Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coco néni

0 bejegyzést írt és 617 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vakcinaháborút senki nem képes levakarni a  nyugatoiropidok rovásai közül: Az USA politikai nyomásgyakorlása,a neoimperialista erőfitogtatás és az EU gyáva és korrupt  szolgálatkészsége a vakcinaháború oka. A vakcinaháború miatt legalább 20%-kal magasabb az oltás-szkeptikusok aránya az…..
Coco néni 2021.05.20 19:47:12
@Frick László Intézet: nem tudom, te mit képzelsz egy ellenzékiről, szerintem annyira azért nem tarthatsz ördögnek minket, hogy szeretnénk, ha továbbra is lezárás, járvány stb lenne...tehát csak azért, hogy rossz legyen a gecinek, egy normál ellenzéki szerinted továbbra is szeretne rendkívüli állapotot nyáron 40 fokban maszkban járni...stb. Erre vágyik. Te bolond vagy. Marajdon zárva az iskola, legyen kijárási tilalom, ezt akarják az ellenzéki szavazók.
Teljesen agyadra ment a politizálás.
Coco néni 2021.05.20 19:51:47
@Frick László Intézet: igen, a gődény az ellenzék legfőbb reklámarca. Tényleg.
Mutass már egy cikket,ahol ÜNNEPEL az ellenzék, hogy nem oltatnak.
Dobjad ide a linket. Ahol hangos pezsgőbontások vannak, mert egyre kevesebb en regisztrálnak.
Kíváncsian várom.
"behisztizttetni a fájzerba"
ez az egyetlen oltás, amit pillanatnyilag nagy tömegben minden korosztályra oltottak, és láthatóan hatásos - Izrael.
Tényleg ördögtől való, hogy valaki a kipróbált oltóanyagot kéri. Megjegyzem a kurva szputynikot elfogadta a férjem - nem lehet elhagyni az országot pillanatnyilag semerre, mert se az osztrálok, se a szlovákok nem fogadják el.
HelloSzputnyik
Coco néni 2021.05.20 20:05:40
@Frick László Intézet: na, várom a cikkcsik linkjének tömkelegét, ahol örvendezik és tapsikol az ellenzék, hgoy JUJJ de jó, nem lesz nyájimmunitás, rohadhatunk maszkban nyáron is.
Az egyszerű ténymegállapítás, hogy "kevesebben oltattak" vagy ilyesmi az nyilván nem számít örömujjongásnak.
Szóval tényleges hurrázást linkelt, ahol Kunhalmi Ágnes vagy Szél Betti már azon örvend, hogy sikerült neki valami tökjó dizájnos maszkot rendelni, mert abban akar rohadni nyáron.
Híg és  gőzölgő fosba fullad,ki szart kavar.   Szar által vész,ki szart emel -ezt márjólmegmondá ben Jószefát , a Názáreti Rabbi  is. Hamarabb építesz szarból várat, mint várat szarra alapozhatnál. Talán emlékszik még valaki a paktumra:Nékik csak Budapest kellett,tehát úgy volt vele, a…..
Coco néni 2021.05.20 19:56:37
@Frick László Intézet: de elolvastam. Szerintem nem a kérdésére válaszoltál.
Coco néni 2021.05.20 19:58:40
@Frick László Intézet: szóval miért NÁCI MZ?
én nem értem ezeket a medvevadászat, meg hasonlók, fogalmazd meg egyszerűen, érhetően, mitől náci?
Mutass egy nyilatkozatát, amiben nácul
vagy mit mondott, mit csinált, ami náci?
Milyen értelemben náci?
Coco néni 2021.05.20 20:02:19
@Frick László Intézet: a nácinak van egy jól ismert, közkeletű definiciója, illetve vannak ugye neonácik. Miben hajaz ezekre MZ?
értem én, hogy neked nem szimpi MZ, de mitől náci?
Nekem sem annyira szimpi, túl konzervatív, stb...de attól nem náci.
1. Csak azokat aaz orvosokat kérdezzed bazmeg,akik  azt válaszolják,ami a kitűzöttcélválaszunk 2.Azért fusd át a vágóasztalon ésköszörüld élesebbre 2.1.Ha Rusvait a célnakmegfelelően sugallmányosra megvágtad,neüljél a babérjaidon baszki,hanem a szerkinek mutasdmeg,hogy a sorrendet is…..
Coco néni 2021.05.19 09:14:01
@Frick László Intézet: ma sajnos nem érek rá veled játszani egész nap, viszont a Magyarok tempoja cikkcsihez betettem egy hozzászólást, ami neked is szól, azt nézd már át
na, mentem sorbaállni a segélyemért.
Coco néni 2021.05.19 12:27:23
@Frick László Intézet: dehogynem mondtam. Ne legyél puhapöcs, vállald fel, hogy egyszerűen közölted, nekem nincs jogom beleszólni, mert én egy szánalmas eltartott vagyok. Ne táncikálj, állj bele, ha már mondtad. Látom már, ebben a kommentsorban én vagyok egyedül férfi :DDD
Coco néni 2021.05.19 16:28:29
@Frick László Intézet: persze, keressem ki
de tudod mit, ha nem is az eredetit, de amikor már ezen vitázunk, azt megtaláltam

"Frick László Intézet 2021.05.19. 07:46:03
@Coco néni: Abban mi a "személyes élettere" hogy úgy beszélsz az adódról,amit az Állam az egyik zsebébőlígy rak át a másikba,mintha 1kamionos egyéni fuvarozóvállalkozó lennél az enneka szakmának kijáró megfigyeltségek,szabályozottságok, bekamerázottság és mindenek
valamint az adózásának
kitettségében. Plusz büntetlenüllehet azt hazudni rólad,hogy te csinálod a baleseteket.

