Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Octavia

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy már említettük, kicsit aggaszt minket a macskafürdetés. De hát mit tegyünk, küldtetek néhányat, nem is rosszakat, a macskák meg kerülhetnek olyan állapotba, amikor muszáj megfürdetni őket.Molitól minden kommentár nélkül kaptuk ezt a két képet, amiktől egyszerre kell…..
Appleblog Fotózz a laptoppal 2009.08.15 08:36:00
Greg-0 küldte nekem ezt a képet. Fogalmam sincs, ki ez a Jackson-hasonmás az előtérben, vagy hogy mit vigyorog középen rózsaszín ingben az ál-Samuel L. Jackson (két Jackson-másolat egyetlen képen!), de azt tudom, hogy nagy tömegben a MacBook Pro iSight-ját használni fotózásra a…..
Appleblog Hétfői Apple-csaj: Anna 2009.03.09 07:15:00
Brékó, brékó, brékó, óriási áttörés emberek: hétfői sorozatunk történetében először magyar csaj látható a képen. Méghozzá maga Zsiros Anna. Akinek esetleg nem ugrana be egyből, hogy kiről van szó, annyit mondok:  Keno. Igen, ő az a lány, aki hosszú időn…..
Idegen nyelveket tanártól, tankönyvekből, iskolás stílusban csak annyit érdemes tanulni, mint amennyit az átlagos középiskolában tanítanak: kb. 200 órát, tehát egy erős alapfokig, vagy egy gyenge középfok környékére. Ennyit is csak azért, mert minden kezdet nehéz, és kell…..
Láttam egy hirdetést, ami fapados weboldalt hirdet, "ócsóért". Kisebb-nagyobb rendszerességgel hívnak fel ismerősök, hogy kellene egy olcsó weboldal. Rendszeres kérés ez az ügyfelek felől is: csináljunk valami olcsó megoldást.Nem egyszerű dolog elmagyarázni azt, hogy…..
Octavia 2009.03.03 12:04:56
@CyberPunK: "Mert egy átlagos grafikához kell 5 év 3DS Max és 8 év Photoshop tapasztalat, ugye? :D"

Hát a 3DS Maxot sajnos nem nyomom, de a több, mint 8 éves (10-11 éves) Photoshopos tapasztalat, az nálam stimmel ;)
Octavia 2009.03.05 16:05:17
@Capo di tutti Capi: "Online webshop-ot ajánlottam egy olyan cégnek, aminek van profi logisztikája, termékei, stb. Azt mondta, nem kell, mert csak jelen akarnak lenni. Több, mint 10,000 eladási helyen vannak jelen az országban és magasról tesznek az internetre. Csak mi hisszük, hogy ez egy MUST HAVE cucc. Nem az. Vagy nem feltétlenül úgy, ahogy mi gondoljuk."

Nem mindenki szeret webshopban vásárolni. Asszem a magyarok nagy része nem szeret. Például én sem. Nem is igazán bízom meg a magyar webshopokban, jobban szeretem személyesen megnézni, megtapogatni a kinézett holmit, lehetőleg egy minél nagyobb áruházban, ahol nem bámulnak az unatkozó eladók egyfolytában a képembe.
Továbbá a webshopokból való vásárlásnál általában van szállítási költség is, amit feleslegesen fizetnék ki, plusz nem számítható ki, hogy a futár mikor óhajt jönni.
Ebből következőleg meg tudom érteni az olyan cégeket, akik nem szeretnének webáruházat fenntartani.
Octavia 2009.03.03 11:57:19
@zala: "Szilvásy György öccsének a munkája, és ha átböngészed akkor találsz rajta egy aloldalt, mely
KORMÁNYZATI TANÁCSADÓ JÓSDA néven - sőt talán funkcióval - üzemel."

Én is egyből ezt szúrtam ki, és jót mosolyogtam rajta :) Korábban olvastam erről a Kormányzati Jósda-dologról asszem az indexen.
 Tehát, az elhatározás után jönnek a kötelező elintéznivalók ahhoz, hogy meglegyen a műtét. Július 2-ra kértem újra időpontot. Ekkora magammal kellett vinnem az implantátum és a laborvizsgálatok árát. Ez utóbbit persze máshol is meg lehet csináltatni, állami…..