Regisztráció Blogot indítok
Adatok
syn

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Állatok két keréken 2006.11.20 17:03:00
A motorost nehéz szeretni. Nem ad rá okot. A motoros ugyanis éjjel kettőkor recsegve vonul végig az utcákon, mert az ő ostoba állatagyát ez kellemesen ingerli. Azt pedig leszarja, hogy eközben ezer kisgyereket ver fel álmából, akik aztán bepisilnek, akkor lehet újra megágyazni,…..
syn 2008.08.15 22:55:25
nem olvastam végig a kommenteket, lopom a napot de nem ennyire :) beleolvasgattam ebbe abba. 3 motoros társam tapasztalatai/véleményei alapján írok. (nem regisztrálunk be csak ezért mind :) )
tizenéves motoros vagyok, megspórolt pénzemből vettem magamnak egy enduro motort, amire 4éves korom óta vágytam. nem anyuci apuci pénzelt (barátaim örökölték a motort) kocsit mostam, kutyát sétáltattam stb, a pénzért. nekem van jogsim, közúton, földúton megyek és egyéb nem védett területen :) rendszámom nincs, és legszivesebben (ha lesz nagyobb gépem, amire ár kell) nem is vennék. terepen leesik a rázkódástól.
ne az összes motorost szidjátok! hanem azt aki a 6éves gyereket 250es dögökre ülteti, és szoktatja a törvényszegésre. na meg persze arra hogy ne becsülje azt amije van, mert úgysem dolgozott érte.
ha esetleg óhajtana az állam tenni azért valamit hogy nekünk pályát alakítson ki akkor nem mennének egyeset védett terültetre (akik meg nem védett területen erdőben motoroznak azokat meg nem kell szidni!) az erdészek a batár autójukkal nagyobb károkat csinálnak mint mi.
olyan motoros tehetségeink vannak (köztük sok offroados) hogy ha esetleg rájuk fordítanánk a rohangáló labdapöckölő emberkék helyett a pénzt, világhírűek lehetnénk! a nem védett erdőkben meg alakítsanak ki enduro pályákat, vagy pedig lehet lapítani..
a motorozás életérzés, amit ti begyepesedett emberek sosem fogtok fel, és nem védett területen szerintem szabadon csinálhatjuk! a drótkifeszítőket meg a motor után kötném és pár km-en át húznám, meg a motorosokat legszivesebben fegyverrel kergető "embereket" is. nem kell irigykedni, mert ti túl bénák vagytok motorozni, vagy esetleg nem tetszik maga a motorozás, vagy csórók vagytok (dolgozni kéne..)
és ne gondoljátok azt, hogy aki nagy nehezen összekaparja mondjuk egy pár éves, de újnak kinéző gépre a pénzét, mert minden vágya az a gép (+védőfelszerelés)
és mondjuk nem egy adócsaló válalkozó, az fog pályára költeni.. én nem fogok! bőven elég drága nekem a benzin. meg NINCS olyan pálya ami nekem való. (a környéken) vannak crosspályák (oda a cross gépek valók, felesleges lenne arra költeni egy enduroval) van hungaroring és társai.. az ugye sportmotoroknak való, de ha olyanom lenne se költenék arra hogy még le jussak oda, meg még pályadíj, és még a benzin is..
az meg hogy hajnali kettőkör húznak el a motorook az ablak alatt.. érdekes, itt a városban legalább 100 motorosról tudok, de egyszer nem tapasztaltam. azt viszont igen, hogy az autósok letúrnak az útról, sőt, löknek előre, mikor még piros van. áljon már meg a menet, a motoros is ember, és van joga közlekedni, és hát arányaiban sokkal figyelmesebbek a motorosok, mint a nagyképű 20millás autót terelgető jogsilopók
(ezt annak üzenem aki azt írta hogy be kéne tiltani ezt a "törvénysértő dolgot" -motorozás-) nyugodjanak bele a "nagy környezetvédők" (akik bőven szennyezik csupán a létükkel annyira a természetet, mint egy motor egész üzemideje alatt) hogy mindig lesznek motorosok! és amíg nem csinálnak mindenki számára elérhető pályákat, állami pénzből+fenntartással együtt -értem ezalatt hogy nekünk ingyenes lenne, vagy pár száz forint- (minden motortípusra külön pálya) addig lesznek szabályszegők! én speciel nem, de a kényelmesebb emberek biztos mennek továbbra is védett területre.
ja és mondjuk nem tudom mi a jó abban hogy kifeszítesz egy drótkötelet két fa közé és lefejezel egy 14éves gyereket, aki nem védett területen használta arra a motorját amire való! mert téged zavart a motor duruzsolása (amiről nem feltétlen a szerencsétlen gyerek tehet. ilyen a kipufogója, passz.)