Regisztráció Blogot indítok
Adatok
northway

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megmondom őszintén, egyre terhesebb, amit az iTunes művel, amikor beindul a Sync: normálisan ennek úgy kéne kinéznie, hogy kapcsolódás után észrevétlenül, másodpercek alatt összesimul az iPhone-nal, ezzel szemben az alkalmazás minden alkalommal az előtérbe ugrik, beindul a…..
Az Apple jelentése szerint a szombati iPad Day-en körülbelül 300 ezer iPadet értékesítettek, beleértve az előrendeléseket is. A felhasználók egyetlen nap alatt nagyjából 1 millió alkalmazást töltöttek le a készülékre. Vajon az első eladási adatokból levonhatjuk-e azt a…..
Twitteren már olvashattátok, hogy rászántam egy estémet a Snow Leopard kivégzésére. Kapcsolatunk viharos szakasza néhány nappal a telepítés után kezdődött, ekkor vettem észre, hogy az újraindítás után egy oldalra rendezi az ikonjaimat az asztalon (később ezt már bármikor meg…..
Pontosabban az ügyeiben, hiszen az egyik érintett beszámolója szerint az Apple egyesével veszi fel a kapcsolatot a problémás vásárlókkal, akik az Apple fórumain egyre növekvő számban adnak hangot a nemtetszésüknek. Nem működik ugyanis az optikai meghajtójuk.A felhasználók egy…..
Én ugyan még nem tettem fel az újnak már éppen nem nevezhető frissítést, merthogy egyeseknél az nem csak úgy megy, hogy rákötik a laptopra oszt jónapot. Hadd nem részletezzem, miért nem. Viszont másoknál láttam már kifogástalanul működni, persze én jól tudom, hogy ez semmit…..
Sosem gondoltam, hogy könnyű magyarítani egy szoftvert, de az egyik legnehezebb helyzetben az Apple fordítója lehet. Több, egymásnak ellentmondó igénynek kell ugyanis megfelelnie, lehetetlen olyan végeredményt létrehozni, ami mindenkinek tetszik. Ha engem kérdeztek, a jelenlegi…..
Bár hivatalosan Magyarországon sosem lehetett dalokat vásárolni az Apple online zeneáruházában, azért volt egy rakás trükk, amivel ki lehetett játszani a rendszert. A legegyszerűbben úgy, hogy gift cardot vásároltunk, a regisztrációkor megadtunk egy amerikai címet, aztán már…..
Angelday dühöngött egy kicsit tegnap az iPhone hazai bevezetésének nevetséges körülményein, aminek hatására körülnéztem én is a szomszédok oldalain. Az eredmény tényleg lehangoló volt: a magyar T-Mobile-on kívül lényegében mindegyik szolgáltató igyekszik valahogy…..