Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DominekCsilla

1 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esküvődre kell Dekoráció 2020.11.06 07:58:04
Ha már esküvőre adtad a fejed, legyen olyan, amilyet szeretnél! Ha egyszerű és letisztult, akkor ne hagyd magad rábeszélni másra. Ha lila és sárga lufikat szeretnél szalagokkal és flitterekkel, csináljuk meg. Ne felejtsd el, ez a te napod, és a végén nem számít más, mint hogy elégedett legyél...
Az összes szempontból megfelelő és hibátlan esküvői ruha bérlés és menyasszonyi ruha bérlés megtalálása is legalább annyira fontos, mint a menyasszonyi ruha megtalálása. Ez a szép, nagyon fontos ruhadarab ugyanis fontos szerepet tölt be az esküvődön, akkor veszed át magadra, amikor ifjú…..
Diana hercegné harmincéves unokahúga és a tőle harminckét évvel idősebb multimilliárdos Michael Lewis a hétvégén kötötték össze az életüket egy olaszországi luxusesküvőn, amiben öt különböző Dolce & Gabbana ruha, rengeteg gyémánt, jó néhány előkelőség és Elon Musk édesanyja is érintett volt. A…..
  Menyasszonyi ruha tárolása:  Menyasszonyi ruhát célszerű erős vállfán lógatva tárolni a ruha mellé kapott zsákban, zsák híján átmenetileg használhatunk nagyobb paplan huzatot is. A zsák célja hogy a ruhát megvédjük az esetleges külső szennyeződésektől. Menyasszonyi ruha tisztítása:  Napjaink…..
Farsang ünnepe vízkereszttel kezdődik és hamvazószerdával ér véget. A kezdő dátum mindig január 6-ára, vízkeresztre esik (a víz megszentelésének, azaz megkeresztelésének szertartásából ered a magyar vízkereszt elnevezés is, amely nap onnan is ismerős lehet, hogy ezen a napon szedjük le a…..
Az esküvői helyszín kiválasztása a lánykérés után szinte az első kötelező lépés. Miért? Mert ettől függ minden egyéb szervezendő feladat. Ki kell választanod a szolgáltatókat (DJ, fotós, videós, ceremóniamester, szertartásvezető, dekoros, stb), akiknek általában 1-1,5 évvel korábban elkezd telni a…..
A Tetőtériablak24.hu-nál nem csak a termékek szállítása a fontos, hanem az is, hogy Ön a legjobb terméket válassza a szempontjainak megfelelően.  Ezért összeszedtük, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe vennie a VELUX tetőtéri ablak megrendelésekor 1. Hogyan kell a tetőablaknak nyílnia? Ha…..
DominekCsilla 2021.12.14 14:43:40
A legjobb tetőtéri ablakok itt kaphatók! tetoteriablak24.hu/ Velux mellett más nagyon jó márkák képviselői is megvásárolhatók itt, mint a FAKR, vagy ROTO, vagy SKYLIGHT tetőablakok. Tényleg érdemes hozzájuk fordulni, mert ha elmondod mit szeretnél megvalósítani ők tanácsot adnak abban hogyan tudod a legkönnyebben ezt megtenni!
Ha szeretnétek megörökíteni magatokat eljegyzésetek napján, és kiválasztottátok már hozzá a megfelelő fotóst, most mi is hozzájárulnánk a leendő remek képekhez egy kis inspirációval. Ha te és párod mozi mániások vagytok a legtökéletesebb megoldás, ha valamelyik kedvenc mozi hősötök vagy…..
Szaniter vásárlás Az egyes jó minőségű akciós szaniter webáruház termékek felülete olyan védőbevonattal van ellátva, amely a taszítja a szennyeződéseket, megakadályozza azok letapadását és a könnyebb tisztíthatóságot hivatott szolgálni. Sok időt és energiát, valamint pénzt spórolunk meg (nem kell…..
Szaniter vásárlás Az egyes jó minőségű akciós szaniter webáruház termékek felülete olyan védőbevonattal van ellátva, amely a taszítja a szennyeződéseket, megakadályozza azok letapadását és a könnyebb tisztíthatóságot hivatott szolgálni. Sok időt és energiát, valamint pénzt spórolunk meg (nem kell…..
Szaniter vásárlás Az egyes jó minőségű akciós szaniter webáruház termékek felülete olyan védőbevonattal van ellátva, amely a taszítja a szennyeződéseket, megakadályozza azok letapadását és a könnyebb tisztíthatóságot hivatott szolgálni. Sok időt és energiát, valamint pénzt spórolunk meg (nem kell…..
