Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ildikó Polecsákné Papp

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PUSZTAPALOTAI VÁRROM (BÁTORKŐ)  Pusztapalota, vagy a Pusztapalotai várrom, ami a köztudatban Bátorkő váraként ismert. Korántsem bizonyos, hogy ez a várrom Bátorkő várával azonos, ezt én is csak később tudtam meg, de az internetes források Bátorkőnek jelölik meg a helyet. A várrom…..
Ildikó Polecsákné Papp 2021.03.03 00:49:13
@Lobo Marunga: Volt turista térképem, mégsem találtuk meg a vár/pusztapalota (?) romját anno... (még okostelefon előtti időszak), pedig még kérdezősködtünk is férjemmel Vpalotán.
Sabar-hegyi templomrom Balaton-felvidék, Káptalantóti község melletti XIII.századi templom romjai A 2020-as év az életemben a kirándulások éve volt. Lehetőségem adódott, hogy kedvtelésből felkeressem ezeket a helyeket, amivel éltem is. Ekkor még fogalmam sem volt, hogy egyszer ezekből a túrákból…..
2020.december 24-én, szenteste napján napközben pont a környéken ( Budapesten, a Múzeum körúton) jártam, ahová már terveztem valamikor eljönni, de ez most pont kapóra jött. Így lett belőle végül egy rögtönzött látogatás. Először nem sikerült bejutni a zárt kapun, ezért kicsit később vissza kellett…..
CSABDI TEMPLOMROM A Csabdi templomromnál 2020.07.20-án jártam. Ide ugyanezen a napon egy másik, közeli templomromtól érkeztem, de arról majd később.. Ez a templomrom Fejér megyében, közvetlenül Csabdi település mellett található, múltja szinte teljesen ismeretlen. Kicsit gondban vagyok a…..