Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisama

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
A Négy esküvő című új valóságshow-ban menyasszonyok mérik össze magukat négyesével, és akinek az esküvőjét a legkellemesebbnek, leghangulatosabbnak ítélik a többiek, az nyer egy álomnászutat Mauritiusra. A műsor készítői, írja az origo, szerették volna, hogy minél…..
Régóta fenjük rá a fogunkat, és íme eljött a nap, amikor megtudjuk, hogy milyen a szingli-életmód Duna tévés-módra. Ma este 21 órakor, rögvest két résszel indul ugyanis a Diplomatavadász című, új saját gyártású sorozatuk, amit abból a 2,4 milliárdos pluszpénzből…..
Kisama 2010.08.19 11:40:25
      ..
Kisama 2010.05.17 11:03:27
          szabadelvű, engedékeny, bőkezű (Idegen Szavak Gyűjteménye - www.idegen-szavak.hu)liberális szó jelentése eredetileg szabadságot kedvelő, bőkezű. (www.sulinet.hu/tart/cikk/Seh/0/32551/1)A liberalizmus az individuális…..
 Ki a rendes nő:- A rendes nő nem agresszív, fizikailag sem, verbálisan sem, gyengébekkel sem.- A rendes nő nem lop, nem csal, nem hazudik, nem verekszik, nem erőszakoskodik, nem közszeméremsért (nyílt utcán vizeléssel kezdődik),nem öl. - A rendes nő sajátjának tekinti a…..
Kisama 2010.05.12 14:25:22
@kolompar.sara:

Csak azabaj, hogy engedelyezted a tobbi rendes nonek hogy mas ferjere (pl tiedre) hajtson.

Most mi lesz?? :(
Kisama 2010.05.12 14:27:27
@kolompar.sara:

Namost ez erdekes. Ha a rendes nonek van izlese es nemhajt a te rendes ferjedre, akkor viszont neked nincs izlesed?? :(
Kisama 2010.05.12 14:52:07
@kolompar.sara:

Miert nem? A rendes no nem kivanatos a rendes ffi szamara? Raadasul csak azt tiltod, hogy rendes ffi mas FELESEGERE nem hajthat. Azt nem hogy mas szingli csajra hajtson. Mi van ha egy rendes szingli csaj hajt a rendes ferjedre? Neki nem kotelessege elhajtania a rendes szingli csajt, elvegre nem csinal semmi "rendesbe" utkozo dolgot. :)

Ez tudod mi? Ez itten egy jogi kiskapu :D
 Az igazi férfi (ez itt elébb egy link lenne, csak állítólag nem látszik annak!:-))szoknyát hord:-))..
Kisama 2010.05.12 14:22:05
@kolompar.sara:

Alakul, na mar csak a tobbi posztot kell atirni hasonloan es jo lesz :)
Kisama 2010.05.12 14:24:28
@kolompar.sara:

Ja es szep, hogy megint ferfitol idezel. :)
Előre is bocs a szelektálásért, csoportosításért, tipizálásért!!!!:-)- Akik ironikusan visszavágtak:Sokkal több tranny-t a politikába! Anyám borogass!Igazából sokkal több női kommandós is kellene, mert ott is alul vagytok reprezentálva, ami felháborító, igaz…..
Kisama 2010.05.12 13:41:40
@kolompar.sara:

Jaj te szegeny. Azert ugye nemfajt (annyira)? :)
Kisama 2010.05.12 14:14:51
@kolompar.sara:

Áh nem inkabb kommentelgetek meg. Az sokkal szorakoztatobb :)
egy friss lista, csak a frissesseg miatt erdekes, de idetehetnem barmelyiket, barmelyik orszagbol!MINISZTERELNÖK: Orbán ViktorMINISZTERELNÖK-HELYETTES: Navracsics Tibor (kancellária)KABINETFŐNÖK: Varga MihályMINISZTERELNÖK-HELYETTES: Semjén Zsolt (nemzetpolitika,…..
Fel kell ismerni.Vége a köntörfalazásnak! Nem az a megoldás, ha homokba dugjuk a fejünket. A tény attól tény marad! férfibűnözés létezik. Csak AZ van! Fajra, vallásra való tekintet nélkül! Erőszakos, durvák, abberráltak, erkölcstelenek! Az alapvető társadalmi normákhoz sem…..
Kisama 2010.05.11 20:21:11
Hogy a temanal maradjak: persze hogy letezik ffibunozes, ahogy letezik noibunozes is. Sot tovabb megyek: saribunozes is letezik (a sok ezer es ezer nobol akit sarinak hivnak, biztos van olyan, aki bunozesre adta a fejet.)
Szal ilyesmit kijelenteni es plane ezert letrehozni egy egesz blogot marhara idopocsekolasnak tunik. Deha neked erre van idod, nosza. :)

