Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az Angyalka

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
74% szerint az első lépések között kellene enyhíteni a 20 órai kijárási tilalmon  87% támogatja azt, hogy nyissanak meg az éttermek, kocsmák, szórakozóhelyek, a sportlétesítmények nyitását 75% szeretné nagyon — a legfrissebb nemzeti konzultáció szerint. 0% valósult meg mindebből. 100%-ban ment…..
Az Angyalka 2021.03.25 14:29:27
Szóval írtál egy esszét abból, hogy mit akar a nép, felsoroltál egy csomó százalékot, hogy ennyien akarják ezt meg azt, csak egyetlen adatot felejtettél el közölni.

HOGY HÁNYAN TÖLTÖTTÉK KI AZ A KONZULTÁCIÓT, AMIRE AZ ÁLLÍTÁSAIDAT ALAPOZOD!

Hát én elmondom: kicsit több mint 528 EZER ember! Az amúgy 9,8 milliós országban! Az 5,3%!

Neked ez a többség? Matekból meg tetszett bukni?

Ráadásul ez még csak nem is reprezentatív minta, amiben a véleménykutatások szakmai szabályai szerint kialakított csoportok vettek volna részt, hanem egy teljesen önkéntes, ráadásul irányítottan kérdező kérdőív, amit jellemzően csak az azzal egyetértők töltenek ki.

Biztos vagyok benne, hogy ezzel te is tisztában vagy, tehát amikor ezekre az adatokra alapozod a világmegváltó következtetéseidet, akkor tudatosan és szándékosan hazudsz!

Mivel látom, nem megy jól a matek, ezért íme a megállaptíásaid, valós számokkal:

3,7% szerint az első lépések között kellene enyhíteni a 20 órai kijárási tilalmon
4,7% támogatja azt, hogy nyissanak meg az éttermek, kocsmák, szórakozóhelyek,
a sportlétesítmények nyitását 4% szeretné nagyon — a legfrissebb nemzeti konzultáció szerint.
94,7% pedig nem érezte szükségét, a nyitásról szóló kérdőívvel kellene bohóckodnia egy folyamatosan súlyosbodó világjárvány közepén, inkább hiszti nélkül elfogadja a szakemberek javaslatai által bevezetett korlátozásokat, mert van annyi esze, hogy felfogja, azok az ő érdekét szolgálják.

"100%-ban ment pocsékba a járványmédiává redukálódott hazai újságírás egész éves munkássága. Ez alapján senki sem vette be a rémmeséiket?"

Ez alá azért újra odaírom: Ezt a megállpítást a szerző egy 528 fő által kitöltött, nem reprezentatív felmérsére alapozta, egy amúgy 9,8 millió fős országban, amelynek több mint 9,2 millió (94,7%!) állmapolgára NEM VETT RÉSZT A FELMÉRÉSBEN! Azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy a kérdőív ráadásul nem arról szólt, hogy ki mit hisz el, hanem arról, hogy ki mit szeretne, tehát az újságírást minősítő állítás a teljesen nevetséges mintától függetlenül is ordas nagy hazugság.

Régen értelmes blogok voltak itt a bloghun, nem tudom, hogy süllyedt ennyire mélyre a színvonal, de ez még propagandának is szar.
Az Angyalka 2021.03.25 14:31:25