Regisztráció Blogot indítok
Adatok
techpr13st_enginseer

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     "A kormány ezerötszáz milliárd forintot fektet be az egyetemekbe. (Magyar Nemzet, január 29.)"    Jóságos Stumpf István a Hazafias Népfront utolsó alelnöke, Horváth belügyminiszter elvtárs veje az európai értelemben vett Bayer Showban magyarázta el, hogy ezerötszázmilliárd forintot fognak a…..
techpr13st_enginseer 2021.04.27 13:42:34
@naebneerG: +1
Még kiegészíteném azzal, hogy az érintettek (mezei oktatók, kutatók) mit tudnának csinálni? Felmondanak? A NER-esek köszönik szépen, egy bajkeverővel kevesebb, van elég unokatestvér a megüresedett helyekre. Felszólalnak, morognak, próbálnak kikövetelni valamit? Lásd előző. És tényleg bevállalnád, hogy mondjuk 50+-osan pályát váltasz vagy országot (mert elintézik, hogy itthon más egyetemre ne vegyenek fel)?
Továbbá lehet még tüntetni (amennyiben van rá elég pénzed mert a rendőrök …rá bírságolnak).
techpr13st_enginseer 2021.04.27 14:21:35
@naebneerG: Respect (En is leleptem egyebkent, bar sokkal fiatalabb vagyok). De en nem vetem meg azokat, akik maradtak. Nehez dontes, foleg csaladdal.
   "A német Fraunhofer Kutatóintézet vezetőjével fél órán belül arról fogok tárgyalni, hogy fejlesszük tovább az MTA Sztakival közös együttműködésüket."  (Palkovics et. az Indexnek)  MTA Sztaki...  Nem ő volt az, aki elvette az MTA-tól a Sztaki-t, neeeeeem, az kifejezetten a csúnya zsákos…..
techpr13st_enginseer 2021.04.27 13:32:53
@naebneerG: Ebből amit írtál, Palkó szimplán normakövető. A NER-ben, különösen a felső vezetésben ez a norma. Ez a rendszer az ilyen személyiségekre épít. A sorsa meg az lesz, ami Lázárnak meg Kósának, túlságosan megerősödik és főni szépen parkolópályára rakja.
        A magát Kötter Tamásnak nevező Biczi Tamás, Orbán bizalmi embere, írta le az alábbiakat 2021-ben. Nem 1951-ben, hanem 2021-ben.     "Szóval ha legközelebb bementek az USA nagykövetségre a szokásos eligazításotokra, a szendvics zabálás közben ezt is említsétek meg a gazdinak, hátha rászól…..
techpr13st_enginseer 2021.04.21 20:39:17
@kemény keleti kommentelő: „De ha így látod, akkor nem furcsállod, hogy minden intézményrablásuk az érintettek teljes egyetértésével zajlott ?” Ez azért nem teljesen így működött, a leszalámizás teljes kormányzati támogatás mellett nagyon hatékony tud lenni. Még ha nem is számoljuk azokat, akik tényleg hithűek, akiket megvettek pénzzel, pozícióval, vagy megzsaroltak ilyen-olyan módon akkor is ott van a lassú/gyors kivéreztetéssel (lásd MTA kutatóintézetek) párosított ígérgetés, mézesmadzag, hogy „majd minden sokkal jobb lesz” mellé képzeld el a mosolygó Stumpf papát és a vele egy kaliberű helyi potentátokat. Jónéhány (nem fideszes) ismerősöm panaszkodott az átszervezés előtt, hogy mindegy mi lesz csak történjen már valamilyen változás, mert a jelenlegi helyzet tarthatatlan.

Másrészről emlékezz vissza a Palkovics vs. bárki „tárgyalásra”, ahol tök mindegy miben egyeztek meg Palkó szemrebbenés nélkül visszalép belőle és átnyomják az eredeti elképzelést, ha kell törvényt hoznak rá. Lehet még tüntetni (ha van elég pénzed, mert a rendőrök ****rá bírságolnak).
     ABC News.   Official: Chinese vaccines' effectiveness low.   Washington Post.  Effectiveness of Chinese vaccines not 'high' and needs improvement, says top health official.   Al Jazeera.    Chinese vaccines' effectiveness low, official admits.   Mandiner.     Vágó István még mindig a kínai…..
techpr13st_enginseer 2021.04.21 20:15:37
@Grrr...: Bőven lehet hogy május elejére/közepére lehagyjuk a maradékot is.