Amit ő adózik,azt az állam nema saját, hanem a vállalkozói magánzsebéből tesziát abba az államiba,ami államiból aztán téged és még több,mint egymillióembert fizetnek.És ezzelnemminősítettem semmit,hasznos ez az egymillióember és te is.Ez nemminősítés,ez tény.

meg persze adóztatnak"

na, ez már a vita közepe, az eleje ki tudja hol volt, de láthatod, hogy MONDOD
na, léptem sorban állni a segélyért
m"A bezzeg osztrák eőjjdeónijósanfejlettmán Swietelsky a szerb-határ - Bicske büdöskínaivasútvonalat Ónijós Tempóban ötév alatt képes felújítani. Ötév alatt büdösindia és komonista elmaradottócskakína a Himaláján át [nem,mintha örülnék egyébként, Vecám] gyorsvasutat épít föl. "   A Magyarok…..
Coco néni 2021.05.19 09:43:48
@Serény Vélemény: miért önti az egyetemi vezetőket és még számos fontos pozi-t betonba a potrohás? miért akar leszerződni úgy pl kínával hogy ne lehessen visszalépni?
Miért?
hogy ne hagyjon mozgásteret
miért nem a szívednek olyan kedves családi adózást betonozza be???
megtehetné
de leszarja
azt akarja, hogy ne lehessen hozzányúlni a kis szívének kedves és fontos dolgokhoz plusz gazdasági hatalom maradjon a zsebében
miért nem a családi kedvezmény megy a betonba?
Coco néni 2021.05.19 12:25:25
@Serény Vélemény: én ezt már többször megkérdeztem, és mindig meg is fogom, ki a fasz vagy te, hogy felsőbbrendűnek képzeled magad, hogy lemoslékozod többmillió szavazó választását.
Mitől vagy felsőbbrendű? Vagy simán egy neveletlen, előítéletes tahó vagy, aki képtelen elviselni, hogy nem mindenki egyformán gondolkodik?
Mitől vagy annyira felsőbbrendű, mikor már eléggé egyértelmű, kedvenc potrohásod a képzetlenek és az idősek választása, a fiatalabbak, jobban képzettek, dolgozók az ellenzéket választják. És te megengeded magadnak, hogy a többmillió jól képzett, munkaerőpiacon aktív ember,az neked moslék. Mégis mi az a tulajdonságod, képesség, amitől te ezt így kijelentheted több millió emberről, hogy moslék? Vagy szimplán mindenkit lenézel, aki nem pont olyan, és nem pont úgy gondolkozik, mint te.
Coco néni 2021.05.19 12:31:53
@Serény Vélemény: arról a gránitszilárdságú korszakos aranybullának vagy mózesi kötáblának beillő dologról beszélünk, amit hazánk legnagyobb ereszténye írt,illetve irogatott át 10-szer?
Aha :D
"Peking nem Kína." /Mao Ce Tung ,1972./ BARANYI KRISZTINA  Üzenjük Pekingnek:  Nem lesz Fundan  egyetem! PEKING Üzenjék akkor Sanghajnak.   KARÁCSONY GERGELY  Akko ööö nem lesz..ö..atlétikaivilágbajnokság,ha..öööpedig a  abban partnerek voltunk a kormánnyal...
Coco néni 2021.05.19 08:11:23
@Frick László Intézet: mivel ez a "nem fizetsz adót, meg egyik zsebból a másikba" jellegű kiszólás azt jelenti, hogy én kb olyan szintű eltartott vagyok szerinted, mint a félfogsorú segélyen élő krumplis szavazó, tehát SEMMIT sem nyújtok cserébe a fizetésemért. Egyébként kb százszor elmondtam neked, hogy egy ideje nem vagyok közalkalmazott, tehát szerintem leszállhatsz a témáról, de ha az lennék, akkor is kurvára demagóg és hazug hogy "ne pofázzáááá máááán bele, mert te segélyből élsz" kb ilyen szinten adtad elő
de mint mondtam és mondom újra

NEM VAGYOK KÖZALKALMAZOTT szóval lepattanhatsz rólam.
de ha az lennék, akkor is kb a legprimitivebb legtanulatlanabb legsötétebb szintet hozod ezzel, hogy ne pofázzak, mert állami fizetést kapok.
Akkor baszdmeg a nyugdíjasok NE szavazzanak, és akkor már rögtön 10% körüli csak a potrohás támogatottsága :DDD
Coco néni 2021.05.19 08:14:53
@Frick László Intézet: sőt tovább megyek, ne szavazhassanak se az erdélyiek, se a segélyen élők, se a közmunkások - és akkor hány százalékot kapni a potrohás?
5%? esetleg 8%? :DDD
ez a te logikád

tényelg a legsötétebb legzsírtahóbb érv, hogy fogja be, aki közalkalmazott
de szerencsére NEM vagyok az egy ideje :D
szóval lepattanhatsz a témáról
Coco néni 2021.05.19 09:46:31
@Frick László Intézet: elmész te a búspicsába. Na, mentem segélyért sorbaállni.

úszítás :DDDDD
ilyet utoljára a gimiben az igazgató mondott nekem, de ő elegánsan a destruál szót használta :DDD
úszít....tetszik a szó..majdnek úszik...úsz...úsz...na, elfogy a segély, léptem.
magyar-magyar szótár 99 2021.05.17 04:58:04
A 99 választási kampányagitációs célú trükk. Mónikasó-szerűen,akinek van esze,az annális több pénzt kér a neve hozzáadásáért,más lelkesemberek azonban,mint Jordán Tamásbácsi,küldetéstudatból ingyen járulnak hozzá. "A mozgalom célja az,hogy csak a jóhírek vannak,mindenünnen csak az eredmények,az…..
Coco néni 2021.05.18 11:03:11
@Serény Vélemény: valahogy külföldön élő ismerősök az EU pénzből most a járvány alatt KAPTAK személyesen, havi fizetést, ha olyan melóhelyük volt, ami bezárt a járvány miatt. Ellenben itthon ismét pénztárosRáühcsinek sikerült kaszálni rajta. Majd elegánsan aznap mondott fel a személyzetnek mikor behúzta a lóvét.

Szóljon már valaki annak az ostoba szőke picsának, hogy nem a kövér gázszerelőé a pénz :D
Coco néni 2021.05.18 14:13:11
@Frick László Intézet: én nem magyarokról beszéltem, helyiekről. Külföldön él, mert külföldi. Azt lehet, nem?

@Serény Vélemény: de te konkrétan a csehekre húztad rá a szlovák újságíró gyilkosságot, és kb minden ismereted ilyen szintű, amit tálalsz.
Coco néni 2021.05.18 15:04:01
@Serény Vélemény: nem vagyok az ikea pr menedzsere, szerintem nem kell se pro se kontra ezt véleményeznem. Még szerencse, hogy orosz, kínai vagy türk termékekkel soha nincs probléma.
Annakidején csalódottan láttuk, hogy Fodor,foglalkozására nézve gábolyka politikaiképességei nullák. Karácsony Gergely  ugyan annyira nem is aranyos,mint Fodor volt, de legalább annyi önkritikája nincsen, mint Fodornak azonban anno,aki kérte a leszerelését a miniszterségből, belátván a saját…..
Coco néni 2021.05.18 11:15:32
@Serény Vélemény: már bocs, de az hogy én szarul keresek, pont a gecitek műve, nála lehet reklamálni.
Tehát itthon szarul vannak fizetve az oktatásban dolgozók. Köszönöm.
Igaz, kell a pénz a haveroknak meg stadionra. Az fontosabb. Ja, és a fradi, az meg mindennél fontosabb. Meg a nagypicsájú hercegnőcske. De én szégyelljem magam, mert szarul fizetnek.
Coco néni 2021.05.18 12:15:02
@Serény Vélemény: kiütést kapok ettől, hogy "gyereklogisztika" de mint ahogy írod, nem csak pénzbeli kérdés, hanem az is, hogy három különböző korú gyereket hogy tud megoldani két dolgozó szülő. Két pl. MULTINÁL dolgozó szülő.

