Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyerogepes24

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehetne mindenféle magasztos gondolatot írni itt, ám inkább a sallangmentesebb utat választanám: közel kilenc és fél év után véget ér a KMK története – egy időre biztosan. Köszönöm szépen mindenkinek, aki a nyár során jelentkezett blogírónak, ám sajnos sem erőm, sem…..
nyerogepes24 2021.04.04 08:54:29
Kedves Játékos-társam!
Ezen a weboldalon
nyerogepek.net/ különböző játékokra lelhetsz, melyek sok-sok örömöt okozhatnak neked letöltés és telepítés nélkül. A játékok teljesen ingyenesek, nincs szükség semmire, hogy elkezdhess velük játszani.
Kellemes kikapcsolódást kívánok!
Kocsmai nyerőgépes játékok Miért érdemes online kocsmai játékgépeket játszani? A kocsmai nyerőgépes játékok az egyik legnépszerűbb játékkategória az összes online kaszinóban. Ha még mindig kíváncsi, miért kapnak ekkora figyelmet ezek a játékok, itt elmagyarázzuk. Íme néhány fő ok, amiért ezek a…..
Üdv olvasó!A pokerakademia oldalán aki szóvá teszi, hogy hogyan csalnak a pókertermek azt letiltják, cenzurázzák, lehülyézik, kiközösítik. Orruknál fogva vezetik meg a balekokat a vezérszónokok akiknek csak egy a célja, a szolgáltatók kiszolgálása "Fish Hus"-sal. A…..
Az amerikai football Mi is az az amerikai football? Egy halom tagbaszakadt, kétajtós szekrény kinézetű, mindenféle maskarába öltözött ember kerget egy tagbaszakadt, kétajtós szekrény kinézetű, maskarába bújt embert. Amikor elkapják, meg jól elkezdik püfölni egymást. Ez tart 10 másodpercig, majd…..
Az amerikai football pálya! A pálya téglalap alakú, keresztben csíkokkal. A pálya két végén egy "Y", vagy egy "H" alakú kapu található. Mezőnygól, vagy jutalomrúgás esetén ezeknek a kapuknak a lécei közé kell berúgni a labdát. A kapuk előtt közvetlenül, a pálya két végében helyezkednek el a…..
Kaszinó játékok regisztráció nélkül Próbáld ki a legjobb online nyerőgépes játékok ingyenes verzióját letöltés és regisztráció nélkül!A  ➤ nyerőgépes játékok oldalon számos online kaszinó játékal jatszhatsz, amelyek ingyenesen elérhetők. Áttekintést olvashatsz a legismertebb Gaminátor kocsmai…..
Pontszerzés A játék lényege, hogy több pontot kell szerezni, mint az ellenfél. Pontot szerezni pedig többféleképpen lehet. A különböző pontszerzési módok eltérő pontozásban részesülnek, attól függően, milyen nehéz azokat megszerezni. Nézzük őket sorjában. A legtöbb pontot a "tochdown" éri, szám…..
Az amerikai futball szabályai, a játék résztvevői A játék résztvevői A játék folyamán két csapat ütközik meg egymással, rajtuk kívül csak a játékvezetők vannak a pályán. Nézzük először a játékosokat. A pályán egy csapatból egyszerre 11 játékos tartózkodhat, akárcsak az európai focinál. Minden…..
Az amerikai futball játék menete! A játék menete A játék maga két félidőre, és négy negyedre van osztva. Az első és második, valamint a harmadik és negyedik negyed között csak térfélcsere van, a félidőben pedig egy 20 perces szünet. A negyedek időtartama profi mérkőzés esetében 15-15, amatőr és…..
Az amerikai futball játékban a szabálytalanságok és büntetések! Szabálytalanságok Bár valóban úgy tűnhet, hogy az amerikai football fékevesztettvadak értelmetlen tusakodásához hasonlít leginkább, igen komoly, és vaskos azon megmozdulások gyűjteménye, melyek szabálytalanok. A szabályok leginkább a…..
Összegzés A fentiekből látszik, hogy az amerikai football nem egy egyszerű játék. Az alapok elsajátítása könnyű, és a látvány, a sisakok csattanó hangja, a játékot körülvevő show miatt már a kezdetektől sok élvezetet nyújt a nézőknek, de a football mélyreható ismeretéhez hosszú évek, és sok-sok…..