    "Kapusunk az ellenkező irányba tett nyilatkozatot." (Orbán Viktor Gulácsi Péterről)   Orbán Viktor ma utasította Marco Rossi szövetségi kapitányt és Szalai Ádámot a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát, hogy Gulácsi nyilatkozata miatt tegyen bizonyos lépéseket, nem világos, hogy…..
techpr13st_enginseer 2021.04.09 17:25:25
@aritus: Hisz. Hinni akar benne minden igyekezetével. Minél több a hitével ellenkező információ jön vele szemben, annál kétségbeesettebben hisz. Csoportgondolkodás, kognitív disszonancia redukció, stb....
techpr13st_enginseer 2021.04.09 17:33:23
@Bolygó Hollandi: Rásegítettek egy picit. Ezzel együtt túlságosan gyorsan rácuppant erre a pártgépezet. Fogadok hogy ezután az lesz a szöveg, ha bárkit a véleménye miatt kirúgnak, hogy "dehát a nyugaton is ez megy, kettősmérce brühühü". Szíjjártó időközben a német jogállam miatt aggódik.
    Szijjártó külügyminiszter bekérette a német ügyvivőt, mert Petry Zsoltot elküldték a Hertha BSC-től. A hivatalos indoklás szerint a kormány  megütközését fejezte ki, hogy Németországban retorzió érhet bárkit is nézetei törvényes keretek között történő közlése miatt. I am not kidding, tényleg ez…..
techpr13st_enginseer 2021.04.09 09:32:45
@Ménkűnagy Bundáskutya: Kis emlékeztető. Tavaly rúgták ki az SZTE etikai bizottság vezetőjét "egyéb" okok miatt. Még véletlenül sem azért mert vizsgálatot indított a rektor ellen. (Ez a szöveg jogi képviselő kompatibilis)
techpr13st_enginseer 2021.04.09 09:48:09
@naebneerG: Rosszul emlékeztem. Az orvosi kamara megyei szervezeténél volt az etikai bizottság elnöke. ... Ettől függetlenül Gulyás simán megússza.
   Tudták, hogy  Petry azt mondta, hogy a német határőrségnek fegyvert kellene használnia az illegális bevándorlókkal szemben? Ez volt a német szélsőjobb megerősödéséhez vezető nyilatkozat, amiből országos botrány lett. Petry tagadta, hogy explicit tűzparancsra gondolt, de azért mindenki úgy…..
techpr13st_enginseer 2021.04.08 13:24:34
@ijontichy: Ez a masik, tul sok a nagy, befolyasos part a szeljobbon (Salvini, Kaczysnki, Le Pen,....). Viktor egoja nem engedi meg hogy masodhegedus legyen.
techpr13st_enginseer 2021.04.08 13:20:34
@kemény keleti kommentelő: Ha jol emlekszem Viktorunknak volt egy-ket (teljesen folosleges) csorteje Marine Le Pen-nel, az FPO-vel meg ciki lenne baratkozni, amikor Kurznak akar pavatancolni.
     Lánczi András, Lukács József kádárista ideológus egykori jobbkeze, a következőt találta nyilatkozni a rezsimlapnak.    “a CEU-nak világos politikai hitvallása volt és van, márpedig ha valaki politikailag exponálja magát, akkor politikai eszközökkel fognak vele bánni”.     Tekintsünk el…..
techpr13st_enginseer 2021.03.29 09:53:02
@kemény keleti kommentelő: Tképp a sunyiság a történelmi jobboldalunk egyik meghatározó, egyedi jellemzője.
techpr13st_enginseer 2021.04.01 20:10:57
@kisa: Viktoron mindig látszott, hogy egyvalami érdekli: a nyílt hatalom, hogy uralkodhasson. Ebben pl. különbözik Kaczynski-től, Viktor sosem elégedne meg azzal, hogy a háttérből irányít.
techpr13st_enginseer 2021.04.01 20:11:55
@BiG74 Bodri: Sajnos Viktornak millió+1 eszköze van, hogy addig csavarjon a választás körülményein (nem is feltétlenül magukon a törvényeken), hogy ő nyerjen. Még egy kis csalás is belefér akár (hja, hát szoros volt kedvesbarátaim, de az ellenzéknek nem sikerült mobilizálni a szavazóit….).
      „Árpád fejedelem sem állította hadbíróság elé az Európát végigfosztogató vitézeit, hanem kitüntette őket. A rablást, gyújtogatást és erőszakot – »kalandozást« – pedig nem jogi határozatok állították le, hanem az augsburgi csata. Ott az történt, hogy a büdös magyar migránsok ugyan váltig…..