@Szorgalmas Gyémánt: és most miért gondolod, hogy a tanári átlagfizetés jobb, mint az országos átlag. Plusz egy tényezőt ne felejts ki a statisztikából! Azóta a tanárok átlagéletkora pont 12 évvel lett öregebb, ami önmagában jelentős fizetésemelő tényező.
Coco néni 2021.05.18 14:53:58
@Szorgalmas Gyémánt: ők vágták haza, azóta valamit javítottak rajta. Egyébként ha annyira JÓL TELJESÍT amit mindig hallok, akkor hogy lehet, hogy a tanári béreket nem voltak képesek a garantált bérminimum emelések mértékével emelni mindig? Vagy mégsem teljesít jobban? Vagy jobban teljesít, de kellett a staffirungra?

@Frick László Intézet: azért tudott rá vigyázni, mert gondolom a te nagyanyád is 55 évesen ment nyugdíjba. Most 65 előtt nem lehet. Több kolléganőm már nagymama, és ugye, nem mindig bevethető, mert még van jó 8-10 éve hátra a nyugdíjig...

@Serény Vélemény: azt hiszem a hagyományos VS kétkeresős családmodell megvitatása bőven kimeríti a kommentsor határait...egyébként csak egyetlen kérdés - oké, apuci eleget keres, valaki otthon van mondjuk 10-12 évet. Még mindig csak 40 mire már nem kell folyton gyereket hozni - vinni....mi a fenét kezd utána az életével? Fülpucoló pálcikával tisztítja a konnektorlyukat? Hímez? mit fog csinálni a következő évtizedeiben...mert a munkaerőpiac nem pont rá vár...egy 43 éves pályakezdő...
és mi van, ha valakinek túl szűk a kinder-kuchen-kirche háromszög? Apucit meg hajtsuk halálra, hogy meglegyen a lóvé? Ne már....milyen családban nőttél fel? Nekem már a nagyanyáim is állásban voltak.
A kerner zsoltalakúak nem ismernek lehetetlent.  VIGYÁZAT! Iszos Juliannának való sekély örömforrás!4!!44!! most aratják a gecik a büdöskeletivakcinázással vetett ciffrafostveteményeiket,persze jogosan ünneplik is magukat minden nap. Az Euronews és a DW támogatásával.   A múltkor azt mutattam…..
Coco néni 2021.05.13 11:37:58
@Szorgalmas Gyémánt: @Frick László Intézet: a kínai egyetem...oké,jöjjenek...szeretnének ide eu-n belül egy kis támaszpontot? Bekerülni eu-n belülre?
Gyertek srácok. Vegyétek meg a telket, húzzátok rá fel saját pénzen az épületet, és indítsátok el az oktatást saját pénzen. Semmi akadálya. De magyarázza már el nekem valaki, hogy valakinek a magánberuházásához ÉN pl miért adok anyagi támogatást.
Ti mekkora összeggel szálltok bele a szomszéd konyhafelújításába?
Ez az egyetem MAGÁNbiznisz.
Fizették ki a beruházást. Nekem nem kell, én nem adok bele pénzt, de ha akarnak, jöjjenek.
Coco néni 2021.05.13 11:40:35
@Frick László Intézet: magyarázd már meg, hogy MIÉRT éri meg akkora összeggel támogatni,hogy egy MAGÁN egyetem betelepüljön hozzánk, mint amekkora összeget a teljes felsőoktatás nem kap évente?
És ha virágozzék minden virág, nem számít az ideológia, akkor miért kellett elűzni a CEU-t, aki saját pénzen nyitott egyetemet?

Ja, tudom, mit fogsz válaszolni :D
nem kell begépelni a sablongyűjteményed, érdemi választ soha nem kapok, csak a sormintákat szinezed :D
Coco néni 2021.05.16 09:07:52
@Picsaember: Dudi mindenről elképesztő magabiztossággal szokott nyilatkozni, amiről fingja sincs
Budpaest
egyéb európai városok, ahol nem járt
kínai életmód
négerek fasza és azok működése - és bennem ilyenkor mindig felmerül, hogy lehet, erről mégis van személyes tapasztalata?
Megvan,ki lesz az Ellenzék miniszerelnökjelöltje!..
Cocónak lavva A világon több,mint ezer olyan "egyetemi kutatás"-t finanszíroznak,amit szeminaristák,phd-sok és tényleg a faszomat se izgatja kik végeznek. Az elsőtől kb a 24-ik sorig főleg egymást érdeklik az ilyen egyetemi kutatócsoportok és főleg egymást veszik bartellben…..
Coco néni 2021.05.13 07:37:54
@Frick László Intézet: már most szólok, igényt tartok egy dedikált példányra!
Coco néni 2021.05.13 08:00:29
@Frick László Intézet: többször mondtam már, nem én vagyok picsaember
egyszerűen kiszűrhetnéd, nyilván nincs napközben annyi időm
megfigyelhetted, hogy vagy reggel vagy este írok ide, vagy hétvégén, ha szar az idő:D
ha jó, akkor kirándulok :D
Coco néni 2021.05.13 08:04:19
@Frick László Intézet: kínáról egy csomó mindent nem tudunk, ha valaki ott volt egy hétig, az sem
akkora ország, hogy olyan,mintha egy kínai eljönne egy hétre mondjuk portugáliába, és utána azt mondaná, ő mindent tud Európáról
hogy röhögél rajra
az ororsz diplomataképző....ja, több félévet lehúztál ott, biztos tudod
vagy mégsem?
kb olyan a tudásod, mint az "ismerem BP" kiszólásod, és ismersz három logisztikai telepet egy körgyűrűüt meg négy benzinkutat :D
hasonlóan Párizshoz
:D
de te tudod, milyenek a franciák :D
Arról nincsen adat, hogy az európai mérnöki iroda és kiszerelő- meg ampullázó üzemek meg a Kínában székelő koncentrátum gyártó, a FOSUN PHARMÁ-val közös fővolumen között milyen arányban oszlik meg   ennek a  profitnak a kitermelése. Mindenesetre Emesének köszönjük a közreműködést.  Minden…..
Coco néni 2021.05.11 06:24:02
egyébként javaslom újra átnézni JH görbéit, mert minden országnál rárajzolta azt is, ami nem lejelentett, hanem halálozási statisztikából adódik. Érdemes megnézded, mert a potrohás némileg kedvezőbb megvilágításba kerül, szóval szeretni fogod.

