Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DózsickyGergő 2

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Offtopic poszt - nem futós tartalom. "A félreértés is legitim értés" (Esterházy Péter). Naiv és idealista poszt, másfelől érzéketlen, cinikus és ostoba - lehet választani. Egy hónapja tört ki a háború (ukrán, orosz, orosz-ukrán, pre-3. világ).  Fullasztóan sok tartalom születik az (orosz,…..
DózsickyGergő 2 2022.04.27 10:26:19
@SimonyiBalázs:
Igen, értem és meg is értem a 0/1 helyzetet. Azt, hogy valaki miért marad és ragad fegyvert, azt igazából csak szeretném megérteni. Talán evolúciós örökség, mint ahogyan a futás is.Hisz futni (is) születtünk, és igen a futás is a védekezés eszköze lehet a veszéllyel szemben, az élet védelmében.Úgy gondolom, hogy a szembeszállok és harcolok védekezés is evolúciós program. Ha valaki hangyabolyba lép, akkor hangyák harcba szállnak, szintén az élet védelmében.De még az az említett csalán is védekezik.

Nehéz kérdés, bizonytalan válaszokkal.
Legyen béke!
Na kérem, 1) Görög hét a Lidliben, akciós Mythos sörpakk 2) Napra pontosan félév múlva futnak be Spártába a spartathléták (fingers crossed Spartathlon Magyar Csapat). Itt egy szép telefonkártya (tudjátok még, mi az?) a verseny 25. évfordulójára 2007-ből, amit Scott Jurek nyert brutál mezőnyben,…..
DózsickyGergő 2 2021.03.28 20:47:59