Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scylia

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aztakurva, mondhatnánk, a Simpson-család 25 éves fennállása alatt csak az ajándéktárgyak (merchandise) eladásából 1 005 767 000 000 forintot szedett össze, nem viccelünk, ma írta a Variety. Azt eddig is sejtettük, hogy a sárga rajzfilmfigurák nem véletlenül vannak jelen még…..
A negyedik évaddal leköszön az Egyszer fent, ...inkább lent (Eastbound & Down) című sorozat, ami egy bukott baseballjátékosról és az ő mérhetetlenül nagy gyökérségéről szóló, minden ízében hiánypótló sorozat. Szeptember 29-én tér vissza Kenny Powers, aztán tényleg…..
Scylia 2013.09.04 19:41:43
comment:com Halloween Hollywoodban 2010.11.02 15:00:00
Tévésztárjaink beöltöztek idén is, kinek sikerült legjobban?  ..
A CSI-ban így fog kinézni a Battlestar Galactica keménycsaja:..
Scylia 2010.10.14 17:39:10
@Scylia: edit I az U mellett XD
Végül az első opció jött be, hogy minden olyan lett mint tavaly, a wimbledoni elődöntőben. Három játszma, egy szorosabb, kettő sima, talán csak annyi meglepetéssel, hogy nem az első lett szoros, mint azt sokan gondolták, hanem a harmadik.Szafin nem volt igazán jó, ez ellen a Federer…..
Ana out, a tavalyi döntőst Kleybanova ejtette ki, csúnyán sok pontot fog bukni. Lehet, hogy át kellett volna gondolni ezt a Fernandós dolgot:)Ugyanakkor az is lehet ám, hogy itt mutatkozik meg, mennyire profi teniszezők ők. Ana Fernando előtt is gödörben volt, utána sem javult fel, ezek…..