Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sunnyboy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennyi pénzt adnak francia cégek, ha biciklivel megy valaki munkába. Hat hónapos kísérletbe kezdett Franciaország, amivel növelni akarja a biciklivel munkába járók arányát. Húsz cég és szervezet (összesen tízezer alkalmazottal) döntött úgy, hogy 25 eurocentet (76 forintot) fizet…..
Akik még nem hallottak a rendező, Dallamano nevéről, biztosan nem olasz-krimi rajongók. Őket ezúttal megkíméljük az olyan műfaji szakszavaktól, mint a giallo. Számukra legyen a La polizia chiede aiuto (A rendőrség segítséget kér, 1974) csak egy szimpla öreg film, amiben csodás…..
 A fénykép illusztrációAz Amnesty International felszólította a bosnyák hatóságokat, hogy intézkedjenek a polgárháború alatt megerőszakolt nők ügyeinek hatékonyabb kivizsgálása érdekében.A szexuális erőszak áldozatai elégedetlenek a lassú és körülményes eljárások…..
Akkor most nem használunk jelzőket, tessenek megnézni a 4-1-es Ottawa–Chicago alábbi jelenetét, aztán lehet hozsannázni. Persze, hogy Brian Elliott kapus és védője hibázott a kapu mögött, persze, hogy utána mázlija is volt, de hát ez mind nem fontos. Marian Hossa amúgy…..