@Frick László Intézet: te majomsegg, Bergamoba repülnek be a kínaiak, szerinted miért ott kezdődött? Élő bombaként hozták magukkal a vírust, mikor jöttek Milánóba shoppingolni...(nem tudtak róla...márminz az átlag kínai túrista) de szerinted hogy lehet, hogy Kinában ALIG volt járvány, de PONT véletlenül azok voltak a fertőzöttek, akik bergamóba utaznak? Többmilliádt kínai NEM is talákozott a vírussal. Pont az a párezer fertőzött, aki európába utazgat...SZEVASZ
Coco néni 2021.05.12 08:36:18
@Szorgalmas Gyémánt: nem hamisított, csak a kétes eseteket máshová könyvelte. Egyébként, ha megnézed, ide is rátesz pluszban több, mint 9 ezer főt.
Én egyetlen összehasonlítást tennék
úgy, hogy benne vannak már az objektív adatok is, ami mérhető (elmúlt időszak mindenféle halálozása) és ebből dolgozik
Ausztria 17 ezer Magyarország 40 ezer.
És most tapsoljunk a sikeres magyar járványkezeléshez.
"a mi laborunk" és tesztelni sem kell, meg lekövetni a fertőzési láncokat, mert minek
ez Ausztriához képest belekerült 23 ezer életbe
Coco néni 2021.05.12 09:06:24
@Szorgalmas Gyémánt: akkor ezek szerint mivel itthon is hiányzott belőle 9 ezer fő, itt is hamisított?

Nem középvonal sajnos, mezőny első fele így is. És ne felejtsük el, hogy akiket az elején kapott nagyon oldalba, pl olaszok - eszköztelenek voltak, senki nem tudta mi ez, hogy kezelje a betegeket, hogy terjed...nálunk a 3. hullám volt brutális pont egy évvel később. Amikorra pontosan lehetett tudni hogy terjed, és hogyan lehetne elejét venni a terjedésnek. Dehogy középmezőny...és azt se felejtsük el,hogy decembertől kezdődtek az oltások...a 3. hullám ilyen nagyságrendje, ami nálunk volt, egyértelműen elbaltázott intézkedések tömkelege, kezdve a hiányzó teszteléstől, a logikátlan nyit-zár-on át...Viszont a focidrukkerekben kellemesen csalódtam, hogy NEM mentek ki a meccsre, pedig lehetett volna.
Reklámokat is vállal -a nettóban csak 600-át egyébként mint tanácsadó,kapja.ö... ha tud valaki tanácsáról,amit adott bárhová, a Geciváltás 2022-höz vagy a Szabad A Város-nak, szóljon,linkelje és beteszem Hogy a fidesznyik cigánypotrohásgeci hitlernáciszaporodásra kényszerítős kurva anyámba…..
Coco néni 2021.05.09 21:32:45
@Szorgalmas Gyémánt: K. Zsófit nem azért indították, mert nő, hanem mert a gyereke volt a tragikusan elhunyt népszerű képviselőnek.

A "miss tini" államtitkár - tökmindegy, hogy nő vagy férfi, ÍGY NE legyen senki államtitkár, hogy nulla tapasztalat, nulla munkahelyi múlt, és hiányzó végzettség.
Meséld már el, mi az a kivételes képessége, ami miatt még rendeletet is módosítottak miatta. Okos? Nem úgy tünt abból ahogy nyilatkozott. Tapasztalat? Nulla.
Mit tud, amit más nem,hogy annyira fontos volt odaültetni.
Coco néni 2021.05.10 06:14:43
@Frick László Intézet: @Serény Vélemény:

látom fiúk, egyre hisztisebbek vagytok, megy ezerrel a propcsika szöveg, moslék, stb...ez telik tőletek?
Túl korán van még, mára nem adták ki még a brosurát :DD

Kell is benneteket moslékoltatni, elvégre el kell terelni a figyelmet a 30 ezer áldozatról, a kínai meg orosz hitelekről, amit unokáink is fizetni fognak...
további jó moslékoltatás nektek szép napot :)
Coco néni 2021.05.10 16:49:03
@Frick László Intézet: azt javaslom, csinálj egy cikkcsit, "kérdések steinmann coco grófnőhöz" címmel, és írd be megszámozva a kérdéseidet, aztán ahogy van időm, szép sorban megválaszolom. De nekem nincs ennyi időm (és kedvem se) hogy többszáz hozzászólást átbogarásszak, hogy vóóót valami kérdés, de mi vóóót meg kihez...tegyél fel egy bejegyzést beszámozott kérdésekkel, és meg fogom válaszolni őktet. De NE VÁDIRATOT meg nemzethy konzi stílust, hanem rendes kérdéseket. És TŐLEM kérdezz, mert se somoygi se olga, se feri, vagy se a dzsobbik helyett nem tudok válaszolni.
És én még azt hittem,unalmas már az,amit szajkózván mutatok az iskolák teszemazt egyháziasításáról. A cucjiaialiazmusban vót az a pár egyházi iskola, sikeresmagasan a nyugat- európai színvonalfölött teljesítő iskolák,még a jobb csehszlovákmeg NDK-siskoláknális jobbak voltak ,kuministákókkokokis…..
Coco néni 2021.05.07 17:45:29
@Frick László Intézet: ha engem kérdezel, Dubaj árban sokkal jobban tetszene egy olasz körút, lassan, slow tourism stílusban, kis eldugott olasz városkban, ahol narancs és citromillat van, meg persze erős kávé
Coco néni 2021.05.07 17:48:03
@Frick László Intézet: dubaj...gondolom kelet-európai maffiózók meg politikai szerencselovagok tömkelege dolcse szemcsiben, az ügyeletes szőke misspicsa barátnőjükkel...valahogy így képzelem dubajt 45 fok, csak a szállóban tudsz létezni, és a bidé is aranyozott.
marhára érdekel :D
Coco néni 2021.05.07 18:29:54
@Frick László Intézet: egész nap hülyét csináltam belőled, nem veszed észre?
Egyszerűn úgy kommenteltem, ahogy te szoktál - irigység, Dubaj - és hiába mondja valaki, hogy nem erről van szó, te mint az imamalom csak pörgeted.
Nincs semmi bajom, ma Dudi voltam kb 10 komment erejéig :DDD
tudom,hogy nem érdekel Dubaj. Egyszerűen tükröt tartottam eléd. Te szoktad ezt csinálni másokkal. de akkor is irigyli Dubjad, de nem irigyli, de te tudod, hogy irigyli :D
oltásellenes-az,aki az oltakozás ellen van és még agitál is,hogy mások se oltakozzanak /Nagy Hannibal Szótár/ 2 fillért nem érdemlő kutatási téma lehetne az, hogy az Orbán APO mért nézi annyira le hülyének a saját híveit, hogy ennyire ragaszkodik oltás ellenesnek beállítani az ellenzéket. Az…..
Coco néni 2021.05.07 17:41:37
@Frick László Intézet:
"nem lesz meg a százalék, dejó dejó.." esetleg talán hasonló stílusban véleményezd itt kedvenc kommentharcosodat, aki előadta,hogy
"az indiai variáns ellen nemjó a fájzer, és szembejön a valóságbácsi, és izraelben sorra a halnak afájzerrel oltott fiatalok az indiai miatt, és dejó dejó"

