Regisztráció Blogot indítok
Adatok
5. Iljics

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos,…..
5. Iljics 2021.02.25 14:13:10
A Csatorna úgy látta, eljött az idő a villában maradt lányok megalázására. Porig.
És, mint tudjuk, minden munkára lehet embert találni, jön is be, fellépése olyan, mint aki épp most vette át a pszichológiai Nobel-díjat, stílusa pedig hamisítatlan "faszparaszt", hogy egy kis irodalmi nyelvet is becsempésszünk.
Jön tehát VVCserna, először Móval barátkozna, de az a "szartál-e" kérdésre csak vonakodva válaszol, ködösít, ebből is látszik, hogy nem őszinte, nincs esélye a 36 millióra.A téma ugyan később visszatér, de Mó székletének állagára, színére, szagára vonatkozóan már nincs információ.
Van viszont óriási móka, kacagás, mert valaki odakint rájött, hogy Merci naív, nagyon nagyon naív, és erről még nem lett minden bőr lenyúzva. (De, le lett!)
VVCserna tehát különböző szellemes feladatokkal csinál hülyét Merciből, szerintem az országban egyedül őt szórakoztatja a dolog. Számomra legemlékezetesebb az a kép, amely Merci arcát mutatja akkor, amikor kiderült, hogy az egész felhajtásnak egyetlen célja volt, az ő megalázása, és akkor a kamera Merci arcát mutatja, aki nem érti az egészet. Minden szellemi erejét latba vetve gondolkozik, hogy ki lehet az, aki rengeteg időt, pénzt, technikát,adásidőt mozgósít csak azért, hogy vele feltörölje a padlót. (Amúgy tényleg ki és miért?)
De ne gondoljuk, hogy vége a mulatságnak, mert ha már itt van, VVCserna közli Mercivel, hogy ő, mármint Merci, a női nem szégyene, mert hát ahogy ő Móval ......, hát az szörnyű, és hogy így megalázza magát, ilyet azért nem szabadna, és hagyja azonnal abba.
Nos, drága VVCserna, a szerelem, mint tudjuk, veszélyes üzem. És, ahogy egy nagyon hamar kiesett versenyző írja,előfordul, hogy " a kultúra, a büszkeség, úgy hull le rólunk, ahogy ruha másról a boldog szerelemben".(Bocsánat a nagyon szabad idézésért.) Persze, nem Magáról van szó, hanem Merciről, meg rólunk, gyenge, esendő emberekről.
Amúgy, jut eszembe, szóljon már Attilának, hogy szedje össze magát, mert ő a férfi nem szégyene, és így aztán senki nem fog rá szavazni.
VVCserna nem fárad, sőt láthatóan élvezi az ő nehéz de szép munkáját, és máris Vivit veszi kezelésbe, mert ő azt is tudja, hogy a lány miért nem fog nyerni. Hát persze, mert nem őszinte.
Vivinek tetszik Bálint, kicsit vagy nagyon bele is szerelmesedett, ezt tudja Bálint, tudják a villalakók valamint Magyarország apraja nagyja.(Remélem az apraja azért.....) Mint ahogy azt is, hogy Vivinek nincs esélye Bálintnál. De semmi. Ezt tudja ..........., és, természetesen és leginkább maga a szerelmes lány. És akkor jön VVCserna, és közli vele, hogy nem ember az, aki nem áll ki néhány százezer ember elé szerelmet vallani Bálintnak, hogy egyúttal ugyanennyi ember előtt szénné égesse magát.
Itt kellene írni arról/ de nem/, hogy a villalakók miért fordulnak olyan feltétlen bizalommal minden kintről érkező felé. Mert Vivinek megvan még a józan esze, és gondolom, minden lehetőséget ezerszer végiggondolt már, most mégis meginog. Nem hiszi, hogy a másik nő rosszat akarna neki. Erre csak akkor jön rá, amikor a valóságban nekiáll teljesíteni a feladatot, ám ekkor imponáló leleményességgel oldja meg a helyzetet.
VVcserna azt sugallja, hogy mindezt ő találta ki, nem tudom, de az látható hogy a Móval való beszélgetésben vannak spontán elemek. És itt, bizony súlyos hibákat követ el a nagy lélekidomár.
Megkérdezi pl. Mótól, hogy kefélne-e vele barátságból. És akkor a fiúnak minden udvariasságára, diplomáciai érzékére szüksége van, érdemes nézni a képeket. Rendelkezik ilyenekkel, mert csak annyit mond :Nem.
És hogy ha már pszichológia, essék szó az önismeretről is.
Mert VVCserna kacér mosollyal azt kérdezi Mótol: Azért mert duci vagyok?