Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemtudokegyjónevetsem

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hagyományainkhoz híven idén is olvashattok tőlünk egy végső összefoglalót, azaz így láttuk mi a Hogy volt Online magazin súlyos grafomániában és beteges közléskényszerben szenvedő önkéntesei a Való Világ Pávered báj Brigbráder tizedik, dzsudi dzsubileumi évadát. ..
nemtudokegyjónevetsem 2021.03.05 14:24:03
Sziasztok!
Eddig re üzemmódban voltam, de most úgy gondoltam regisztráltok, hogy leírjam Bálint tegnapi live-jának lényegét, ha érdekel valakit :)

Nagyon megviselte a kiesés, a hotelbe érve kb. fél órán keresztül sírt, hogy lehetett ilyen barom, hogy elrontotta ( érezte, hol úszott el a dolog) és nagyon sajnálja, hogy ilyen stílusban beszélt Robival. A véleményét továbbra is tartja, de elismeri, hogy túllőtt a célon. Robi kereste, elméletileg ma találkoznak.
Danival, Mohval és Vivivel beszélt eddig. Talán Vivivel a legtöbbet, volt, hogy videochateltek vagy 1,5 órát és volt Pesten is amikor találkoztak és fel is ment Bálinthoz, ahol nagyon zavarban volt a nagyasszony. Bálint továbbra sem szerelmes, de nagyon szereti mint barát.
Kérdezték, milyen típusú nők jönnek be neki. Azt mondta, hogy szereti azokat a nőket akik megtudják nevettetni, akiknek lehet szívni a vérét (oda-vissza), legyen öniróniája a csajnak és ne az legyen neki fontos, hogy milyen ruha van rajta. Külsőleg a szép szem a gyengéje.
A saját szemére vonatkozóan elmondta , kivitték a villából orvoshoz. Valami pattanás féle volt rajta, ami attól alakult ki, hogy munka közben a motoron nem húzta le a sisak rostélyt és tele ment a szeme porral.
Két dolgot bánt meg a villában (Vivis és Robis csúnya beszéd), anyukája is megszólta érte, de egyébként büszkék rá.
Bármikor visszamenne a villába és újrakezdené az egészet.
Gina üzenetben bocsánatot kért tőle, Gáborral nem beszélt. Viccesnek találta, mikor a mocsár csapat azt találta ki, hogy bekamuzza a párbaj eredményeit.
A jövőre nézve vannak tervei, bár sok dolgot nem árult el, igen sejtelmes volt. Danival terveznek valami projektet. Éjjel-nappalba nem valószínű, hogy visszamegy, megy a karaktere nem szépen távozott.