Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J.a.t

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Levélírónk már túl van néhány kapcsolaton, és többek közt azt is leszűrte, hogyha a humor valamilyen formája nincs jelen, akkor egyéb problémák lépnek a helyébe, amiktől a kapcsolat lassú leépülése várható.                                   Fedezd fel és használd!  Ha…..
J.a.t 2022.07.08 17:36:24
@connector: Mit akarsz a Bogyó és Babóca az világian jó.Az igazi büntetés a Mickey egér és haverjai,ahol ötpercenként elhangzik a Mikkentyű.:-D :-D
                       A barátnő régi álma, hogy anya lehessen, de tettek helyett inkább csak panaszkodik és kifogásokat keres. Ha a párja bármi vigasztalót mond neki, az nem megfelelő, de még a hallgatás sem az.                                  Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
J.a.t 2022.06.04 19:46:04
@Almandin: ja,igazad van beleszületnek ebbe a kultúrába,abból nincs menekvésük:-/
Elértettem a kérdésed,biztos a Heineken cég a ludas a dologban.
J.a.t 2022.06.05 10:27:29
@Puerto Prince: Peni? squirting-elni nem squirtingt,de olyan szinten ki volt éhezve/élvezte a dolgokat,volt olyan bugyin keresztül megsimogattad és vége volt.teljesen tiszta volt és ápolt mindig beparfümözve, szó nem lehet rá.
Dehogy mutatott be a családnak(40volt 3felnőtt gyerekkel),az elején meg lett beszélve hogy ez csak nyári kaland(ő titkolózott is,amit a nagy sariás beszélgetésig nem értettem),aztán pár hónap múlva jött a házasság hülyeséggel.(de ő tényleg "feminizált" volt egy osztrák nő által,mesélte is hogy az elején mennyire nem akarta elfogadni hogy a nők itt milyen dolgokat megtehetnek,szégyentelennek tartotta őket)
J.a.t 2022.06.05 10:34:48
@Puerto Prince: az iszlámról én csak a törökök véleményét ismerem,akik elfogadásról meg békés együttélésről beszéltek nekem mindig, gondoltam is milyen jó fejek.Az egyiptomi nőm viszont azt mondta hogy hülyék mert nem olvasták a Koránt arabul(neki muszáj volt a suliban,keresztényként is) és félremagyarázzák.
A pasit kidobja az a nő, akiért Posztolónkat elhagyta, de most újra bejelentkezett, mindenféle hülyeséget zúdítva rá. A férfiaknál néha a két szék közé esés aktusa egy teljesen érthetetlen, szürreális tudatállapotot okoz.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű…..