Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Götz von Berlichingen

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Tudták, hogy  Petry azt mondta, hogy a német határőrségnek fegyvert kellene használnia az illegális bevándorlókkal szemben? Ez volt a német szélsőjobb megerősödéséhez vezető nyilatkozat, amiből országos botrány lett. Petry tagadta, hogy explicit tűzparancsra gondolt, de azért mindenki úgy…..
    Szijjártó külügyminiszter bekérette a német ügyvivőt, mert Petry Zsoltot elküldték a Hertha BSC-től. A hivatalos indoklás szerint a kormány  megütközését fejezte ki, hogy Németországban retorzió érhet bárkit is nézetei törvényes keretek között történő közlése miatt. I am not kidding, tényleg ez…..
      A blog.hu zárolta a  Corvinus-tudomány avagy cseréljük probiotikus joghurtra a krémsajtot a sütiben.   című posztom, amelyben konkrétan egyetlen név sem szerepelt, de viccelődtem a rezsimegyetem Social Futuring "kutatásán". Fogalmam sincs, hogy mit jelent ez, de a poszt utolsó mondata az…..
Götz von Berlichingen 2021.03.24 12:21:48
@SMFB: Hááát, ha ez nem elég a távozáshoz, hogy "szájkosarat" kell hordani blog.hu-n, akkor valóban nem tudom, hogy mi teheti még szükségessé a távozást? Na mindegy, nem az én feladatom osztani észt, JT & Co tudják maguktól is. Olvíros, Internettos, Polidilis évek nem múlnak el nyomtalanul.
Inkább csak aggódás a Vincent-ért késztetett a beírásra.