Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vick_

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rövid, velős történet, szeretjük az ilyent.   Kedves Szakítósok!      Az én történetem igazából nem „szakítós sztori”, mégis úgy döntöttem, hogy érdemes megosztanom veletek, talán szerzek vele néhány kellemes pillanatot……..
Vick_ 2008.12.11 13:54:14
Ez egy ilyen péntek, még egy életről lehet dönteni. A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk.Még több szakítás a szakítóskönyvben, még több ismerkedés a Szakítós Mikuláson!sziasztok,előre is bocs, ha ez nem a szokásos fordulatos-izgalmas sztori…..
A pécsi Coop-ban a rossz rendszer miatt kártyával történő fizetés esetén is a kerekítési szabály szerint járnak el. Az üzletvezető ezt elismeri, de nem tud mit tenni, ám a közbelépő rendőr szerint minden így van jól, nem kell 1 Ft miatt pattogni és egyébként is: mindenki…..
  Itt egy gyors sztori, hogy olvassatok. Szemét férfi szívatja a lányt, aki még a kocsi után is futott. Látom ám, kicsit kifogyott a sztoritár, írok nektek egy kis frisset. Nehogy már Luna története kerüljön ki kétnaponta a blogra. Réges régen, egy messzi, messzi…..
Erősen kétlem, hogy ez a sztori valóban, így és ilyen formában tényleg megtörtént, mindenesetre a szóviccblog nevű gólem okán új pontot veszünk fel a toplistánkra. Noha 2008 a rossz humor éve, a rettenetes szóviccel ismerkedni próbálókat továbbra is máglyára vetjük.Sziasztok…..
Rövid kapcsolat is lehet olyan fájdalmas, hogy a levélíró elgondolkodjon azon, soha többet ne kezdjen nőkkel. Kegyetlen világban élünk, ahol a szívek roppannak, miközben eszünket veszítjük. A levélíró kérdésére válaszolnék: lépj tovább, szevasz. Innen loptuk Kedves…..