Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holnapra

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap a felismerés napja. Túl vagyok az első sasás edzésen. Maradjunk annyiban, hogy -más szót nem találtam, ami leírhatná, és a trágár kifejezésért előre is elnézést kérek- kellően odabaszott. Arra eddig sem gondoltam, hogy én leszek Miss Fitness 2013, de azért azt…..
. Nooormális? 2009.03.23 11:06:52
Amikor Maaargit bemegy egy cipőboltba, akkor ezt kérdezi az eladótól?"Jó napot kívánok! Megmondaná nekem, hogy a cég mióta működik, mi a neve és hogy mik a tevékenységi körei?"Nos, lehet, hogy Maaargit ezt kérdezné, de kétlem, hogy rajta kívül más is feltenne ilyen…..
holnapra 2009.03.23 13:45:06
@venuszlako: Szerintem nem kell egymást győzködnünk arról, amiben egyetértünk! A "termék", a honlapra látogató által kapható előny, a "+" az ami a fontos. Az már egy másik, ha akarom másodlagos kérdés, hogy talán illik, talán csak nem baj, ha be is mutatkozom.

Vajthó Gábor
Ülök a  monitor előtt és olvasgatom a véleményeket. Mindegyiket megnézem és azt látom, hogy ez a második versenyszám valóban jobb lett, mint gondoltam.Néhányan rendesen nekilendültek és írják a véleményeket. De nem ám csak annyit, hogy "szép honlap" vagy…..
Honlap olimpia 2. versenyszám 2008.09.10 04:28:10
Az első shp honlapolimpia sikerein felbuzdulva úgy döntöttem, hogy  lesz második versenyszám is.Ez sok tekintetben hasznosabb lesz az shp-s honlapok tulajdonosainak, mint az előző.Az első versenyszámban egy látogató egy honlapra szavazhatott.Most, a kiritikagyűjtő versenyszámban…..