Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PagoX

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsoldos Péter Régóta tartozom már magamnak és nektek is ezzel a poszttal... A science-fiction soha nem látott népszerűségnek örvend, a fantasy-val karöltve mondhatni, hogy meghatározzák a korszakot. A sci-fi a szingularitás felé való rohanás az újabb és újabb technológiai forradalmak…..
Filmdroid Farrell az Emlékmásban 2011.07.14 22:13:28
A Conan mellett készül még egy másik remake is, amiben anno Arnold Schwarzenegger feszített. Az Emlékmásban (Total Recall) Colin Farrell lépett az Osztrák Tölgy nyomdokaiba, ő akciózhat, bár gyaníthatóan csupán annyit, ami belefér a PG-13-as kategóriába. A rendezői poszton az…..
PagoX 2011.07.15 13:47:12
@R. Daneel Olivaw: eddig katasztrofális eredménnyel. lásd a legutóbbi nézhetetlen Sorsügynökséget.
Egyre biztosabb, hogy megvalósul A majmok bolygója feldolgozása, a Rise of the Apes címre keresztelt filmre sikerült megnyerni James Francot. A színész egy tudóst fog játszani, karaktere éppen az Alzheimer-kór gyógyszerén dolgozik, amelyeket majmokon tesztelnek. Az egyik alanyt…..
PagoX 2010.05.21 14:59:21
comment:com Pirx, Harper, Ruanda 2009.10.07 16:40:00
Langyos dvd-zős esténk lesz ma, vagy visszanézhetjük a videótárakból, amiről eddig lemaradtunk, mostmár szerencsére ez is egy lehetőség, az MTV-n például rengeteg retró tévéjáték megy mostanában, jó párat érdemes megnézni. De lássuk, mi a kínálat mára, mert ma sem…..