Regisztráció Blogot indítok
Adatok
taxi43

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mára mindenki számára világossá vált: az MSZP kisebbségi kormánya a kudarcok kormánya.  Mindent elrontanak, amihez hozzányúlnak, vagy amibe belekezdenek.  Kudarccá vált minden intézkedés, kudarcba fulladt minden reformnak nevezett ámokfutás, az egészségügytől a…..
taxi43 2008.08.26 08:13:21
"A szavazók is tudják, ki a hibás

Egybevág a lakosság többségi álláspontjával a "Gyurcsány a hibás" kampánya, - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Mráz Ágoston, a Nézőpont Intézet elemzője a közvélemény-kutató társaság legújabb felméréséről.

A Fidesz-szimpatizánsok egy ötös skálán jónak (4,2), az MSZP támogatói kettes alának (1,8), még az összes megkérdezett 3,6-esnek értékelte a Fidelitas országos, "Gyurcsány a hibás" kampányát - derül ki a Nézőpont Intézet legújabb felméréséből. Az elemzés szerint a megkérdezettek 67 százaléka úgy gondolja, hogy nagy mértékben a miniszterelnök a felelős az ország jelenlegi rossz állapotáért, 27 százalék azonban nem ért egyet ezzel az állítással.


Mrácz Ágoston a Nemzetnek elmondta: az ifjúsági szervezet matrica- és plakátakciója egybevág a lakosság többségi álláspontjával, ha Gyurcsány Ferenc 2010-ig miniszterelnök marad, valószínűleg az ellenzék választási stratégiájának fontos része marad, hogy a kormányfő nevét összekösse a ciklus negatív tapasztalataival.


