Regisztráció Blogot indítok
Adatok
12 Mandala

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ivettről már olvashattál korábban ebben a cikkemben: https://minden-ami-smink.blog.hu/2021/04/11/cikk_ivettel_kulfoldon_elo_magyar Tulajdonképpen más témában készültem vele cikket írni első alkalommal, de miután a válaszaiból kiderült, hogy milyen ügyes barista és milyen sikereket ért el ezzel a…..
12 Mandala 2021.07.18 13:25:35
Remélem nem keddre vártad a cikket! Bocsi, ha igen! Változtak a cikkírós napok, kérlek olvasd el a témák menüben! ;) Köszönöm!!  Minden egyes témánál felmerül 1-1 újabb kérdés, amiről érdemes írni. Ha már a spirálozásról írtam, eszembe jutott, hogy a kontaktlecsét is megemlítsem nektek, hiszen…..
A szempillaspirál a legtöbb nő kedvenc sminkterméke. Én is imádom, és ha semmi más sminkcuccot nem kenek, a spirál azért akkor is előkerül gyakran. Ugyanis gyönyörűen kiemeli a tekintetet, akár csak egy szépen megformált szemöldök. (ami most nekem nincs a képen, mert kikopott a…..
Modellnek születni kell! Sőt szerintem minden szakmára születni kell! Én nem tudnék ápoló, orvos, takarító, színész, kőműves, sofőr, óvónő, énekesnő... és holnapig sorolhatnám mi minden nem tudnék lenni. Még pedig azért, mert nem erre születtem! És ezt most úgy értsd, hogy nem értek hozzá és nagyon…..
A cikk témáját egy kedves Olvasóm adta. Egyik cikkemnél feltette a kérdést és megkért, hogy írjak a témáról is egy cikket! Így neked is javasolni tudom, hogy tedd fel bátran a kérdésed, ha valami érdekel a sminkelés témájában és ha tudok, segítek! Szívesen írok róla! Hozzászólásban nem mindig lehet…..
12 Mandala 2021.05.08 11:35:33
Bontogassuk csak tovább ezt a falat körülötted Kedvesem! Az első részben feladatnak kaptad, hogy dobj ki minden régi kozmetikai terméket, ami már 10 éve porosodik a polcodon. Sikerült? Vagy még mindig ragaszkodsz hozzájuk, mint kisgyermek a plüss macijához? Nézzük mi az, ami maradt!  Kezdjük a…..
Múlt hét keddi cikkemben írtam az alapozó témában néhány gondolatot, hogy miért is fontos egy alkalmi smink elkészítéséhez az alapozó használata is. Ott említést tettem a BB és CC krémekről. (A cikket itt…..
Úgy látom sokan szeretik ezt a témát, így hoztam egy új részt ebben a sorozatban! Hidd el, nekem nem olyan jó átélni ezt élesben, ezért is próbálom felhívni a figyelmet rá, hogy hátha az emberek megtanulnak gondolkozni is, nem csak cselekedni. Vagy, ha nem megy maguktól, akkor legalább kérdezni és…..