Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deklen1972

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
forrás: healthkart.com Úgy érzem senkinek nem fog ártani, ha hozok egy rövid összefoglalót a tesztoszteron nevű hormonról. Javaslom, hogy akkor is olvasd végig a cikket, ha most úgy érzed mindennel tisztában vagy. Próbálok majd egyszerű és közérthető maradni anélkül, hogy okoskodnék vagy túlságosan…..
deklen1972 2023.06.01 11:37:19
forrás: youtube.com Az utóbbi időben több bejegyzésem is a Dragon Door online cikkeinek a fordítása volt. No egyáltalán nem azért, mert kifogytak a saját ötleteim vagy ne lenne már mondanivalóm. Ehelyett a prózai ok mindössze annyi, hogy magam is csupán kezdőnek számítok még az izometria világában…..
forrás: purecalisthenics.com Tavaly ősszel a Covid-19 névre keresztelt biológiai fegyver pár hétre begyalult a talajba. Ez van! Nem szeretnék külön vitákat gerjeszteni, de mindig is úgy gondoltam, hogy nekem semmi szükségem nincs erre a sebtében összetákolt, Kínából Németországba küldött, csupán a…..
deklen1972 2022.08.11 19:27:25
@otthonedzek: Szia.
Ki az a Csomó Úr?
Ránéznék én is.
Köszi.
Hát belegázoltam a 44. életévembe. Tehát boldogat nekem! Habár be kell vallanom, hogy negyven felett a születésnapok azért már nem annyira lelkesítőek, mint voltak azok anno egy-két évtizeddel korábban, de ha valakinek, hát nekem igazán nincs okom panaszra, még annak ellenére sem, hogy a következő…..
forrás: dotlittles.com Akárkivel is beszélek, mindig megkapom azt hogy manapság sportolni drága mulatság. Gyakorlatilag nem is tudok olyan hobbi-sportot megemlíteni, ami ne pénzszivattyúként üzemelne. Ez ugyanúgy igaz a testépítésre, mint a kocogásra. Ha „komolyan” akarod venni magad, akkor ott…..
forrás: trainndtravel.com Mindennek megvan a maga ára, így a tornászgyűrűn történő edzésnek is. Az előző két bejegyzésemben több nagyon fontos előnyét is kielemeztem a gyűrűn végezhető testedzésnek. Megemlítettem többek között az eszköz felépítésének az egyszerűségét és a mobilitását. A gyűrű…..
Égeti a pénz a zsebed és még szeretnél állati izmosnak is kinézni? Semmi más dolgod nincs mint, hogy megtámogasd a vézna tested egy kis szmötyivel edzés közben, amit tudományos hablattyal körbeírva fognak rád sózni. Gombamód szaporodnak a táplálélékkiegészítő üzletek online is, a való térben is.…..