vagy azt nem véleményezed, mert egy lövészárkon belül nem lődözöl, csak kívülre.
Mi kutyánk kölyke beszélhet marhaságot, örülhet, hogy minél többen hullanak a fájzer miatt, dejó dejó.
Coco néni 2021.05.07 18:22:55
@Frick László Intézet: valaki mesélte, hogy vett egy robotporszívót, és elindította. Csak az volt a baj, hogy a kutya előtte szart be a szobába. Gyönyörűen szétterítette.
Csak úgy mondom. Ne kend a szart.
Először is, TÖBB tiszteletet Karikónak. Azért meg a gecinek beszólt, úgy érzed neked is, jogod van művésznőzni?
Hányinger. Nem művésznő. Tudós. Persze, nálad nyilván nem okosabb.

Szóval ne kend a szart - ráoltás
kínaira Rusvai bácsi MOST javaslolja, akinél nincs ellenanyag, a többire TALÁN 7-8 hónap múlva, egy év múlva...ki tudja...nem érzed a különbséget?

A másik pedig - olvasd már el, nem rólad beszéltem, nem tudom már melyik főokos, tökegyformák, SV vagy SZGY vagy mittudomén, Vektro, bárki, szóval
nem te, hanem Ő mondta, hogy "dejó dejó nem müködik a fájzer izraelben az indiai mutáns ellen" - erről a mi a véleményed?

Ja, persze HUHOGTATÁS
huhogtatás -értsd olyasmit mond valaki, ami igaz, de kedvezőtlen neked.
Coco néni 2021.05.07 18:26:08
@Frick László Intézet: amúgy ezt az ész nélküli fasságot is befejezhetnéd, hogy "fejlettvakcina" meg "büdösvakcina" mivel világosan látszik, KETTŐ nem igazán népszerű
a kínai (bár nálunk több családtag elfogadta) és az Astra- azzal pedig több országban már nem oltanak 40-30- vagy akár 50 alatt
szóval marhajól kitaláltad a fejlettvakcina meg büdösvakcina dolgot, de úgy tűnik, a pfizer- moderna, szputynik baj nélkül elkel, és
kettőre nincs igazán teljes érdeklődés
amibeől az egyik az astra
akkor az most büdös vagy fejlett
"Két igazán pocsék munkája van a FIDESZ-nek, az egyik a kommunikációja, a másik a HR" /Gőccsőgg Dúdkó,2010-2014/ KOVÁCS ZOLTÁN Jól van,akkor ez itt a Géefgé irodája a... FRIKK Nem szeretnék a Gnóm segge helyére ülni... KOVÁCS ZOLTÁN Ludmillaaa! Széket cserélni! (Frikkhez) Na. Tudja ki…..
magyar-magyar szótár dumcsi 2021.05.06 07:15:15
COCÓ A Geci,már megint ésmimmehhalunk. KÓRUS Igen,mimmehalunk. COCÓ Büdösvakcinák. KÓRUS Igen,a büdös vakcinák miatt. COCÓ Miközben egekben a számok, az egész világon seholnem halnakmeg ennyien, a Geci a félelemkeltésével a diktatúrát. FRIKK Igen,diktatúrav an,Horthy fasiszmus,a Rákosi…..
Coco néni 2021.05.07 07:56:16
@Frick László Intézet: te egyszerűen irigy vagy. Ugyanmár, ki hiszi el neked, hogy nem Dubajba akarsz menni, és nem 600 ezerért Olga lenni. Te irigy vagy.
Ilyen az, mikor visszanyal a fagyi :D
Coco néni 2021.05.07 08:34:38
@Frick László Intézet: ne is tagadd, IRIGY vagy, 600-ból már mehetnél Dubajba. Magyaririgység. Dubajirigység. Irigy vagy.
Coco néni 2021.05.07 08:53:05
@Frick László Intézet: ha nem lennél irigy, nem kálmánolgáznál nekem és nem írtad volna le százszor, hogy nettóbanhaccáz
irigy vagy és kész
Orbánnak INGYEN? a hónap viccce :DDD sőt, az év vicce
csak leesik egy tanácsadói állás vagy kisebb kastély, esetleg Fb tagság valahol :D
IRIGY
IRIGY
magyar-magyar szótár koalapaLizer 2021.05.03 08:36:03
Olyan Aranyos! - biztos nem csinálnak belőle paLizertet! Mainapság bárkivel előfordulhat,környezettudatos,felelősen zöld'gondolkodó szivárványemberrel, hogy a gonosz, vasorrúmúltba vezető nagymamáját azon kapja,  a levesbe orozván marhahús leveskockát dob!444!44!44!! Ésugye a hamburgermarhák…..
Coco néni 2021.05.05 08:20:10
@vektortér: menjünk tovább vissza...és az egyház adja vissza a korábban jogtalanul, dézsmaként beszedett tizedeket a dolgozó családoknak :D

amőúgy meg, kisborgár, tudod mi a kompetencia..stb vagy csak őrültes fasságokkal szórod tele a kommentsort, mert ingyen van. És mi legyen helyette? Tanulják meg fejből a révai nagylexikont ? :DDDD
ekkora hülyét mint te :D édesistenem

