj te több lenni mert soha nem jön össze.3. A világon mindent szabad!Lopni,csalni,hazudozni egyenesen kötelező!4. Mindig az áldozat a hibás,úgyhogy mindent bele!Az a fasza gyerek aki…..
Robby Benson:Blue Balloon(The Hourglass Song)I have a blue balloon, a happy tuneLove enough to last me all through the afternoonI have a New York Times, fourteen dimesAnd explanations for the most profound nursery rhymes.Before the rivers run dry,Before the last sad goodbyeLet us be kind to one…..
Túl szigorú voltam...beismerem őszintén és férfiasan.Nagyon is elvetettem Arnolddal szemben a sulykot.Még akkoris fúr a lelkiismeret mikor tudom h úgyis csak kiröhögött a net másik végén mikor kiosztottam.Talán nem is őt kezdtem el alázni meg oltani ténylegesen hanem azt a…..
Kezdek magamra találni....vagyis a régi vidám,életerős,romlatlan Nyuszietta lenni,az aki tudott még szívből nevetni.Aki hitt a dolgok előbbutóbbi jórafordulásában.Hosszú volt az út...de igen,megérte.Na igen...és a régi GDL-korszakos elvtársi bulikkal együtt.Ma ugyanis szépen…..
Hoze Búcsú 2010.02.11 16:59:00
Púztam egyet!Nagyon hangos volt. Többet igérem nem fingok! Nem az én világom volt a szellentősdi, rájöttem. Állandóan ugyanaz a séma: babkonzervet enni minden reggel, minek után nadrágot letolva rottyantani sokat módszeresen. Ezennel visszavonulok. A sebészem már wolfram…..
Döntöttem.*sóhaj*.....egyik sem!Nem rájuk van szükségem.És egyikőjüknek se rám.Mindkettőhöz más illik nem én.Eh'van!Mit lehet tenni ezellen?Ugyanazt mit a tél ellen:várjuk a tavaszt.Majd csak eljön.Ha nem hát jégkorszak,így járás.Egyszerűen nem keresem az igazit.Ha jön hát…..
Asszem most lett tele a tököm az idei téllel.Már két hónapja ilyen Istentelen hideg van,a fagyhalál majdnem elvitt Fehérváron is,a jó életbe' nem havazott még ennyit.Lehet síelni,ródlizni meg hegyet mászni hóesésben ahogy azt mi tettük két hete,ahol aztán sikeresen meg is…..
Na ezt is megértük mint eddig annyi mindentXD.....A "Talán apácának álltam?O_o"-címmel kezdődő novemberi posztomban arról számoltam be hogy nem érzem magam elégnek ahhoz hogy mostanság legyen valakim.Meg hogy nálam milliószor jobb csajok vannak,igazság szerint övék kell…..
"Ha deréknek születtél, ha a természet egyenes észt és érzékeny szívet adott neked, kerüld egy időre az emberek társaságát, és tanulmányozd magadat. " /Denis Diderot/..
Alvin És A Mókusok:Én Még Tükörbe Tudok NézniÚjra itt a reggel Már nyitva van a szemem Kicsit nyűgös vagyok még Nem tudom, hogy mi van velem. Ma is egy lehetőség. De mi van, ha nem jön el Mit tehet az ember Így húszon túl, a harminchoz közel. Ma is küzdessz Talán holnap jobb…..
"Attól, hogy nem beszélsz rólam,meg nem vagyok halottÉlek, félek egyedül vagyok.Látom, hogy kék az éj,érzem a szelet.De már semmi sem jó, nem vagyok veled.Attól, hogy sírok még nem vagyok gyengeÉlvezed, hogy kínzol és én belehalok ebbeSzorít az idő bár tudom már…..
Metallica:Low Man's LyricsMy eyes seek reality My fingers seek my veins There's a dog at your back step He must come in from the rain I fall cause I let go The net below has rot away So my eyes seek reality And my fingers seek my veins The trash fire is warm But nowhere safe from the storm And I…..
Nem,nem jön össze.Bocsánat de a méltóságom nem eladó.Inkább nagy levegő és tudomásulveszem hogy jó darabig még így marad minden.Nem tudnék tükörbe nézni többé.Ugyanúgy jártam mint 2008 nyarán.Bár igaz akkoriban húzósabb volt a helyzetem,abszolúte nem babra ment a játék…..
Ezer bocsánat kedves olvasóim hogy már megint guberálok.Vagyis hulladék embereket hozok fel újra egy posztomba,de hát valamiken röhögnöm is kell.Májki sajnálta ezerrel hogy nem velem szilveszterezett Jankáéknál.Mi ugyanis Hajdúhadházon az Isten háta mögött ismertük a Civilizált…..
Illés:Eltávozott NapEste, ha látod, hogy lemegy a nap, Képzelj az égre egy másikat, Éjjel, ha fényt ad az elképzelt nap, Megláthatod, hogy egyedül vagy. Mért kell a szerelem? Hogy legyen miről írni! Mért kell a szerelem? Kell nevetni, sírni! Mért kell a szerelem? Hogy róla…..
Lou Reed - Perfect DayJust a perfect daydrink sangria in the parkAnd then later when it gets darkwe go homeJust a perfect dayfeed animals in the zooThen later a movie tooand then homeOh, it's such a perfect dayI'm glad I spent it with youOh, such a perfect dayYou just keep me hanging onyou just keep…..
Röviden írok,majd akkor többet mikor megbizonyosodom róla hogy GDL-ék már nem olvasói blogomnak.December 24-27=Eltelt karácsonyDecember 29=MGC tali,frenetikus előszilveszter Endonál,Svartving,Párduc meg én hoztuk a táplálékot Újpestről.December31-Január 4=Hajdúhadház meg…..
"Rengeteg út van és rengeteg zsákutca. Rengeteg lehetőség és rengeteg rossz döntés. Megyünk az úton, ami adatott, és néha megesik, hogy az ember lánya egyszerűen eltéved, mert rossz sarkon fordul be. Nem érdemes azon rágódni, mi lett volna ha... Meg kell keresni a helyes utat,…..
Január van,télközepe,córesz,nyomorúság.A büdzsénk állása szerint csak döghusira tellik,az oroszlánt egy darabig elfelejthetjük.Addigis jóllakunk az akasztott hollóval XD.......
"A tudomány mai állása szerint" undorító,mocskos dolog.Csúnya dolog.Meg óvodás,nem felnőtt nőhöz méltó.De mégis kelletik a túléléshez,a tapasztaláshoz,jónéhány túléléshez szükséges kézségünk fejlődéséhez.Gyakorlása után csak egy ideig érezzük jól…..