Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mester Konstantin

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A római türannoszok gyenge kezdők a Marxizmus árnyékában feltűnt évtizedekig uralkodó, vérgőzös figurák mellett...
Mester Konstantin 2022.01.13 18:14:00
@gabroca: bizonyára éppen a magyart meghaladó, de már svájci szintű jólét okozta unalom miatt jártak Nyugat-Németországba szórakozni munka céljából a jugoszláv vendégmunkások.
Az orosz állami hírügynökség a TASS, egy rendkívüli cikket tett közzé, amiben megvádolják a NASA űrhajósát Serena Auñón-Chancellort, miszerint érzelmi összeomlást szenvedett el a Nemzetközi Űrállomáson való tartózkodása során, ami hatása alatt megrongálta az orosz Szojúz űrhajót, hogy mielőbb…..
"Megjelent a hír, hogy egyes diákjai feljelentették a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) egy társadalomtudományi professzorát, más diákjai pedig nyilvánosan védelmükbe vették. A telex.hu linken szereplő hírek szerint ilyeneket mondogatott a professzor, ami a feljelentéshez vezetett: "Az ember színe…..
Az UEFA, Magyarország kormányával együttműködve, bejelentette, hogy telt házas meccseket rendeznek a 2021-re halasztott futball Európa Baknokságon. A bejelentésnek sikerült éppen az olimpiai bajnok Igaly Diána koronavírus okozta halálának napjára esnie. A kormány egészen biztosan túl koránra hozta…..