szülőtől gyereket elvenni...fasiszták? nácik? polpot?ausztrálok törvénytelen fellépése a helyi őslakossággal szemben?
Ha engem kérdezel, baromira remélem, nincs gyereked, és nem is tervezel.
Kb egy 120 éves, és kb 100 éve korszerűtlenné vált bullshittet fújsz. Tudod, tanárszakon van olyan tárgy, hogy pedagógia történet. Amiről te beszélsz, annál már 100 éve is voltak sokkal hatékonyabb, korszerűbb módszerek. De nem baj kisbogár. Mi lenne, ha lenne egy csodakészülék, ami megmutatja, ki a hülye. Van ilyen. A kommentsor :DDDD
Coco néni 2021.05.05 09:02:33
@Serény Vélemény: miért is kellett volna egy olyan szervezetnek hatalmas nagy vagyonokat átadni, aminek tizedannyi hívője sincs jelenleg, mint amikor a vagyon az övé volt. "Földet vissza nem veszünk" - kitől is van az idézet :D
Mi is a rögvalóság? Hogy valaki, aki vektortér meg más egyéb neveken is kommentel, nem ért egy témához, és hülyeségeket beszél. Mi a baj a kompetenciával, és mi legyen helyette? Tessék, nyitott a kérdés. Egyáltalán, mi a kompetencia vagy projekt alapú oktatás, és mi legyen helyette, ha nem ez van. Írjad. Várom.
Coco néni 2021.05.05 17:53:09
@Szorgalmas Gyémánt: na egy ilyen jellegű oktatás indult volna el, ha nem jön 10 év drága potrohásunk, aki próbálja a lexikális tudás favorizálása felé visszalökni az iskolarendszert.

@vektortér: kb hozod Norbika szintjét a 8.B osztályból, aki már serdül, és menőzni akar a haveronak, és provokatív hülyeségeket próbál beszélni a tanárnak,hogy lássak a spanok, ő milyen coool. Őszintén, ezzel simán bosszantani akarsz (nyilván nem tudsz) vagy tényleg komolyan mondod, mert akkor JUJJJ.
A legsötétebben tahó amerikai belpiacosnak szánt zsírbunkóság nyilvánul meg Magyarországon a büdöskínaiztatásban -ezzel éppen eleget foglalkoztam már a napokban. Trumpa mellső lábaiösszes ujjai után a két hátsót is megnyalná amagyar amerikaiseggnyalók lihegéseit hallván.   Nixon idejében az USA…..
Coco néni 2021.05.03 12:13:34
@Szorgalmas Gyémánt: most már nem tudom hol, de írtad, hogy milyen szar nyugaton, mert kirúghatnak egy fb kommentért

index.hu/belfold/2019/12/23/jogeros_vissza_kell_venni_a_facebook-posztjai_miatt_kirugott_ugyeszt/

és ha nyugat-kelet összehasonlítás, hát hol lennél szívesebben kormányellenes ellenzék, Berlinben vagy Isztambulban vagy esetleg Moszkvában?
Coco néni 2021.05.03 12:14:15
@Frick László Intézet: madj elolvasom a koalát, most nem érek rá, melóóó van.
Coco néni 2021.05.04 07:35:51
@Frick László Intézet: életedben nem jártál az oroszoknál :D Én igen.

"Budapest nem Magyarország" - ez annyira szép, annyira szívből jövő, érdemes lenne egy ista oldalt nyitnod, szerkesztesz valami bazigicces képet, ráírsz egy ilyen mondatot, és találsz valami jó felhasználónevet, mondjuk Szalonnás Józsi és azzal nyomulsz.
Bevételből 15% az enyém az ötlet miatt :D
Hasonlítgatás,mint tudomány: összehasonlítani az idén tavaszt,meg mit mondott tavaly ilyenkor Cecília. Ha tavaly mondott valamit a maszkokra,azzal ellentmondásos,amit az idén márciusban mondott és ha találunk egy ellentmondást,akkor Cecília hülye. Bármiért ne lenne hülye,ha egyenlő a FIDESZ…..
Coco néni 2021.05.03 06:48:14
@Dr.Koós Alajos: @Szorgalmas Gyémánt: dehogynem hajlandók, ott van pl Portugália, ahol oltás nélkül leszorították a járványt. Itthon nem hajlandó a kormány népszerűtlen intézkedéseket hozni, mert mint tudjuk, nem ésszerűen kormányoz,hanem "mit szól a szomszéd" alapon hozza a rendeleteket.

@Serény Vélemény: aha..és mi a másik ok.
Coco néni 2021.05.03 07:39:10
@Szorgalmas Gyémánt: már többször írtam itt is, te is politikai alapon válogatsz az oltások között, holott SENKI sem tudja még, melyik lesz mondjuk decemberben hatékonyabb. Viszont politikai indittatásból végigrugdosol embereket, akik OLTATNAK.
És mély kuss van arról részedről is, meg kormányoldalról is, meg a PS-ben és a mandinerben is, mi van azokkal a címeres ökrökkel, akik semmivel sem oltatnak.
Nincs meg még a kilövési engedélyed rájuk, mert a főni udvariaskodik velük.
És azt is megmondjam, miért?
Mert ide tartozik a szavazótábora jó része.
Nem lesz presszió, nem lesznek róluk undorító cikkcsik a Ps-ben...mert mikutyánk kölyke.
Érdekes módon tőletek se hallok erről soha semmi negatívat, csak az oltatni akaró fiatalokat rugdossátok. És aki nem hajlandó?
Coco néni 2021.05.03 07:41:20
@Szorgalmas Gyémánt: volt már cikk a tanárokról és volt undorító kormányzati rágalomhadjárat, aztán kiderült, mégis oltatnak, sokkal nagyobb arányban, mint a népesség, szinte mindenki.
De voltak remek kis írásművek, ide be is linkeltem, de nem reagáltatok.
Miért nincs hasonlóan undorító fikamaki cikk a nem oltatókról a ps-ben vagy mandinerben?
Orbán álomhatára az valamilyen átoltottsági százalék,ez feszt mozog,most éppen a 4millió az,aminek valahogy a győzelmiélét kéne venni. Mindennapos főcímek: Magas a büdösvakcinák elutasítottsága,a Pfizer viszont "jólfogy" "azonnal eloltják"   Tehát részeredménynek tekinthető a büdösvakcinák…..
Coco néni 2021.05.03 06:54:14
@Serény Vélemény: na tessék, mandiner, meg a sok "fejlett tudatuzásod.

..Végül a Fideszt támogatók átlagéletkora 45 év, relatív többségük szakmunkásképzőt végzett, illetve majd kétharmaduk kisebb városokban vagy községekben él...

..A tipikus Fidesz–szavazó az IDEA Intézet erősen jobboldali és inkább konzervatív beállítódású. A fideszt támogatók 91 százaléka ugyanis önmagát inkább vagy teljesen jobboldalinak tartja, háromnegyedük pedig inkább vagy egyértelműen konzervatív. ..""

tehát magyarul pont úgy "jobbos" mint a jobbik, konzervatív - értsd maradi, lófaszt sem ért a mai világ működéséből és az átlag magyarhoz képest alulképzett, mert még érettségije sincs.

ja és a községekben él - magyarul ott, ahol a legkevesebb az aktív dolgozók száma arányosan a népességen belül .

