Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bert Milton

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem... Unga-bunga Párt 2010.03.05 22:00:00
"Minden háború más.  Mégis mind egyforma." Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. Vonán kezd elhatalmasodni a rosszabbik énje. Nem elég, hogy konkrét kérdésekre nem hajlandó válaszolni, de igyekszik lerántani a maga szintjére vélt és valós politikai…..
Bert Milton 2010.03.06 12:50:00
A Jobbikon sok fogást lehet találni, de számomra mégis az a legidegesítőbb, hogy nem mondják el valójában honnan is van a profi szervezet és kampány felépítésére elég pénzük. Mennek a mende-mondák a maszop támogatásokról, a fidesz emlőről, a perzsa kapcsolatról.De a…..
  Szokták volt emlegetni művelt publicisták és elemzők, hogy a Fidesz ígéretcunamija az égig ér és ezzel olyan magasra tolta a lécet maga fölé, hogy nehéz lesz azt átugrania - nincs sok vitatkoznivaló ezzel az állítással, a Fidesznek olyan kihívásokkal kell…..
Vona Gáborék most méretnek meg először. Kiderül, hogy valódi politikai erő-e a Jobbik, vagy csak szerencsés hullámlovas. (Fotó: jobbik.hu) A múlt héten új időszámítás kezdődött a Jobbik életében. Elkezdték őket komolyan venni. Ott kezdték el a pártot támadni, ahol…..