Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wimler

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak dolgok, amikkel nem lehet viccelni, ilyen egy ember halála. A statisztikákkal kapcsolatban viszont több cinikus idézet is közkinccsé vált a XX. században."Egy ember halála tragédia. Egymillióé statisztika." (Lenin vagy Sztálin, állítólag.) Többek közt.  A grafikonok szerelmeseként mindig…..
Wimler 2021.03.04 15:42:39
@A kiló nem százat jelent.:

Ha van jó oldala ennek az egész járványhelyzetnek, az a magadfajta álhírgyáros, álszakértők totális bukása. Ez az egész helyzet tökéletesen rávilágít arra, hogy miért fontos a tudomány, miért kell a tudósokra hallgatni az emberiségnek, az ilyen önjelölt kamu-megmondóemberek helyett.

Tökéletesen látszik, ahogy kivétel nélkül az összes, hatalmas arccal, mindenkit kioktató (köztük a témát nálad milliószor jobban ismerő szakérőket), helyzetértékelésed és jövendölésed, orbitális bukta lett, még ha ezt te nem is fogod elimserni soha az életben - mert ahhoz ugye gerinc is kellene.

Ez a poszt egy újabb kétségbeesett próbálkozás részedről, de ez is csak egy újabb bukta.

Az a helyzet, hogy az általad lenézett, kigúnyolt mainstream médiának és a csak celebtudósként hivatkozott szakembereknek lett igazuk. Persze akinek van egy csöpp esze, az tudhatta ezt az első perctől, hisz a mainstream médiában igazi újságírók dolgoznak, a celebtudósok pedig valójában tudósok, megfelelő végzettséggel, tapasztalattal, tudással és hozzáértéssel.

Ezekből neked egyik sincs, így nem meglepő, hogy soha, semmiben nem is lesz igazad szakértőkkel szemben, hisz ők értik amiről beszélnek, te pedig csak ugatod.