Amúgy sokszor gondolkozom, ti hogy keveredtetek ebbe a táborba. Dudi a vidék miatt, mert élből utál mindent, ami a városhoz kötődik. De TE, aki azért képzett?
Coco néni 2021.05.03 07:20:41
@Frick László Intézet: Dudi pedig jólhangzó de teljesen semmitmondó és értelmetlen elemzéseket ad orbánimádatába belevakulva

olvass vissza Dudi - kik a fidesz szavazók...községben lakók, nincs érettségije
tehát akkor hogy veszített Bp-en
hogy az itt lakók értelemszerűen városiak és magasabban képzettek, ahogy pl. Szegeden is ezért veszít évek óta

akar-e váltani - egy mandineres elemzésből vettem az adatokat, amiben világosan benne van, a fidesz szavazó alapvetően HÍVŐ, bármi történik, NEM szavaz máshová. Mint ti, kispofák. A szerelem az szerelem...ahogy mondta Alföldi Robi is ;)
Coco néni 2021.05.03 07:30:07
@Szorgalmas Gyémánt: mivel egyikünk se ért se az oltáshoz, se az immunológiához, csak egy részre válaszolnék.
"ájulásig szeretett nyugat".
Mivel volt "szerencsém" egy olyan rendszerben felnőni, ahol erősen korlátozták a jogaimat, úgy gondolom, hogy a jelenlegi nyugati tipusú demokráciának hívott képződmény ennél sokkal jobb.
Vannak hibái, vannak vadhajtásai, de ha mérlegre teszem, akkor sokkal jobb valamilyen autokratikus rendszernél.

Szerinted? Vagy jobb az autokrácia, legyen egy vezér, a többieknek kuss, és álljon be mindenki abba a sorban, amit a főnök mutat?
Víruskérdésben pedig ne okoskodj. Szerintem nem értesz hozzá. Országosan kb 20 ember lehet, aki rálát, és ők is egymásnak ellentmondóan szoktak nyilatkozni.
Azt viszont látom, hogy már Karikót is baszni kell újabban, hiába magyar.
...és megint egy ember,akinek nem kellett volna annyit drogozni. /Frank Zappa -ANagy Riport / Még a kutya szinonimjeként a kétbetűset se használja az a kedves olvasóm,aki csatlakozik a bojkottomhoz.   Ne válts jegyet a kurva kibaszott möccsökre hallgass nevetségeszenét: azokba a geci…..
Coco néni 2021.04.25 07:19:00
@vektortér: és a többi ország vezetése mind hülye, akik negyedházzal vagy egyáltalán nem vállalnak meccset, egyedül a potrohásnak van a seggében is agya, hogy itt legyen teltház. Végül is, majd 9 és fél millió ember végigszívja a nyarat a 4. hullám miatt, hogy 10 ezren jól szórakozzanak a meccsen.
Csak megjegyzem, júniusban szóbeli vizsga NEM lehet, mert veszélyes! és őszig vészhelyzet van! Előválasztás se lehet, mert VESZÉLYES! Kizárólag meccs lehet, ott nem terjed a vírus.
Coco néni 2021.04.25 09:18:18
@Frick László Intézet: napi egy tornaóra remek ötlet- az iskolák többségében 1 azaz egy darab tornaterem van, és akkor oszd be őket, ja nem lehet...legalább 2-3 terem kéne osztályok*tornaórák száma

@Serény Vélemény: morbid ízléstelen és kegyeletsértő 27 ezer halottnál (ami a meccs idejére lesz vagy 28-29 ezer) SIKERRŐL beszélni.
Igen, mindenki be lesz oltva, kivéve a gyerekek, a terhesség 1-6 hónapjában járók, a daganatos betegek és más nem oltható betegek...stb.

És itt van tényleg, hogy elköszönök jó időre, mivel elég nekem Dudi unalmas paneljait végigolvasni, de hogy te agy nélkül puffogtatod őket...amúgy ő is felvette már a jóoldalizást, meg fejlett tömeg...egy másik cikk alatt, ott válaszoltam neki, olvasd el, nem gépelem be újra.

De lássátok be, kurva unalmasak ezek a beszélgetések, hogy "fejlettjóoldali " meg hasonlók
meg lazán nem beszélünk az áldozatok számáról...SIKER van

de nem a véleménykülönbség miatt csekkolok ki innen, hanem tényleg az UNALOM miatt.
százszor ugyanazok a panelek, jógyerekezés, meg hasonlók. Ja, négerekfasza rég volt :D
de már azt is untam.
menjetek kirándulni, jó az idő
Coco néni 2021.05.02 08:53:02
@Frick László Intézet: így van, maradjon a potrohás még 100 évig. És arról mi a véleményed, amit nyiltan megmondott, hogy az egyetemek azért kerülnek alapítványi fenntartásba, hogy nehogy már olyan ember lehessen a vezetésükben, akik nem azt gondolják a világról, amit ő.
Tehát a választói akarat le van szarva, most is azért kb az ország fele nem azt gondolja, amit ő, de az mindegy, és ha jövőre véletlenül több mint a fele nem azt gondolná, amit ő gondol, az sem fontos, nehogy már az embereket akarata, döntése érvényesülhessen, CSAK AZ LEHET AMIT A POTROHÁS GONDOL ÉS AKAR, ezért az egyetemi vezetések betonba öntve. A választók, az emberek meg le vannak fosva nagy ívben és cikkcakkosan is.
magyar-magyar szótár Aratás 2021.05.01 04:57:00
"Köszönjük,hogy legyőzted nekünk a Cigányt!" Arató András MSZP kézcsókja GYurcsánynak,2006./ A héten érett be az Ellenzékünk felelős oltásbarátságának a kis veteménye  -nagyot kaszáltak. Olyat is vágtak pénteken,amit pedig csak szerdán és csütörtökön vetettek,úgy szavaztak az Ónióban,hogy…..
Coco néni 2021.05.01 09:58:12
@Serény Vélemény: születése óta ott lakik és oda van bejelentve. És nem az egyetlen a családból, akit még nem kerestek a hivatalos, BEJELENTETT tényleges lakhelyén, semmivel. Körzetenként eltérő, hidd el.
Coco néni 2021.05.01 09:58:57
@Frick László Intézet: ja HUHOGÁS, na ez a kommented is kuka.
Coco néni 2021.05.01 10:05:42
@Frick László Intézet: az első sorig olvastam...nálunk kijött a védőnő mikor terhes voltam, aztán mikor született a gyerek, fel lehetett hívni bármilyen kisebb problémával, ami nem orvosi ügy.

