Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toxic11

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ábrán mutatjuk be, hogyan alakultak az energiaárak vásárlóerő-paritáson mérve, tehát az adott ország átlagos árszintjéhez képest Európa egyes országaiban, köztük Magyarországon az utóbbi 22 évben. A kiadások összevetéséhez feltüntettük azt is, hogyan alakult Európa 27…..
Egy bajor csoda, francia kezekből. Már innen jó. Hátulról is egészen csodálatos. A géptetőn nem tudni, mik vannak. Színek, szagok, formák. Hasonló, és persze az igényesség is hagy némi kívánnivalót maga után. Szóhoz sem jutok...
Toxic11 2012.12.05 14:47:27
A Toyota TRD-útról frissiben megérkezett Csikós éppen csak berohant a szerkesztőségbe, hogy letöltse képeit a megtelt memóriakártyáról és máris indult tovább. Futtában szólt csak oda, hogy aki akar Renault Twizyt próbálni, az menjen vele, mert időben vissza kell vinnie az autót…..
Toxic11 2012.11.09 19:57:49
@redriot77:

Nem kell patentolni az ablakot, mert az nincs hozzà, felul nyitott. A riportban is elhangzott, hogy az a plexi utolagos kendàcs.
Toxic11 2012.11.09 20:02:55
@redriot77:

No, megprobàlom mégegyszer.
Tehàt azt irtam az elobb a rendszer àltal benyelt hozzàszolàsomban, hogy nem kell patentolni az ablakot, mert olyan nincs neki. Az ajto felul nyitott. Ezt a plexit utolag kendàcsolta rà valaki.
Toxic11 2012.11.10 17:25:30
@ecch:
Ugy gondolom, az àltalad felvetett kérdésre nem lehet egzakt vàlaszt adni. Mi a nejemmel egy ny. europai orszàgban élunk, egy kis faluban. Nejem a nem tul tàvoli nagyvàrosban dolgozik és a tolunk 6 km-re lévo vasutàllomàsig autoval, onnan pedig vonattal megy. Erre a 6 km-re gondoltam, beszerzunk neki egy ilyen villanytalicskàt. Node. Jelenleg egy diesel autoval jàr, a havi uzemanyagkoltsége, +/- 7 literes fogyasztàssal szàmolva 27 euro korul van, mig az elektromos joszàgnak csak a havi akku bérlete 45 euro. Ilyenkor toltogetésrol még nem is beszéltunk. Az meg aztàn végképp egy màsik téma, hogy az auto esoben is jol hasznàlhato, meg egy hétvégi bevàsàrlàs is elintézheto vele.
Ergo a villanyauto ugy tunik, csak egy bizonyos tàvolsàg felett éri meg, ha megéri egyàltalàn és egyutt tud élni a tulajdonos a kompromisszumokkal.
A comment:com hitvallásának, ha úgy tetszik, küldetésének egyik markáns eleme, hogy saját szerény eszközeivel igyekszik segíteni a médiadzsungelben eltévelyedett szerencsétleneken. Jó, ez legyen mondjuk az új, emberközelibb, 2.0-s c:c hitvallása, de nehogy az legyen már, hogy mi…..
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
Toxic11 2012.02.07 16:32:15
Péntek reggel láttam a DS-t. Ha motor lenne, Baowah azt mondaná, hogy patkány, lehet pár ilyenből válogatni a Sebesség Oltárán. Most én mondom erre a Citroënre, hogy patkány, de nem koszspray-vel és kamurozsdával, hanem igazi rohadásokkal, évtizedek horpadásait magán hordó…..
Toxic11 2012.01.15 12:55:35
Autót restaurálni - még ha nem is az utolsó szögig - nem lehet csak úgy ukmukkfukk, seperc, egykettőhárombocspapa alapon. Aki nincs tisztában a restaurálás és a felújítás közti különbséggel, nem is érti talán, mi tart ezen az autón ennyi ideig. Pár lemez behegesztése, egy…..
Toxic11 2011.09.25 13:26:35
@Csikós Zsolt:

