Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ricsi king

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos még mindig a második pályánál tartok, de ez nem tartott vissza, hogy egy idióta trailert összedobjak  ..
infó.Kispest Idegen tollakkal 2010.02.10 09:18:00
A helyi fideszes országgyűlési képviselőjelölt szóróanyagában ígéretet tesz a Kossuth téren található, a tervezett Stefániaház helyén tátongó gödör betemetésére. Valóba fontos téma, elvégre a „gödör” kérdése már évek óta húzódik. Megoldása mindeddig…..
Kis maszek sorozatom elérte a harmadik epizódot. Elvileg nem itt kéne megjelennie, de sajnos a .hu oldalam nem üzemel. Valamint azt is tudom, hogy ez nem mindig volt ingyenes, de mára szabadon használható. Aki ki szeretné próbálni, annak 2 dolga van:  1. Letölteni magát a játékot…..
Hogy legyen szó a jó játékokról is, holnap Budapest Game Show a Budapest Sportarénában.HonlapMár csak ezért is, és ez nem vicc!A tisztaszoftver.hu is jelen lesz a rendezvényen, így a helyszínen egy rövid regisztráció után, minden államilag támogatott felsőoktatásban résztvevő…..
ricsi king 2009.10.30 17:10:43
Nos ha ki lehet próbálni a Left 4 Dead-ot és még ingyért osztogatnak Windows 7-et akkor..... Nem izgat sz@r a gépem Left 4 Dead2 meg már minnyá kijön lehúzom v.mi fanatikus haveromtól :P
Baaad Movies Filmelemzők blogja 2009.10.25 21:59:00
Othala és Darth Revan Master új blogot indítottak, mely a Rossz Pc Juniorok filmes átirata. Bárki küldhet írásos vagy videó kritikát bármilyen filmről. A blog szerkesztőségéhez éppen ebben a percben csatlakoztunk mi is, úgyhogy valószínűleg többször fogtok még hallani az…..
Még nem hallottál róla? Nem véletlen... Halloween kiadás(Bár még kicsit korai, addigra nem tudok újat készíteni és fölöslegesen nem akarom nálam tartogatni)Sountrack: New Order - Confusion ; Munsters Theme Song..
Nem, nem. Sajnos nem zenéről van szó, hanem az itt bemutatott vacakról. Tibor felfedezte, hogy ennek van letölthető demója, úgyhogy küldöm mindenkinek, aki marhára unatkozik. 1159 ember nem tévedhet ;) Gyanítom holnap ez valamivel már több lesz ;)  Kis nosztalgia..
Na kérem szépen, ez is meglett! 2007 április 22.-én jelent itt meg a legelső bejegyzés és jól emlékszem, ahogy egyesek még 2007-ben cikiztek, hogy "Max fél évet adok neki, azt eltűnik", erre tessék. Ezúton is köszönöm nektek a hűséget (már akik még itt vannak :P),…..
Mi újság Lulával?Soundtrack: Right Said Fred - I'm too sexyMajmos videó teljes terjedelemben megtekinthető itt. Jobb mint ez a videó ;)..
Vannak olyan pillanatok, amikor nem lehet elhinni, hogy ez a készítőknek hogy nem tűnt fel? Nos, ezt is ezek közé sorolnám (ahogyan ezt is). Igazából már elég sokan bemutatták ezt a híres Ring King jelenetet, de egye fene, ez túl jó, hogy ne ismerje meg az, aki eddig nem látta…..
Megint kaptam egy e-mailt, hogy ne csak olcsó játékokat figurázzak ki, mert azoknál ne is várjunk mást. Nem először kapom ezt, Alien Anarchy után is írt valaki, hogy 250 forintos játéknál mégis miért csodálkozom...?Itt egy alapvető félreértés van:- A blog/videók címe…..
ricsi king 2009.02.22 05:40:59