Ha jól emlékszem, itt a többiek is úgy nyilatkoztak, hogy ők is ezt tapasztalták BP-en. Most te jössz - tehát miért szarok a fővárosi védőnők, így amblokk?
Ez olyan,mintha valaki nekiállna egy 100 Leggazdagabb Magyar vagy 100 Legbefolyásosabb Magyar Nő listát barkácsolni. Pesze a Forbes Standard-et nem használhatja,mert az jogvédett és már "eladták" van magyar licensz tulajdonosa. Ugyanígy természetesen az Európai Gyógyszerügynökségnek is van egy…..
Coco néni 2021.04.27 09:55:29
@Szorgalmas Gyémánt: @Serény Vélemény:

www.origo.hu/itthon/20210427-koronavirus-szijjarto-ujabb-szallitmany-szputnyik-vakcina-erkezik-budapestre.html

és tessék mondani,pfizer is jött ma?
igen
és arról nincs hír?
nincs

keressetek nekem egy olyan cikket, ami lakájmédiás propcsisajtóban jött le, és nyugati oltásnak örömködik valamelyik kormánytag?
na, hajrá, lássam találtok-e

és mennyi várható még pfizerből? Ja, azt sem közöljük.

rágodjatok rajta kicsinyt.
:D
Coco néni 2021.04.27 09:57:52
@Szorgalmas Gyémánt: @Serény Vélemény: és arról is írhattok pár sort, hogy mi fontos igazából a kormánynak, ha olyanoknak küld védettségi igazolványt, akik nem védettek, és miért nem fogadja soha senki a kormány részéről a pfizert, csak a kinai meg orosz gépet, és miért nem rendelte meg az összes modernát - ha tényleg az átoltottságot akarná emelni, és nem propaganda bullshitot tolni a híveknek.
Coco néni 2021.04.27 10:22:51
@Szorgalmas Gyémánt: akkor ha az a dolguk,hogy szállítsanak és érkezzenek, a szputynyikon miért örömködik mindig külön valamelyik kormánytag, és hozza le a propcsi-lakájmédia a hírt.
A linkelt táblázat ápr. 20-i
HOL van arról a hír, mennyi pfizer érkezett ma? Annak miért nem örült Szíjjártó?
Thank youuu, boyz and guruuuurlllz! :D /Moon Zappa/ Elárulok még egy egy titkot: Vannak autisztikus tünetcsoportok,amik igen-igen ritka esetekben ( NEM AUTIZMUS hanem AUTISZTIKUS TÜNETCSOPORT [szindróma]) egy szűk sávban zsenivé emelik az embert, bár egyébként imbecillis hülye a többi…..
Coco néni 2021.04.27 08:20:03
@Picsaember: én elég rég óta ismerem a bloggazdát. Nem most a járvány alatt lettilyen, így született :DDD
Nagy mellény, nagy duma, mindenkinél okosabb, mindenki hülye hozzá képest
és súlyos BUdapestirigységben szenved :D
Ne vedd magadra, bárkivel ebben a stílusban és így beszél, aki nem szó szerint azt mondja, amit ő.
RELAX :D
Coco néni 2021.04.27 08:47:10
@Picsaember: vagy röhögsz rajta :D
Coco néni 2021.04.27 09:08:30
@Picsaember: @Frick László Intézet: Dudi is azért szól le minket ezek szerint, mert irigy ránk.

Én pl. tudom, hogy rám miért irigy, hogy rád miért, azt nem tudom.
"Valami csak munka által keletkezhet." Anyagmegmaradás törvénye,általános iskolai fizika alapjai,részlet../ "A [nyitnikéket és támogatásokat követelő] vendéglátósokat váratlanul érte a nyitás, van,aki csakmásfélhét múlva tud kinyitni.." hogy bezárhasson végleg lehúzva a rolót,amit majd felhúz a…..
Coco néni 2021.04.26 19:52:38
@Frick László Intézet: nincs cinemaxom

Érdekes dolog ez, számon kérni rajtam, hogy "egyéni gondolat" nem tudom, mit várnál, a valamiről való véleménye az embereknek általában tömeggondolat, mivel nagyjából a legtöbb embernek ugyanaz jut eszébe bizonyos dolgokról.

Ez ilyen amcsi hazugság, hogy "mindenre kreatív és egyedi módon kell reagálni" már miért kéne
AMúgy, meg, amt te írsz, miből gondolod, hogy nem száz vízcsapból pont az folyik....
és főleg - engem szidsz, hogy "egyedi véleményt" vársz, de pl. SV-bel teljesen elégedett vagy, holott ő rendszeresen szó szerint téged ismétel. Az nem baj úgy tűnik. Követőd lehet, ellenzéked nem.
Coco néni 2021.04.26 20:14:15
@heki: én úgy tudom, hogy boltban, postán mindenhol kötelező, az utcán nem kellett kisebb helyeken, illetve a polgármester hatáskörébe tartozott. Zárt térben, mint az üzlet, a fodrász, a posta, stb szerintem település nagyságtól kötelező volt.
Egy konkrét faluról beszéltem, amit valaki mesélt nekem. Én nem vagyok Dudi, hogy
egy = összes.
Amúgy Dudi felvetéseit, hogy attól függ milyen valaki röhejesnek tartom, azért ott lakik, mert ott adódott lehetősége, és kész. Rámaradt egy ház a grószmuttitól, és ott lakik. Vagy egy ismerős olcsón kiadja a lakást albiba, de csak megbízható ismerősnek, azért ott lakik. Van olyan ismerősöm, akik a kerületek felében lakott már, mert úgy hozta éppen a helyzet.

De nem győzöm hangsúlyozni, EGY konkrét vidéki helyről beszéltem, ez a szövegből is érthető volt, de azóta ezen rugózol.
Coco néni 2021.04.26 20:58:12
@Szorgalmas Gyémánt: nem feladatom megvédeni azokat akik teraszoztak, de szerintem nagyjából leszarták, hogy melyik fideszceleb hol kivel ül, a haverok miatt mentek....
Zsúrpubikám viszont nagyjából egy szót sem fogsz fel abból, amit mondok
1. A teraszozó fiatalok HIBÁSAK, meg BIRKÁK
2. Orbán meg a többi teraszozó fideszes, meg fideszceleb NEM hibás
3. azt hogy ki teraszozhat, TE döntöd el, aki neked nem szimpi, az birka, mert teraszozik...és mondd, RogánAntilop a potrohással, meg Löllő az új asszonnyal, meg az összes másodvonalbeli fideszes az NEM hibás....most próbáljunk meg már rendet vágni...
amúgy a teraszozók életkor alapján nagyjából senkire sem szavaztak eddig, mert vagy még nem szavazhatott, vagy mint a huszonéveik elején lévők nagy része, apolitikus, leszarja magasról a szavazást.