Nade nembanom vegyuk komolyan amit irsz. Ezesetben halkan hagy jegyezzem meg, hogy "statisztikai adatokat" egyet se irtal, kizarolag szubjektiv allitasokat.
"A börtönökben világszinten jóval nagyobb arányban ülnek férfiak!"
Mik a pontos adatok? Forrasok az adatokhoz? Tudod, ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek, akkor errol kutatasokat kell vegezned es mertekado forrasokkal kell alatamasztanod allitasaidat, kulonben csak a levegobe hadovalsz.

"A legkeresettebb bűnözök listáján (alig)ha találsz nem-férfit!"

Mely listakat nezted meg? Mely orszagokban? Kik altal osszeallitott? Forras? Konkretumok?

" pedofil bűncselekmények túlnyomó részét férfiak követik el!"
Keszult errol fuggetlen felmeres? Alatudod tamasztani konkret szamokkal? Forras?

Stb, stb, stb.

Ja es meg egy dolgot megemlitenek:
A post elejen ezt irod: "férfibűnözés létezik. Sőt csak AZ van"
Kesobb viszont ilyeneket olvasunk:
"jóval nagyobb arányban"
"túlnyomó részét "
"szinte csak"

Most akkor csak az van, vagy pedig van esetleg netalantan mas is? Ha pedig van mas is, akkor ez mitjelent? Esetleg oket is elkene tavolitani nem? Mi lenne ha oket is extrapolalnank mindenkire?

Ne is haragudj sari, de amiket itt irsz az komolytalan.
Kisama 2010.05.12 13:22:40
@kolompar.sara:

Jaj kitetszett torolni a "csak AZ van!?" reszt? Nagyon helyes. :)
(Habar picit sunyi dolog)
Kisama 2010.05.12 14:01:43
@kolompar.sara:

Felolem :D
Igy legalabb megint ervenyes amit irtam es megint szepen ellentmondasba keveredtel. :)
 Igen, igen, ismerek rendes férfiakat!Közvetlen környezetemben is, ezért nem lehet előítéletességgel, sztereotipizálással, nochdazu rasszizmussal meggyanúsítani, sem elítélni. Én csak a nem rendes férfiakkal tennék valamit, különíteném el őket, szüntetném meg…..
Már éppen teljesen lemondtunk volna Hitler bukásának "tréfás" átköltéseiről, amikor hirtelen gyöngyszemet találtunk a korpa közé keveredett falra hányt borsó közt. A hétvégi focieredményeket meg mindenféle focieredményeket azért is fárasztó az összeomló…..
w Mágneslady 2010.01.27 06:50:00
A kampány nem a lovagiasság ideje. Konzervatív, liberális, sőt szocialista férfiak is örömmel tréfálkoznak Dávid Ibolya rovására, mintha sose nevelték volna őket illemre. Gúnykacajjal és durva beszólásokkal kísérik egy hölgy élethalálharcát, ahelyett, hogy azon…..
Belsőség Bunkóbbak a nők? 2010.01.27 06:51:00
  Csak a tendencia szomorít el. Ha tíz sofőr nem enged át, abból nyolc biztosan nő. Vélemények azonos című írásunkról...
Méltó döntő volt, mert- a világ két legjobb teniszezője több, mint 4 órás, 5 szettes mérkőzést vívott- az egyikük 13-szoros GS bajnok, a másikuk meg a világ jelenlegi legjobbja- mind a ketten megérdemelték volna a győzelmet- az elmúlt 23 GS tornából ők nyertek 19-et- Rafa…..
1. Ez lesz Rafa és Roger hetedik egymás elleni Grand Slam döntője.2. Ez abszolút rekord, hiszen Agassi és Sampras, valamint Lendl és Wilander ötször-ötször, Borg és Connors, valamint Borg és McEnroe négyszer-négyszer csaptak össze GS döntőben.3. Ez lesz a 19. egymás elleni…..
Kisama 2009.02.01 16:56:11
@kretzsche6:
Eredjel mar. Kifejezetten jo volt SZG. Szerintem teljesen partatlanul kovetitett vegig.

Marha unalmas, hogy amikor Federert fenyezi, mert jol jatszik, akkor jonnek az anti-Federer maniakusok es azert szidjak, mig ha Nadalt, akkor pedig a masik tabor. Mikor ertitek mar meg, hogy neki ilyen a stilusa, o lelkesedik erte, ha vki szep pontokat ut. Es ebben volt ma reszunk nem is kevesben.