Korunkban, a globális felmelegedés idején, amikor a megújuló energiaforrások egyre népszerűbbek, érdemes elgondolkodnunk, hogy hogyan és miként tudnánk hasznosítani az esővizet is.   Az ókori kultúrákban is kiemelt figyelmet fordítottak az esővíz gyűjtésére. Ez a többezer éves hagyomány manapság…..
A Fürdőszoba nagyon meghatározó helyisége egy otthonnak. Sok mindenen lehet spórolni egy lakásvásárlás, vagy felújítás során, de ez az a rész, amin nem érdemes. A mi kedvenc fürdőkád márkánk a Ravak, melynek gyönyörű kádjait meg tudjátok vásárolni kedvezményesen ezen az oldalon:         Ha…..
A tisztítószerek használata,ugyanolyan káros a tüdőnk egészségére,mint a hosszú távú dohányzás.  A norvégiai Bergen Egyetem kutatása bebizonyította,hogy a tisztítószerek heti egyszeri  20 éven át tartó használata egyenértékű lehet azzal,hogy ha 10-20 évig napi 20 szál cigarettát szívnak el. A…..
Natúr és bio kozmetikumok jelentése Mostanában nagyon divatos a natúr és bio kozmetikum kifejezés. Mivel nem mindenkinek egyértelmű, hogy mit is jelentenek ezek a szavak pontosan, ezért nézzük meg, mit takar az egyik, meg a másik. Mit jelent a natúr kozmetikum kifejezés?A natúr kozmetikumok olyan…..
A virágszállítás korát éljük. Néhány évvel, évtizeddel azelőtt szinte az átlagember nem is tudta, mi a virágszállítás, és most gyakorlatilag mindenki ismeri ezt a szolgáltatást, aligha találni olyan embert, aki ne tudná megmondani, mi a virágküldés. Milyen előnyei vannak ennek? Sok különleges…..
Dekorációs ötletek gyerekszobába A gyerekszobák díszítése állandó kihívást jelenthet, és állandóan mozgó célpontnak tűnhet, mivel a gyerekek kedvenc színe, meséje, vagy éppen sportja hetente változhat. Természetesen a tökéletes gyerekszoba dekorációja megfelel személyiségüknek és tükrözi azt, ám…..
Internet Marketing Tippek   Az internetes marketingnek számos előnye van mind a vállalat, mind a fogyasztó számára. A vállalkozásáról szóló információkhoz való könnyű hozzáférés lehetővé tétele csodálatos eszköz, amely számos ajtót nyithat meg. Ez a cikk az internetes marketing összes előnyét…..
Milyen kritériumokat kell teljesítenem ahhoz, hogy igényt nyújthassak be a támogatásra? a támogatás 1 alkalommal vehető igénybe, 2022. 12. 31-ig. Miután befejeződtek a felújítási munkálatok – az utolsó számla kifizetését követő 60 napon belül – benyújtható a kérelem a Magyar Állam Kincstár felé…..
DominekCsilla 2021.06.08 12:34:47
Az IAB Europe időről időre közzéteszi digitális videohirdetésekre fókuszáló jelentését, melyben az ilyen típusú reklámokkal kapcsolatos attitűdöket vizsgálják. A tavalyi adatokat és az idei Interact konferencián publikált 2018-as AdEx Benchmark eredményeket vettük jobban szemügyre, amely az európai…..
Ez a bejegyzés egy kicsit elkalandozik az OKT beszámolóitól, de pont azért születhetett meg, mert az OKT tavalyi teljesítése után támadt űrt szerettük volna kitölteni valamivel. A választás a Kohász kék túramozgalomra esett, 5 nap alatt teljesítettük a közel 130 km-es távot,…..
DominekCsilla 2021.03.29 13:28:33
Ez nagyon hasznos és érdekes cikk volt, köszönjük! Pont idénre tervezgettük azt, hogy megnézzük a kék túra vonalának másik végét. Tavaly a nyugati országrészben jártunk. Először az Őrségben és a Rábavidéken kirándultunk, innen mentünk át a Kőszegi hegységbe, ahol a Kék túra kezdődik (vagy végződik?) A szállásunk egy helyen volt Szentgotthárdon a Lipa Hotelben www.lipahotel.hu/ ami nagyon kellemes volt, viszont jövőre lehet, hogy minden estére inkább máshol szállnánk meg és vonattal indulnánk neki, hogy ne kelljen mindig körtúrát tervezni, hanem folyamatosan tudjunk haladni. Az útvonalatok remeknek és gyönyörűnek bizonyul a képek alapján, így lehet, hogy ezt fogjuk válsztani.