Zsolt,

Ez nagy valoszinuséggel nem igy lesz, itt komoly anyagosszeférhetetlenségi probléma van.
Ha gondolod, privàtban beszélhetunk egy pàr szot, bàr felviditani sajnos nem foglak.
Tavaly októberben volt egy buli a Vajdahunyadvárban, ahol sokan rádöbbentek arra, mekkora élmény délután belga söröket kóstolni 10-esével, és szinte zendülésbe hajlott a rendezvény, amikor délután ötkor be akartak zárni. Ebből nyilvánvalóvá vált, hogy itt egy fesztivál van…..
Appleblog Jobs után Ive is kidől? 2011.03.01 08:23:00
A vállalat pápája, diktátora, apja, anyja, godzillája, Mátyás királya ugye épp betegszabadságon van bizonytalan ideig, ami egyrészt nem tett jót a részvényárfolyamnak, másrészt meg a vásárlók biztonságérzetének sem: emlékszünk még arra, hogy mi történt az Apple-lel,…..
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
A cím nem vicc, valós történetről van szó. De azért mielőtt az autóvásárlás előtt állók önfeledt örömujjongásban törnének ki, annyit nem árt tudni, hogy Toxic Belgiumban él és ez a bizonyos letöltendő büntetés is egy ottani ügyeskedőt érintett kellemetlenül, a hazai…..
Toxic11 2010.12.10 16:49:35
@Myta: Svàjcbol nem nagyon hoz senki, mert egyrészt nem EU tag, màsrészt kevés ott a diesel, de egyébként igen, ez az egyik lehetoség a trukkozésre, az import auto, ha még a regisztràcio elott tekerik vissza.
Ez sem kijàtszhatatlan rendszer, de nincs is tul sok importàlt auto; a belga az egyik legolcsobb piac europàban.
A virusvideókban az a fantasztikus, hogy az ember sosem tudja előre megmondani, mi válik majd mémmé és mi nem. Ez a zseniálisan értelmetlen rajongói vírusvideó tökéletes példája ennek. A filmben egy srác azt mutatja be nekünk, hogy rakhatunk tüzet abban a nem feltétlenül…..
Keresztelőt tervez a Parking Kft. a leendő budapesti kerékpárkölcsönző rendszernek. A fővárosban talán jövőre elkészül a belváros bérbringahálózata, de egyelőre nincs neve. Legalábbis használható. A Fővárosi Közgyűlés 2010. március végén nyitotta meg az útat a…..
Toxic11 2010.08.02 13:12:46
Nem, nem az az intelligens harci robot, amelyik a jövőből jött, és a Connor családdal kergetőzik fél Amerikán keresztül. Ez a terminátor egy tréfából jött, valószínűleg a leghülyébb szalonviccből, amit eddig hallottam. Még évekkel ezelőtt, egy KRESZ-oktató mesélte:…..
Egy kedves olvasónktól kaptuk az alábbi gyöngyszemet, amely ugyan nem a hivatalos Oranje induló, ám annál szórakoztatóbb. Amennyiben találtál valami érdekest, vagy hasznosat kedvenceinkkel kapcsolatban, a narancsosok@gmail.com címre küldheted.   ..
Toxic11 2010.05.28 10:05:53
Amikor az ember külföldre készül, a turisztikai és gasztronómiai érdekességek mellett nem árt, ha képbe kerül az ottani fizetőeszközök, valamint azok használata vonatkozásában, és az is jól jön, ha – teszem azt – a helyi árak és (miért ne?) a bérek alakulásáról…..
Toxic11 2009.10.31 15:44:26
@eMM2: Pedig ott van. 100 CUC = 81-82 Euro
Toxic11 2009.10.31 15:53:58
@Ronald: CU-bai P-eso és CU-bai C-onvertibilis peso
Belsőség A hálózat 2009.01.16 11:36:00
Nem marad előlünk rejtve semmi, aminek kereke és motorja van. Mindenütt ott vagyunk, galaktikus hálózatunk a Tejútrendszertől a Sculptor csillagképig terjed. Sötét anyag, olvasóink pedig kutató-fürkésző csápjaink.Tudjuk már, hogyan néz ki az új E-Klasse (gonosz énem itt sikít:…..
Toxic11 2009.01.16 15:08:49
@SsPL71: Nem. Ezek a csehek, azok a szlovàkok voltak.
Az Egyesült Királyságban és a Brit Nemzetközösség országaiban (Ausztráliában, a Bermudákon, Kanadában, Új Zélandon és Dél-Afrikában), és még néhány másik országban* november 11-én különös dolgokra figyelhetnek fel azok, akik még nem jártak arrafelé ilyenkor. Az angol…..
Balesetet látni is szörnyű, nemhogy elszenvedni. János valószínűleg sokmindent átértékelt második születésnapja óta. A biztonsági öv most is bizonyította, hogy életmentő, talán a másik autó vezetője is túlélő lehetett volna ha használja... Szeretném röviden leírni…..
Az Országos Rendőr Főkapitányság megbízásából videoklip készült az ittas vezetés ellen. Ahogy a rendőrség oldalán olvasható: A „Tiszta fejjel Projekt”: Lola, Tóth Gabi, Völgyesi Gabi, Puskás Peti, Márk, Molnár Tamás (AntiFitness), Gáspár Laci közösen énekelt…..
A németeket a precizitás és az alaposság mintapéldájának tartják mindenhol. Úgy tűnik azonban, hogy az Európai Unióval a balkáni kókányolás is bevonult a Bundesrepublikba. Ennek bizonyítéka ez a néhány kép, melynek forrása egy német fórum. Az, hogy a tuningolók egy régebbi…..