Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juuice Sc

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
újra szól a skótduda nosztalgia 2009.06.22 12:14:00
 Sziasztok! Na hát, több mint 1000 éve nem írtam, lehet fogni alkotói válságra, lustaságra és elfoglaltságra mind. Immáron a szent anyaföldről püfölöm a klaviatúrát, számomra a kaland Dundeeban véget ért. Nagyon jó kis 10 hónap volt, kb. bármelyik napra gondolok…..
Na sziasztok ismét!Jelenleg itthon éppenhogycsak elvegetálok, tegnap a Weisz Gabiéknál tartottunk egy szolid összejövetelt, minek utána a színes kis társaság apraja-nagyja igen szépen felborult. Gergővel kb hajnali 3kor kezdtünk tojást sütni, a művelet kissé nehézkesen ment,…..
 A történet ott kezdődik hogy Gergő kőkeményen kicsengetett 50 fontot egy szobabiciklire szombaton. (ez tőle hatalamas nagy tett, aki nem tudja, annak mondom, aki meg ismeri, úgyis tudja :) ) És a történet ott folytatódik, hogy ma itt volt nálunk Vica, minden idillikus volt, a…..
újra szól a skótduda újra itt 2008.09.23 23:02:00
 Na végre ránkmosolygott a szerencse, több okból is: 1. van netünk 2. van munkánk 3. és egyben legfontosabb: VAN ÁGY!!  el sem tudom mondani, h ez milyen érzés 1 egész ínséges hónap után, amit egy felfújhatós matracon töltöttünk, ami természetesen kb 1,5 hét után…..
Na most akkor kicsit a munkáról. 2 lehetőség volt, egy a Kennedy's-ben, amit először Tamással vettünk észre de olyan szottyos, mocskos gánynak tűnt, hogy jobbnak tartottuk be sem menni, aztán pár nappal később mégis rávettem magam, vagyis Gergő vett rá, h kukkantsak…..
Szóval. Elköltöztünk a park avenue-i konyhában alvós, Vicás lakásból. vagyis Tamás és Dávid költözött el, akik birtokba vehették a bérleményüket, és rendkívűl kedves módon befogadtak minket (jómagam+ Mr. Krámli, helyieknek csak Greg). Idecsatlakozott még ugyanaznap a…..
na sziasztok! Régen jelentkeztem, már 10 napja itt vagyunk, de legalább történtek előrelépések, mind munka, mind lakásfronton, pontosat csak holnap fogunk tudni, mert akkor jönnek a várva-várt hívások, munkaadóktól, főbérlőktől... Az idő...…..
újra szól a skótduda juhúúú 2008.08.16 13:04:00
Na hellósziasztokszevasztokelektorkalandor! Ígértem h jelentkezem, ez kicsit kitolódott, de mentségemre/ünkre szolgáljon, rengeteg skótföldön a tennivaló!Szal: aug 11én indultunk ferihegyről, kb éjjel 4 fél 5 között értünk ki, ahol simán ment a becsekkolás, a búcsú már…..