Emellett szerintem egyertelmuen a legfelkeszultebb Euros kommentator.
Salakblog - Minden, ami tenisz No.1 2009.01.31 10:55:00
Serena visszavette azt, ami az övé.Ő a világelső.Azt hiszem, hogy a többiek csak ideiglenesen vezették a világranglistát...
Kisama 2009.01.31 13:16:18
@sandros5000:
Orulhetnek is. Sikerult kiharcolniuk, hogy kb 5od annyi munkaval (pl Serena donto: 1h, Nadal elodonto: 5h) ugyanannyit keressenek.
Szerintem van minek orulniuk.
Salakblog - Minden, ami tenisz Este 2009.01.27 11:32:00
Csak mert néhányan félreértették.Amikor Djokovic esti programot kért és nem kapott a szervezőktől, akkor azt nem Federerrel szemben kérte és nem kapta, hanem Jelena Dokiccsal szemben...
Kisama 2009.01.27 16:36:23
@McKracken:
Szerinted gyengebb. Ez egy szubjektiv velemeny. Az eg vilagon semmivel sem er tobbet mint az enyem, vagy barki mase.
Tenyleg nincs mit ragozni rajta.

Sokak szerint nem volt gyengebb azaz idoszak, sot.
Kisama 2009.01.27 17:03:40
@1pumukli:
@atti73:

Haha szal innen fuj a szel. Ertem mar! :)
Nem csoda, hogy ennyire utaljatok RF-t. A nagy idolotok rekordjat kergeti epp.
Juj meg a vegen megdonti a 14GS-t! Fujfujfuj Fed.

Igy mar vilagos, hogy mire fel eza nagy RF gyulolet. :)
Kisama 2009.01.27 17:12:41
@ettumifilii:

Nincs mit csodalkozni ezen. Akik utaljak Fed-et, mind a multban elnek. Borggal fekszenek, Mcenroe-val almondnak es Samprassal kelnek.
Az o bajuk. Ilyen mentalitassal sose fogjak megegyszer elvezni a teniszt.
Most epp Fed-et utaljak, de utana majd Nadalt fogjak, majd kesobb a kovetkezo generaciokat. Allandoan azzal fognak jonni, hogy maiak milyen kis nyikhajak, szarok fuj. Bezzeg McBorPras! O volt az igazi!
..
Kisama 2009.01.08 16:20:15
@zZz:

Haha en teljesen nyugodt vagyok. :)

"De ilyen felfogással tényleg nem sokáig fogod húzni a japánok között."

Pont ellenkezoleg. Mivel japanok sose fognak megserteni. Sose mondjak szemedbe, ha vmi bajuk van veled. Poenkodni meg vegkepp nem fognak masok elott. :) Olyan merevek es zarkozottak, hogy azt nem is hinne az ember, amig nincs veluk rendszeresen kapcsolatban.

"Mert sok a lelkes anime-s a japán szakra járók között is, legalábbis azt hiszem. Hogy te ilyen vagy-e, azt nem tudom."

Hat azokba az animesekbe, akik japan szakra jarnak egy picit hosszabb ideig is, hamar beleverik a keigo-t (tiszteleti beszedforma). Szal meg ok is tudjak, hogy ilyesmit nem illik mondani.

"Aki meg kinéz olyan jól, azzal általában meg agyilag van valami gond. (csak a külsejével foglalkozik, ganguro stb.)"

Miert szerinted a gangurok jol neznek ki? Hat izlesek es pofonok... ahogy te is mondtad. :)

"De huszonévesek pl. a Liszt Zeneakadémián jópáran tudtommal. De állítólag zárkózott társaság és gyakorlatilag csak japánul beszélnek, úgyhogy sok sikert!"

Ez igy van. Egesz sokan tanulnak itt Mo-on. Sot vannak, akik magyarul tanulnak. Ok foleg oszakaiak, mivel az ottani egyetemen van magyar szak. Viszont rajuk is igaz, hogy gyakorlatilag kizarolag mas japanokon keresztul tudsz csak veluk megismerkedni. Nagyon zarkozott egy kozosseg. Viszont ok mar nem csak japanul beszelnek. :)
Kisama 2009.01.08 17:19:16
@Ez a nevem:

Kivancsi vok baratnod orul-e neki, hogy "banzsa sargakat" stirolsz a neten szabad idodben. :P
Kisama 2009.01.08 17:20:02