Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Silvermoon

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Kelj föl, sírj éjszaka, még akkor is, amikor az éjszaka kezdődik! Öntsd ki a szívedet imádságban az Úrnak, mint a vizet!” (Jsir 2,19 NCV) Úgy gondolod, hogy rossz napod volt? A bibliai Jóbnak PhD-je, doktorija volt veszteségből és fájdalomból. Jób könyvének legelső fejezetben már látjuk, hogy…..
Silvermoon 2021.11.22 06:11:57
„Tehetetlenek vagyunk ezzel a nagy sereggel szemben, amely minket támad. Nem tudjuk, mit tegyünk, csak rád tekintünk segítségért.” (2Krón 20,12 GNT) Az áttörést hozó imák különböznek más imáktól. Valószínűleg gyakran imádkozol és kéred Isten segítségét, erejét vagy bölcsességét. Amikor azt…..
Silvermoon 2021.09.15 21:14:14
Habár már hétfő hajnalban végig tudtam nézni a Meghanékkel készített Oprah-interjú mintegy 90 százalékát, és akkor melegében le is írtam, miről beszélt a házaspár, azonban elemzést, hátteret, kommentárt nem fűztem hozzá a késői időpont miatt. Ezt a hiányosságot most pótolom. Azzal kezdeném, hogy…..
Sikerült megnéznem éjszaka a Meghannel és Harry-vel készített Oprah-interjút, de mivel rendkívül késő volt, mire befejeződött, csak a legfontosabb pontjait tudtam leírni, kommentár nélkül. Néhányszor lefagyott a közvetítés, de úgy vélem, a beszélgetés 90 százalékát sikerült végighallgatnom és…..
Silvermoon 2021.03.22 23:36:30
@nofret: Kedves Nofret! Miért manipulatív? Például ezért: (ahogy összemossa, csúsztatja a dolgokat. Bár látom ezt a részét te sem hiszed el Meghannak)

Oprah: Why they didn't want to make Archie a prince?

Meghan:
I can give you an honest answer. In those months when I was pregnant, all around this same time, so we had the conversation about how he won't be given security, he's not going to be given a title, and also concerns and conversations about how dark his skin might be when he's born.

Oprah: Who is having that conversation with you? What?! Hold up, stop right now. There's a conversation about that?

Meghan: There were several conversations about that.

Oprah: There's a conversation with you?

Meghan: No. ... With Harry.

Oprah: About how dark your baby is going to be?

Meghan: Potentially, and what that would mean or look like.

Oprah: You're not going to tell me who had the conversation?

Meghan: I think that would be very damaging to them ... that was relayed to me from Harry. Those were conversations that family had with him.

Harryvel való beszélgetés:
Oprah: ".....Because she was a mixed race?"
Harry: “No, just… just the two of us to start with, I hadn’t really thought about the mixed-race piece because I thought, well…well, firstly, you know, I’ve spent many years doing the work and doing my own learning. "

Később Harry szerint ez a bőrszínről szóló beszélgetés ráadásul még az esküvő előtt történt. Meghan viszont összemossa. Ebben sosem fogjuk egymást meggyőzni, mert te másképp érzed, de ez nem is baj, ez engem nem zavar: úgy látom itt többen is úgy gondoljuk, ez minden normális családban felmerülne bármiféle rasszizmus nélkül, hogy vajon hogy fog kinézni a születendő gyerek.

Van az embernek egy érzése, amikor néz és hallgat egy olyan valakit veszélni, aki nem őszinte, hogy valami nem stimmel. Na ez az interjú ilyen. Veszed a nonverbális jeleket, hogy megrendezett, hamis, hazug. Ezért érzed még te is Oprah "Whaaat"-jait gáznak. Mert ő nem színésznő. Meghan igen.

Hamis az is, ahogy a brit sajtó szalagcímeit bevágták. Szintén azért, hogy érzelmileg manipuláljon. És amíg nem tudod, hogy valójában hogy is volt az, meg is eszed. Hiszen képtelenség mindenben topon lenni, és ismerni az összes cikket amire hivatkoznak. Ilyenkor úgy eshet le a tantusz-alátámasztva a korábbi megérzésedet hogy egy cirkuszt láttál, ami hamis, ha megtudod a valóságot. Ahogy én ebből a podcastból, ahol kb. 24 perc 30 körül elmondják azok, akik olvasták is a hivatkozott angol sajtócikkeket, hogy valójában ezek miről szóltak.Azért így már más a leányzó fekvése. www.valaszonline.hu/2021/03/18/meghan-markle-harry-herceg-oprah-winfrey-podcast/?fbclid=IwAR3sXwvFrwDrvQDueEh038FRV9Pou8q46WGwAP8ETLlMRv9F0kRmIXUjQpo

Egyetlen percig sem gondoltam hogy nem végzel remek munkát ez ügyben, és nyilvánvaló, hogy sokkal több információd van. Csak nem értünk egyet. De ez, ahogy írtam, szerintem nem baj. És még csak nem is kell meggyőznünk egymást. Csak nem értettem hogy miért véded ennyire Meghant. De most már láttam hogy te se veszel be mindent tőle.

Először sajnáltam Harryt hogy ez az aranyásó hogy kihasználja, és megvezeti. De most már abban sem vgyok biztos, hogy Harry nem azért csinálja-e mert haragszik a brit sajtóra, és az apjára Diana miatt. És ez a motiváció még 100%-ig érthető is. :(

A linkeket nagyon szépen köszönöm, mind meg fogom nézni, ha lesz időm nem csak átfutni,hanem rendesen elolvasni. :)
Silvermoon 2021.03.23 12:06:10
@nofret: Ez egy remek ötlet! Kellene egy második rész ebből a Heti válasz beszélgetésből, ahol már te is ott vagy. Szívesen meghallgatnám!