A Nézőpont az ország helyzetére vonatkozó négy kérdésből három az elégedettség különböző fokozataira kérdezett rá, e szerint a lakosság 53 százaléka nagyon, inkább, illetve nem nagyon elégedett ( ez az inkább már elégedetlenségi mutató 35 százalék) a jelenlegi állapotokkal, két százalék nem válaszolt, 45 százalék egyáltalán nem elégedett. Ez utóbbi arányszám a szocialista szimpatizánsok körében 15 százalék, a fideszeseknél pedig 69. A megkérdezettek 35 százaléka tehát nem nagyon elégedett (az MSZP-t támogatók 41 százaléka, a legnagyobb ellenzéki pártot támogatók 23 százaléka gondolja így), három százalék ugyanakkor nagyon elégedett a mai állapotokkal (az MSZP-szavazóknál az arányszám 8 százalékpont)."
Gyurcsány a hibás Na ki a hibás? 2008.07.31 20:11:00
             A kép önmagáért beszél           Lejtmenetben a…..
Gyurcsány a hibás Metró, lufi 2008.08.06 19:30:00
100 milliárd forintról indult, ma már 517 milliárd forintnál tart a 4-es metró megépítésének költsége. (Az elkészült hatástanulmány szerint az utasok által megtakarított idő ideális esetben is csak 360 milliárd forintot hoz vissza 32 év alatt.)A megtérülés…..
Ildi küldte a képeket, az alábbi szöveggel:Szlovákia 2009. január 1-jén bevezeti az Eurót. A sokszor lesajnált kis ország elhúz mellettünk az autópályán, mi meg éppen a zsákutcában keresgéljük a kiutat. Nem az fáj, hogy északi szomszédaink nemsokára a közös európai…..
Már foglalkoztunk egyszer a csepeli gerincúttal. Most ismét visszatérünk Csepelre, és nem csak átvitt értelemben. 109ha049 kisfilmet készített a beígért elkerülő út helyéről.  ..
Boti írt nekünk:Üdvözlet a Balatonról!Néhány kép a Balatonszauruszról, Magyarország egyik legértelmetlenebb beruházásáról. 70 milliárd forintból völgyhíd Kőröshegyen két dombocska közé. Muhaha. Nevetnék, ha nem lenne végtelenül szomorú.Üdv: Boti..
József küldte a fotókat és a hozzájuk tartozó képaláírásokat.Pár éve még gyermekzsivaj töltötte be a most üres tantermeket a sajátos nevelési igényű gyermekekkel foglalkozó bátonyterenyei iskolában.Már a nyugdíja(so)kra sincs pénz. Ezért kellett bezárni a bátonyterenyei…..
A képet Mátraszőlősről kaptuk.Nagy lehet a baj ha már ott is bezárják az általános iskolát, ahol a körzet MSZP-s országgyűlési képviselője, Juhász Gábor lakik...
Endre küldte:Az V. kerületi Szalay utca több szempontból is érdekes helyszín. Itt található a 100%-ban Gyurcsány birtokolta Altus Rt. központja és itt van (volt) az érdekes körülmények között – Gyurcsány által – privatizált Képviselői Klub is. (Ha jól tudom a…..
N. László küldte a képeket Csepelről.   Csepelről küldök pár képet ami itt is jelképezi a Gyucsány kormány áldásos tevékenységét. A kb. 200.000 fős Csepel szigeten található egyetlen kórházban az aktív ágyakat megszüntették, nem gondolva arra,…..
Gyurcsány a hibás Túl a határon 2008.08.21 15:30:00
Lili küldte nekünk az alábbi levelet és a képet.Sziasztok!Nem tudom emlékeztek-e még erre a plakátra? Én eltettem egyet, hogy majd 40 év múlva mutogassam az unokáimnak: "Látjátok! Ilyen világ volt 2004-ben." Gyurcsánynak soha nem fogom megbocsájtani, hogy a legalpáribb…..
Gyurcsány a hibás Iskola volt 2008.08.22 09:00:00
H. Laci írta Szombathelyről.Küldök Nektek pár fotót a (volt) szombathelyi Szentkirályi Iskola épületéről. Hiába volt tüntetés, hiába volt élőlánc az oktatási intézmény fennmaradásáért, az iskolát bezárták. Az eseményről bővebben itt lehet olvasni.Iskola voltA tavaly…..
Az Országos Pszichiátriai és Neurológia Intézet (OPNI) előtt tartotta vasárnapi tiltakozó akcióját a "Gyurcsány a hibás!" akciócsoport. A fidelitasos fiatalok az épület előtt, transzparensükön hirdették, hogy az egészségügyi intézmény bezárásáért is Gyurcsány…..
Gyurcsány a hibás Barátok közt 2008.08.14 16:30:00
A képett Blendi küldte nekünk, az alábbi megjegyzéssel:Azt hiszem nem szorul túlzott magyarázatra Gyurcsány Ferenc nagy barátjának, Veres Jánosnak a jelölése. Talán össze sem lehet számolni a finoman szólva is érdekes gazdasági ügyleteit. De ne feledjük azt sem: Veres János…..
A fotómontázst L. Bence küldte, hogy emlékeztessen bennünket a 2006. október 23-i rendőri túlkapásokra. ..
G. Nándor Pásztóról írt nekünk:A képeken látható pásztói Margit Kórház (2000-ben adták át) is a Gyurcsány - kormány áldozatai közé tartozik. A 2007-es úgynevezett egészségügyi "reform" következtében 125 aktív ágyból 105 szűnt meg a kórházban. Két osztály -…..
Gyurcsány a hibás Félstadion 2008.08.17 15:00:00
Zoltán küldte a képet Zalaegerszegről, az alábbi megjegyzéssel:„Gyurcsány a hibás” – mert sportminiszterként megígérte, mégsem fejezte be a Zalaegerszegi ZTE stadiont...
F. Laci a Svábhegyen járt.A képeket a bezárt Svábhegyi Állami Gyermekgyógyintézetnél csináltam. A matricázással sajnos elkéstem, mert amikor odaértem a bejárat már le volt ragasztva "Gyurcsány a hibás" matricákkal. Sebaj, gondoltam, a képeket azért elkészítem. Az…..
              A divat mondja meg hogy ki vagy!           Hiányos burkolat?..
A következő képeket Szegedről kaptuk:..
taxi43 2008.08.15 10:08:11