Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maldyce

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt igazán nem hosszú, mégis úgy éreztem, érdemes közreadni. Szerzője, Tamás, megjárta Németországot, ahonnan három hónap után visszatért Magyarországra. Otthon azonban csak a reménytelenséget tapasztalta, így aztán másodszor is nekivágott, ezúttal már…..
Maldyce 2013.12.07 10:55:15
@zöldeketbeszélek:
mesélj :)
Maldyce 2013.12.07 11:10:14
@zöldeketbeszélek:
örülök, hogy van ilyen hely is Pesten, és örülök, hogy ilyenekkel találkozol :)
Maldyce 2013.12.07 12:00:16
@kutya vacsorája:
Pontosan :)
Régen jártunk Olaszországban, így nagyon örültem olaszmamma írásának, aki nem kevés tapasztalat birtokában van már az itáliai virtust illetőleg. Mint kiderül, külföldiként (pláne nőként) munkát találni szinte lehetetlen, de ha sikerül, akkor az élet jó. Jöjjön tehát…..
Mai szerzőnk, Mici először Angliába ment dolgozni, de ez a kaland rosszul sült el, így vissza is tért Magyarországra. Ám ahogyan a briteknél, úgy otthon sem látott semmilyen perspektívát, így következett Hollandia, pontosabban Utrecht, ahol au pairként dolgozva sikerült…..
Egy egészen durva történetet osztok meg ma veletek, melynek írója és elszenvedője, Annamária, akinek egy szép nap az az ötlete támadt az Egyesült Államokban, hogy egy évre Magyarországra költözik a már ott született fiával, hogy a gyerek is megismerhesse édesanyja hazáját és…..
Maldyce 2013.11.26 09:47:11
@Mr. Long [akit nem diszkriminalnak]:

Én nem ilyen összehúzott szemmel,rángó szájjal olvastam a posztott, és nem az jött le,hogy szivességet tesz, és seggét kellene nyalni......volt egy elgondolása ( nem is olyan rossz) amihez minden JOGA megvolt, mégis ő lett a falhoz állitva és végbélen sexuálva szinte.....
Nem működik a rendszer, és mindig az a hibás aki erre felhivja a figyelmet....gratu.
Maldyce 2013.11.26 09:30:10
@Atrocitus:
Jaja, én is erre gondoltam...ha valaki jól él, akkor az már felvágós, dicsekvős.....és persze hisztis picsa, hogy elmeri mondani a sérelmeit... :)
Maldyce 2013.11.26 09:41:56
@tableno: engem zavar :)
Kezdjük a hetet egy kis napsütéssel (ránk fér...), úgyhogy irány Dél-Alabama. A mai poszt szerzője, Rumitom IT-sként Németotszágban dolgozott, majd éppen a szubtrópusi napsütés kedvéért fogadott el egy amerikai állásajánlatot. Ma kiderül, hogyan is cuccolt át és miként…..
Mármint Anita és családja Ausztráliában. Határátkelésük az alaposan végiggondolt és megtervezett fajtából való, de nem csak ezért érdemes elolvasni a történetet. (A nyitóképen kívül mindegyik fotó Anitáé, amit külön köszönök.) „Pénteken délután lementünk a…..
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
Maldyce 2013.11.01 14:23:11