Regisztráció Blogot indítok
Adatok
House of the rising Moon

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyetlen fotókollázs, ami tökéletesen megmutatja mennyire volt valótlan a mainstream média hírhamisító lejárató kampánya a lezárásokat elkerülő Svédország ellen. A hangzatos szalagcímekből egy szó sem volt igaz. A legtöbb országgal szemben csak enyhe korlátozásokat bevezető Svédország…..
House of the rising Moon 2021.04.01 16:50:37
Az ember halandó. Tessék ezt felfogni. Nem halnak meg többen idén, mint máskor. Ezt mutatják a számok. De attól, hogy neve van, a legtöbb országban a COVID-19 egyáltalán nem okozott számottevő problémát. Minden intézkedés eltúlzott volt. Nevetségesen kis számokról beszélünk Svédország esetében pl. ami kisebb, mint a halálozások száma egy ütősebb influenza idején és nem érint fiatalokat, ahogy szokott. Teljesen mindegy hány halálesetet kötnek a COVID-19-hez, ha azok a személyek egyébként sem éltek volna tovább.

A COVID-19 pedig általánosan enyhe fertőzésnek bizonyul minden szakember szerint. 1-3% szorul hospitalizációra és de vannak sikeresnek mondható gyógymódok vagy terápiák vagy profillaxisok vagy megelőző terápiák vagy sikeres kezelésmódok. A járvány maga jóval enyhébb volt, mint azt vártuk. Ez egy döntően enyhe lefolyású betegség, ami nem igényel hoszpitalizációt.

A járvány igazi erejét világszerte a pánik adta. És a ráadott reakciók turbózták fel a problémát. Pánik nélkül valószínű máshogy élte volna meg minden ország a járványt, amivel kapcsolatban egyre szkeptikusabb vagyok. Szerintem mesterségesen van nagyítva az esetszám, különösen a halálozási statisztika. Minél több emberek megy át egy vírus szinte észrevétlen, annál kevésbé fognak fertőzni vagy egyáltalán nem fognak, hiszen értelemszerűen a tünetmentes fertőzés egy mítosz. És erre alapozzuk az egész stratégiát.

Nem telítődött sehol sem az egészségügyi ellátórendszer tavasszal sem sehol. Még New York-ban sem.
A legtöbb kórházban lógatta a személyzet a lábát és hazament műszak vége előtt. Köztudott.

A lezárások nem tudják megakadályozni, hogy a vírusok terjedjenek. Ilyen egyszerű ez. Mindent tudunk már erről. Vitatkozni is kár.

Én nem látom a hullahegyeket továbbra sem és ez már kibaszottul bosszant. Akkor sem látom, ha nonszensz kitalált statisztikákkal akarják bizonygatni. Nincsenek sehol. Az egészségügy túlterheltségéről szükség volna egy statisztikára. Sehol sem volt tőlterhelt, elosztási-szervezési gondok merültek fel, amik mögött én a pánikot és az elkényelmesedést látom oknak.

A fenti mondatok kivétel nélkül a Kiló nem százat jelent blog szerzőjének korábbi bejegyzéseiből származnak, változtatás nélkül. Ezek fényében érdemes figyelembevenni jelenlegi állításait is, tekintetbevéve, hogy jelenleg már átlag 5 percenként hal meg egy ember a COVID-19 vírusban, csak Magyarországon, minden egyes nap, a kórházakhoz pedig már hűtőkonténereket kellett letenni, hogy legyen hol tárolni a halottakat. Mert ez ugye csak egy enyhe influenza, amiben csak az hal meg, aki egyébként is meghalt volna, ahogy professzor dr. kiló nem százat jelent, hamarjában kinyilatkoztatta, ahogy most is kinyilatkoztatja világraszóló megállapításait, hatalmas tudásának és előrelátásának hála.