Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emlé Keztető

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen." Egy szerintem a közhangulatot sajnos jól kifejező nyúlfarknyi kirohanásra szeretnék csak reagálni, amit a kiváló Mentális Deficit blogon közöltek a kormányzat által a harmadik hullámra beharangozott…..
Emlé Keztető 2021.03.11 18:14:51
@A kiló nem százat jelent.: Felhívnám a figyelmed arra, hogy neked, aki rendszersen "szellemi fogyatékos", "elmebeteg" és hasonló jelzőkkel illeted azokat, akik nem értenek veled egyet, semmifél erkölcsi alapod nincs számon kérni semmilyen hangnemet, senkin! Elvesztetted a jogodat bármiféle kultúrált hangnem elvárásához, méghozzá reégesrég. Eleve is szánalmas dolog bunkón leugatni mindenkit, majd sértődötten pityeregni, ha visszakapod!

"A legtöbb az Index és a 444 stb. lapok cikkein alapul. "

Hazudsz!

Bárki visszakeresheti, de szerintem a többség emlékszik is rá, hogy veled ellentétben ezek az újságok komolyan vették a járványt az első perctől kezdve, felhívták a figyelmet a veszélyekre és védekezés fontosságára, míg te pánikkeltő mainstream médiának bélyegezve mocskoltad őket folyamatosan. Most meg mégis rájuk hivatkozva próbálod védeni magad? Gyenge próbálkozás volt, még hozzád képest is.

Itt vannak a posztjaid, vissza lehet olvasni, ott vannak az Index, 444 cikkek vissza lehet olvasni.

Elbasztad öreg!

Az internet nem felejt és én sem.

Az pedig gyenge próbálkozás, hogy letagadod, hisz vissza lehet keresni, ott vannak a dátumok, ezt bizony mind te montad!

Legközelebb majd abból csinálok gyűjtést, hogy kiket, hányszor milyen személyeskedő, sértő jelzővel illettél, ha újra ilyen pökhendin kéred számon bárkin a hangnemét. Tudod, az internet nem felejt! :)

Kitilthatsz nyugodtan, szerinted mennyire érdekel? :)

Én inkább azt javasolnám, hogy vedd észre magad, nézz bele a tükörbe, hagyd abba a hazudozást, mások mocskolását, akkor talán kivívhatsz magadnak némi tiszteletet! Fenyegetéssel, pökhendiséggel, mocskolással az nem fog menni!